Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
sajnálom, hogy be lett zárva a topic, egészen megindított ugyanis én is hasonló cipőben járok
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék
de letettem róla, megelégedtem annyival hogy magamban ünnepeltem és nosztalgiázgattam. tényleg nagyon jó volt látni ahogy fejlődött az oldal és belegondolni is szörnyű hogy mennyi időt töltöttem itt el, bár ez inkább érdem a ph részéről. szóval csak így tovább és gratula az eddigi kitartó munkáért.
egyébként akik puffogtak valszeg azért, mert bennük nincs még meg ez az érzés
-
crab
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
de a szép az egészben az, hogy az áramszünet 2 perccel azután történ, hogy elállt az eső!

Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék