Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit