Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Bokros teendők mi?
Én meg csak szenvedek idehaza.
Nem hittem volna, amikor melóztam rendesen, hogy hiányozni fog, de a semmittevésnél a meló is jobb. Ott gyorsabban telik az idő. (Jesszum pepi hogy megbánom ezeket a szavakat csütörtökön
)
Szóval mennék én, csak ugye nem tudok. Holnap azért elbicegek már a dokihoz és feliratok ilyen bokamerevítő csetreszt. Aszongyák receptre 1-2 ezer forint.
Szerda még pihi, csütin meg meló. Most még
, aztán majd 
szerk: #3938: LOOOOL
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
SpDeluxe1.0: egy mixet ismerek amit Dj Hype csinalt, az a SMBU maxijan van rajta, szoval mivel ez egy nem hivatalos remix amirol Te beszelsz, ugygondolom szerzoi jogok sincsenek rajta, szoval csak nyugodtan feltoltheted mondjuk ide:
Bővebben: link
Sianis: Igen meg ebren, vagyok es leszek is meg sokaig a megnyilt Arckep request topic miatt. Egesz ejjel a szabalyzatot ujitottuk I_Am, Batman /alias Betsy
/ es Grafiqs kollegakkal.
Erdekes mikor msn-en konf.beszelgettunk a fent emlitettekkel ez a Te altalad emlitett ket nev rogton szobajott az offolok temanal, vajon miert?!
ui:Ja es a VGA kiraly, hasit mint az alom
-
ngabor2
nagyúr
Ha nem küldtek ki, akkor valószínűleg sikerült. Legalábbis mikor engem fizkémből elküdtek, akkor tudtam, hogy karó. Mikor a gyakorlati tételt is kérdezték, akkor már sejtettem, hogy megvan. Harmadjára csak összejött... Hú de utáltam/utálom a fizkémet!
Pedig azzal dolgozok, csak amikor dolgozok, nincs ott semmiféle parciális derivált, meg mindenféle egyéb gonoszság.
-
erdeya
senior tag
Remélem teljesülnek a vágyaid és azt csinálhatod majd, amit szeretsz.
Ez igazán, sajnos nem sokunknak adatik meg.
Szeretem én amit csinálok, szeretem, de ha választani lehetne...
...de nem (mindig) lehet
szerk: Sianis ötlete nyomán én is pizsamásra veszem a figurát. Jóccakát...![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/slapen.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szerintem:
-a moderatorsagba eleg jol leirta, hogy miert faradt bele, sajnos teljesen ertheto, hogy lemondott errol a posztrol
-az arckep bar jogos lenne meg most is, rangtool, moderatorsagtol fuggetlenul, imho nem kivant meg ezen is vitatkozni egy-ket hulyegyerekkel (mert van jopar, eleg megnezni, mi volt anno az arckep request topicokban (neke mijert nem jar, ha nekije igeen?))
de szoltam neki, hogy majd ha raer nezzen be ide -
tildy
nagyúr
Hát régen nem igazán lehetett

PArci mint egy isten lenézett földi halandóira, majd kiemelt onnét néhányat , hogy ezen személyek által ''alattvalói'' nyugodt és jó körülmények közt tudjanak eme fórum hasábjain gondolatokat betűkbe öntve más számára hasznos vagy haszontalan hozzászólásokat gyártani.
Változika világ
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
Belső takarítás by Matr x:
-benéz, hogy látszik-e a por
ha nem, vége. ha igen, tovább
-szőnyegeket kivesz, kidob a fűre
-ülés alá benéz, szendvics, üres üveg kidobál
mégegyszer meggondol, hogy mire vállalkozott
-előkeres törlőrongy, tisztítószer
-porszívót előkeres, mert az üléseket is ki kell...
(ekkor már ideges, hogy minek vágott bele)
-végigporszívóz, szőnyeg visszarak
-user örül -
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De szerintem nagyon nagy buli lehet, sőt melohely miatt jönnek az infok...

Egyúttal lesz krokibőrcipő is nem?

) volt.
Pedig azzal dolgozok, csak amikor dolgozok, nincs ott semmiféle parciális derivált, meg mindenféle egyéb gonoszság.
)

![[kép] [kép]](http://www.cserkesz.hu/otker/szakagak/madarvedo/kepek/hazi_rozsdafarku_2.jpg)
![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:SzyERtNJqqQJ:helios.date.hu/allattan/vadgazd/szarka.jpg)