- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
jeges
senior tag
annyi új kásztöm avatár van már megen' a ph-n, h csak kapkodom a fejem...

eddig 3-at láttam, de lehet, töb is van
jónap egyébként mindenkinek
-
jeges
senior tag
Hehe, kedvenc moderátorunk, Esmein, ma éppen 666 napja regisztrált.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány; és az előbbi fenevadak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala; és nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára. [...] Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
(Jelenések könyve, 13:11)
[Szerkesztve]woe to you on earth and sea
for the devil sends the beast with wrath because he knows the time is short
let them who have understanding reckon the number of the beast
for it is a human number
this number is six hundred and sixty six
(ha jól emlékszem
)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
érdekes élmény volt: 5 perce még a régi avatart láttam, refresh, és láss csodát

grat a plasztikai műtéthez
-
jeges
senior tag
Hát fiuk, lányok az orvostudomány bekap6ja.
Ez az állítólagos bokarögzítő nem rögzít semmit. Vagy csak én nem tudom megfelelően használni. De hogy miért nem lehet egy ábrás használati utasítást mellékelni, az rejtély.
Arról nem is beszélve, hogy a pántja máris elszakadt, olyan gyenge anyagból van. Akkor hogyan kéne megszorítanom? Szóval viszem vissza. Babzsák meg!
Nagyon idegesít, hogy 2005-ben nem tudunk normális dolgokat gyártani...[FLAME-nek látszó tárgy]
tipikus magyar egészségügyi ellátás
igaz, h nem tudsz ráállni a lábadra, de azér' mennyé' kétszer-háromszor vissza...
[/FLAME-nek látszó tárgy] -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
nem értem, hol a kapcsolat a szülői háztól történő elszakadás és a barátnő között

-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
jóreg minden szorgos offolónak!

tegnap elborított a meló, úgyhogy csak ma láttam az arckép rííkveszt topikot, de ez na'on teccett:
''- mindenki legyen tisztában a súlyával a felesleges hozzászólások előtt''
nos, én cca 900 n súlyú vagyok, akkor már offolhatok oda is?
hja, és vótunk ultrahangon, a gyerek (ill. leendő gyerek) egy hónap alatt cca a hétszeresére nőtt, 1,5 cm-ről 7-8 cm-re (ez utóbbi lábikó nélkül). egész elékpesztő, mire képes a természet
-
jeges
senior tag
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires?na'on kis jó lett ez a kereső

egy kukacos kérdés: a piacos topikok méér nem kerültek bele? nekem sokszor az a gondom, h a piacon nyitott topikomat nehezen találom, ha nem annál a gépnél ülök, amelyiknél nyitottam
(bár végülis cím alapján megtalálom)
a köv. fejlesztés lehetne a ''topikok, amikhez hozzászólt''
(csak ennél valszeg a ''mind'' opciót le kék venni, mer' iszonyat sok is kijöhet''
szerk: jóreg mindenkinek!
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
jó reggelt mindenkinek
belement valami szar a szemembe. tanácsokat adjatok légyszi, hogy hogy szedjem ki
[Szerkesztve]nem t'om, milyen szituban mehetett sz@r a szemedbe, de ezt inkább rád bíznám

egyébként meg ha látható az idegen test, megpróbálhatod bő vízzel kimosni, ha meg nem, kamillás borogatás és szemorvos
pl. nem lehetetlen, h nem ment bele semmi, hanem kötőhártya- vagy szivárványhártya-gyulladás, mer' épp olyan érzés a kettő -
jeges
senior tag
gyógyulj meg hamar

-
jeges
senior tag
vlad: először azt gondoltam, hátha az aláírásoddla van összefüggésbe', de úgy látom, benéztem a dógot

-
jeges
senior tag
bash: ezt nem értem. a ph tábor csak egy hónap múlva leszen...vagy mi...
erd: lehet, h így van, de méér nem látszik ez sehol? -
jeges
senior tag
mi a rák az a ''prohardver hétvége'', amit a főoldal oly büszkén mutat?
nem látok se linket, se egyéb ráutaló nyomot, de lehet, csak bennem van a huba... -
jeges
senior tag
no...jó nagyot kívánok mindenkinek!

az ember fia hazagyün egy hét után, oszt megen' kettővel több modi van... (nekik (ofkorz batman & loretto) egyébként szívből kívánok rengeteg jó melót
)
grat skacok!
csak mellékesen jegyezném meg: tarantino gyári hülye, de mind a kutyaszorítóban-nal, mind a ponyvaregénnyel nagyon nagyot alkotott (utóbbi nekem a 90es évek legjobb filmje). annak a fickónak egyszerűen fergeteges a sztori-vezetése.
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
Mi van rajta?Innét nem engedi a tűzfal ,nemlátom!

látom, csak sikerült visszatérni

-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
szép jó reggelt minden szorgos offolónak!

kiváncsi lennék, sanya kolléga megállta-e a tegnap estét ivás nélkül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jómagam elől jártam a rossz példával: elengedtem magam és 3 dobozzal is lecsúszott vacsiig
-
jeges
senior tag
Ide is beírom, mert megérdemlem....
Hosszú, öt éves küzdelem után elérkeztem a mai nap reggeléhez, egy másfél napos nulla alvásos, tanulásos szakasz után, név szerint az államvizsgámhoz és diplomavédésemhez is, amit a délelőtt folyamán sikeresen megvédtem és a tételeket is jól elmondtam. Bár jegyet csak du. fogok tudni, de 'asszem reménykedhetek a jó eredményben

Most már csak vissza kell menni az eredményhirdetésre, és utána este egy jó kis buli van hátra, hogy aztán a holnapi napot átaludjam teljesen...
Egy nagy nagy mosolyt mindenkinek!!! Olyan füligérőt minimum, SŐT inkább olyat ami hátul összeér!
grat!

-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
én nem izzadás ellen iszom

mindenesetre a sör a hólyagot is tisztíccsa (már a felsorolt előnyökön kívül)
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
no mostan értem vissza...
köszi mindenkinek
reméljük, minden a tervek szerint lesz
szerk: grafiqs! próbálnál csak a bem utcán végigmenni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem egy hosszú utca, de reggel óta állnak rajt' az ótók
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
ki fog derülni, ha megtudjuk a nemét

köcce egyébként
szerk: Neked is köszi, bash!
niagaráig jó hosszú út. gondolom, repülővel. remélem, átmennek a kanadai
oldalra, mer' onnan azér' mégiscsak szebb...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
ezt találtam közbe':
''A két gáz térfogata azonos a teljes térfogattal, ekkor mindkettőnek nyomása kisebb az össznyomásnál. Ez a parciális nyomás. A komponensek parciális nyomásainak összege az össznyomás''
ezt speciálisan a levegő nitrogén-oxigén elegyére írja, de lehet, h általánosan is igaz... azt írja, hogy a p1*v1=p2*v2 egyelőségből következik
szerk: már ha a hőmérséklet közben állandó marad...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
Csak az a baj, hogy alapvetó tárgybeli hiányosságai voltak a témát illetően. Ez még nem lett volna baj, ha nem küldte volna el arrogánsan azokat, akik segítő szándékkal erre felhívták a figyelmet. Lásd nyomás vs. parciális nyomás.
De ezt az offolást szerintem hagyjuk abba még az OFFTPOC-ban is, mert hasonló sorsra jutunk...
csak kiváncsiságból: ''nyomás vs. parciális nyomás'' - mi a rák a különbség?
(tényleg érdekel) -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
hja, hogy ti arról beszéltek, akinek nem ejtjük ki a nevét...
ehhh...
láttam tegnap a ''balhét'', sztem nincs mit beszélni róla.
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
szép jó reggelt mindenkinek!

Bővebben: link
-
jeges
senior tag
felejthető, ua, mint a többi...
mod: pacák! úgy tűnik, wert-tel már nem fogsz...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
Nem azt mondták, hogy nem bűncselekmény, hanem azt, hogy nem idegenkezűség. Nem történt gyilkosság.
Nyilván nem sima szívroham, mert előtte nem szokták az emberek összekötöztetni kezüket lábukat.
Ha én elédugrok egy szekrényből, hogy HÚÚÚ! és megijesztelek, de te szívrohamot kapsz, akkor én gyilkos vagyok?nem, de ha előtte lekötözöl, sztem az már elég ok a bűncselekmény feltételezéséhez.
főleg, ha miután lekötöztél, eltűnsz a ködben ahelyett, hogy bejelentenéd a mentőknek a halálesetet.
mod: szerintem bűncselekményt nem államigazgatási eljárás keretében szokás kivizsgálni
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
Bővebben: link
először nem hittem a szememnek...
sztem két lehetőség van:
a. vki lekötözte a pasit, és az ebből következően meghalt (az most mindegy, h a halál közvetlen oka nem külső behatás, ha vki lekötözte, annak tudnia kell róla, h valahol egy lekötözött pasi üldögél (bár ez ha nem tévedek már önmagában is személyes szabadság megsértése, hacsak nem az áldozat kérte)).
b. vki meglátta a hullát és lekötözte. morbid, de nem lehetetlen.
a fentiek közül ha jól sejtem mindkettő btk-kategória, ráadásul mindkettő több passzust is érint.
ehhh...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ!!! Starlight MacBook Air 15" M4 24GB 1000GB Garanciával, ajándék töltővel
- AKG K371 stúdió fejhallgató
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/

) - de akkor miert nincs rola valami info?