Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
sajnálom, hogy be lett zárva a topic, egészen megindított ugyanis én is hasonló cipőben járok
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék
de letettem róla, megelégedtem annyival hogy magamban ünnepeltem és nosztalgiázgattam. tényleg nagyon jó volt látni ahogy fejlődött az oldal és belegondolni is szörnyű hogy mennyi időt töltöttem itt el, bár ez inkább érdem a ph részéről. szóval csak így tovább és gratula az eddigi kitartó munkáért.
egyébként akik puffogtak valszeg azért, mert bennük nincs még meg ez az érzés
-
crab
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
de a szép az egészben az, hogy az áramszünet 2 perccel azután történ, hogy elállt az eső!

Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék