- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
szvsz 120-at egy nagyobb cégnél lazán meg kéne kapnia. sőt még többet is.
-
Szőrös
veterán
Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá...dehonnem tucc választani : kötél, stukker, bogyó , vonat stb aztán jön az újrasorsolás és legközelebb talán mázlid lesz /már amennyiben hiszel a lélekvándorlásban/.
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
Nekem csak 70% bár én nem is csak nézegetni szoktam cickókat.

-
Szőrös
veterán
ezt most költöttem :
boci, boci farka
se füle
se tarka
oda megyünk offolni
aholbokaficamotgyógyítanakhogyszegényvérbocinesántikáljon. -
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
hmm azért spectrumot, national-t meg pár adót nem neveznám szemétnek bár tény , hogy a kereskedelmi adókon vannak khmm ''érdekes'' műsorok dehát ez van , kapitalizmus.
-
Szőrös
veterán
miva' kaptak még 20 percet ? elmehet a picsbe ortt nem lesz így Rém rendes

-
Szőrös
veterán
miért volt az ortt-féle kényszerszünet az rtlklubon?
2003 decemberi mónika show, vagy mi
mi ez a marhaság, másfél év távlatából vki perelt, vagy rájött, h vmit sértett a műsor, vagy mi?
szerk> hetente kb 1-2 órát tévézek, szóval lehet, h ennek a hatalmas sztorinak volt előzménye, nem tudok róla, csak meglepett a fekete-fehér felirat
[Szerkesztve]Remélem emiatt nem marad el Rém rendes.
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
Hmm úgy láccik nem csak nekem vót PH! hiányom
mi a ragya történt lehet tudni ? -
Szőrös
veterán
érvényesítnei ? nem hosszabításra gondoltál ? szerintem újat fogsz kapni. anyakönyvi kivonat meg x összegű illetékbélyeg vagy mi aztán önkormányzat.
-
Szőrös
veterán
Hmm Te arra vagy kíváncsi , hogy Gizi néni veteményeben mit csinál ? Én inkább Gizikére amint monokinizik a kerben .

-
Szőrös
veterán
bezony hasznos jószág ez ! nemrég kerestem első topikomat s nem találtam . most meg tessék Bővebben: link mekkora ökörség volt

-
Szőrös
veterán
s utána mi lesz ? elterjed a PH! vírus és minden gépen csak a PH! fog begyünni ?

no éjfélt elmúlt aztán még mindíg élek. most mi van ?
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
Érdekes mennyit offolnak mostanság modik. Mi van srácok unatkoztok , nincs munka ? Csináljak ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
Mint Loretto is írta vedd ki CPU hűtőt meg talán a kártyákat is gépből aztán hali. Felteszed magad mellé ülésre és nem lehet nagy gond.
-
Szőrös
veterán
Bővebben: link
Na ilyen a kép néha. A szövegek melletti csíkokat kell figyelni.
A nagyon ramaty kép akkor van, ha játékból visszatér fagyásból.
Szóval vga hiba? És mi? Memó vagy GPU?
Még sosem vittem vissza semmit gariba. Elkezdik majd vitatni, meg bevizsgálják? Nekem arra nincs időm, nincs másik karim. Cserébe adnak másikat? Hisznek nekem vagy tesztelgetnek? Én sem tudom mindig reprodukálni a dolgot amúgy. Nem mindig ilyen...Hmm nagyon úgy emléxem , hogy volt már itt PH!-n vkinek hasonló problémája. Keress vhogy rá hátha megtalálod.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
ez vicces:
Ez viszont ciki a ph-ra nézve, hiszen nem sértett meg semmit:
Tudja valaki mi van mostanában vele?
Torz on borz : tudom, azért is fura , hogy az van odaírva, hogy alapelvek megsértése miatt.
[Szerkesztve]saját maga kérte a bant ha jól tudom.
-
Szőrös
veterán
Valaki el tudná nekem küldeni mailben a Szilaj - A vad völgy paripája DVD elő és hátpldalát? pls
előre is köszi
van vmi dévédé cóveeeer nevezetű oldal is . ottan nix fent ?
nédmááá mit írtam ....biztos nem vótam tudatomnál.
-
Szőrös
veterán
Hinnye de nagyon benyomtam...véletlenül még I_Am-nek is küldtem sms-t cimbora helyett. Tiszta égőőő. Ráadásúl ahogy érzem az MSN ügyben utlosó maradványok között vagyok.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
Nemlatszik belole szinte semmi, max annyi hogy egy feher polo nezi a semmit /aminek a helyen egy felmeztelen picsanak kellene lennie...
/
Bővebben: linkno ebből sajna télleg nem sok minden látszik .
-
Szőrös
veterán
Na joreggelt mindenkinek, hörrrrr

Tegnap voltam sztriptizbarban mar megint, ma reggelre meg lett egy szep mokeszom, allitolag megfejeltem reszegen a taxiajtot
Van egy jokis avim a tegnap esterol de mindossze kb 20mp hosszu es nemsok latszodik belole, mert fenykepezovel csinaltam es sotet volt...
jó is a nudi bár
cimbikkel mi is meglátogattunk pár éve egyet a balcsin. hmm érdekes volt. mikor eljöttünk alig bírtunk már menni annyir benyomtunk. -
Szőrös
veterán
Meguntam , elegem lett a szolgáltatás minőségéből /gyk kaki/ meg más is de mind1. azért megtartom hátha kell majd.
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
azt hiszem vmi gyakorló füzetet jelent vagy mi .
erdeya: jóvan akkor az. nekem mindegy. annó angol tanár is erről hadovált szakközépben de sajna nagy ívben tettem rá /gyk rosszcsont voltam /.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
Hajnali 4kor feküdtem, fél 8kor keltettek.

Megjött albérlőm, majd megkért, hogy vigyem le a macskát, és menjek neki le a boltba. Mondom hadd ne. Levittem a macskát, feljöttem. Kezembe nyomta a pénzt, mi kell a boltból.... ok... Ő szarul van. És én?? Végülis 3 óra alvás után nem is értem mi bajom van. Torkom fáj, gyomrom is ( arra kaptam gyógyszert, szedhetem minden nap ), és még ki is akasztanak. Újabb fain nap
Macskát levitted ??? hova ? már azokat is sétáltatni kell vagy mi ?
egyébként jobbulást !
jah és pájinkás jóreggelt mindenkinek !
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
hmm van egy nagyon rossz előérzetem. Esmein vagy valaki azt hiszem körbe kéne nézni.
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
hmm 748-49-50et vki törölte vagy mi van ? nem látom...
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
hohóóó long island nékem is nagy kedvenc
csak sunyi pia , ember meg iszik párat azt hiszi jól van aztán hirtelen bumm becsap a ménykű és azt se tudja hol van 
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
Na. Ismét kibanoltam. Erről beszélek. Ez egy beteg gyerek, aki itt éli ki a problémáit. Nem fogom hagyni, hogy csak azért mert változó az ipcíme, itt randalírozzon. Ez nem az a fórum, ahol ilyet meg lehet tenni.
Kedves RGB: Meglátjuk ki unja meg hamarabb.
Szépen kérlek titeket, hogy bármit művel, ne reagáljatok rá, résen vagyok és kivágom amint akciózik.Nem tudod Parci mikor tervezi a regelés módosítását /azaz ne legyen iylen secperc itt vagyok típusú / ?
-
Szőrös
veterán
Azt hiszem régebben Cathfaern /ha jól emlxem de nem bizti de mod volt /mondta ugyanezt aztán mégis itt ragadt.
-
Szőrös
veterán
Szörnyű, az egész OFF TOPIC 20 kimaradt az életemből. Mondjuk legalább lassabban telt be.
VladimirR hozzászólását olvastam el az egészből (mert szerepelt benne a nevem), és egyetértek vele... tudjátok, arról votl szó hoy miért nem érdemes már olvasni az OT-t. Remélem azért ez majd változik.
Láttam SPDeluxe már nem is hallott rólam szinte... ilyen sokat maradtam mostanában ki?
(Mondjuk meglehet hogy igen)Nem meglehet hanem biztos. Én is bazi régen láttalak erre. Sőt jópár régi tag kezd eltünedezni.
-
Szőrös
veterán
Jóestét ! Má' megint egy újabb offtotyik ? naszépenvagyunkkérem.

tegnap azt álmodtam, hogy jedi vagyok és levágtam Vadert mire Palpatine kicsit berágott rám és a fél galaxison át üldözött. ez vajh mit jelenthet ?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)