Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
nem láttam a válaszokat, mert a keresőt bújtam és nem frissítettem az oldalt, így megeshet, hogy nem láttam mi van, vagy reméltem, hogy írtatok valamit, de ez akkor si az offtopic, és itt lehet...
de most már télleg leállok, és hagyom a fenébe... most a topicjaimat nézegetem... -
Bencom
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között 
Végignéztem az általam nyitott topicokat, 58-at sikerült alkotnom ittlétem óta (2002 februárja). Igaz ebben vannak hír-re reagált első hozzászólások is, 8 db, azaz az 50 nyitott topic. Végig néztem, ebből kb. 10-et kapásból zárnék ha most nyitná meg valaki
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (Bővebben: link) vagy a ''>' '<'' címűre (Bővebben: link) 
Azért nem semmi hogy twollah nevéhez 588 topic fűződik, igaz ennek 90% hírre való reagálás...bár az se semmi hogy ennyire ráért (unatkozott?) egy időben
-
I_Am
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Ez függ az oktatótól is, hogy mennyire van betáblázva és mennyire ér rá.
Én május 20-án vizsgáztam kreszből és júli 14-én forgalom vizsgám lesz.
szerk: elnéztem, egy év, az elsősegély meg két évig érvényes. (a kresz egy év ugy számitandó, hogy el kell kezdeni a rutint az utolsó napon) -
Bencom
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Ja, amikot felsoroltál, tök jók, de kihagytad a Rise Of Nationns-t, azt nyomom manapság... meg akinek naggyon sok ideje van, annak az A.D. 1503 nevű játékot (stratégia szintén) tudnám ajánlani...
A cs-n kívül a sima alap Half-life is rendelkezik multiplayer móddal, de a HL2 odaveri

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
O benne van (par nepja futottam ossze vele, ezert tudok rola - viszont Wodka kimaradt => Bővebben: link, ezt mar most latom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (