Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
sajnálom, hogy be lett zárva a topic, egészen megindított ugyanis én is hasonló cipőben járok
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék
de letettem róla, megelégedtem annyival hogy magamban ünnepeltem és nosztalgiázgattam. tényleg nagyon jó volt látni ahogy fejlődött az oldal és belegondolni is szörnyű hogy mennyi időt töltöttem itt el, bár ez inkább érdem a ph részéről. szóval csak így tovább és gratula az eddigi kitartó munkáért.
egyébként akik puffogtak valszeg azért, mert bennük nincs még meg ez az érzés
-
crab
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
de a szép az egészben az, hogy az áramszünet 2 perccel azután történ, hogy elállt az eső!

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Búvárkodás
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék