Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Delelott esett, most nem esik.
Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
Akkor csak egy számszerű összesitést.
Eddig kipróbált/elhasznált alkatrészek száma, a beszerzésre eddig forditott összeg, ez mennyivel több mint amennyibe a te géped került volna nekik, de nem kihagyva a legfontosabbat, az eddig Gyúmhárom játszással eltöltött órák száma, ill. letöltött internetek száma.

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nekem ismerős a neve, bár még sosem jártam ott.
De jó valakinek szünet
: Ma délutántól nekem is robban a pihenő-bomba, bár még a tábort szervezni kell...meg estefelé költözni haza, egy nagy rakás bútorral...
Mi az hogy nem tudsz aludni? Vagy korán fekszel le, vagy a kevés alvás is elég neked, ennyi lehetőséget látok. Nekem pl olyan biológiai órám van, hogy 2 perccel a beállított csörgőóra aktiválódása előtt ébredek fel, így a családot nem zavarom.
Nem mondom, hogy direkt, de tényleg így van. Mit tanítasz te amúgy? -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Én már ébren vagyok egy ideje igen. Mi a helyzet nem tudsz aludni, vagy korán kell melóba indulni?
Megnyiílt megint az arckép kérő party...remélem, hogy kihúzza addig a dolog, hogy az értelmesebbje meg is kapja...szóval csak okosan, Bencom!!! amíg nincs meg a feltétel, csak olvashatod, de nem írhatsz!!! -
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Igen , de az a baj hogy örségben nem nagyon ismerke senkit ha szállás és hasonlókra lennél kiváncsi , de ha akarod egerszegen válalok idegenvezezetést , lényegében minden egyetlen utcára koncentrálodik azon kívül más nagyon nics

Gh0sT: mi volt a tegnapi arculat váltás....
-
T. Almeida
senior tag
Sokat persze nem szabad rá költeni, tizenegykétezerért már divikszes lejáccót vehecc.
Szerk.: A sógorom lejátszója is nodiszkezett, az optika pucolás se segített. Azt szétszedtük, és a lemezeket kézzel indítgattuk (kicsit megpörgettük). Utána elindult. Gondolom a motorja ment kissé tönkre.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár rémlik, hogy csináltatok egy honlapot is, nem? ha igen, a linket plz
Jól hangzik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)