Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
he-he, amikor tavaly kificamodott a bokám, kérlekszépen elküldtek a róna utcai korházból a mexikói úti balesetire, mert hogy csak ott tudnak fogadni, de ott meg nem fogadtak, mert aznap már túl sok betegük volt

úgyhogy hazabicegtem/troliztam, két nap múlva kutya bajom nem volt, ha meg ott hozzányúlnak, ki tudja mi lesz velem... szóval ez összességében még jó is, amúgyse preferálom a dokikat, csak kicsit furán fel volt dagadva... -
ngabor2
nagyúr
Mi a meglepő benne? Kissé sokáig éltem már a szüleim nyakán, ráadásul úgy, hogy semmire nem volt időm. Tudom, hogy társ/család mellett se lesz több időm, de azt legalább normálisan tudnám tölteni, nem ingázással. Egyedül meg beköltözni a városba nem olyan érdekes, ráadásul vagy aránytalanul drága, vagy aránytalanul kicsi lenne a lakás.
-
-
erdeya
senior tag
Nos én is csak onnan veszem az infót, hogy mindig péntek délutántól hétfőig figyel a PH hétvége felirat a főoldalon.
Ezért gondoltam, hogy amolyan ''hétvégi kiadás'' jellegű.
Hiszen a hazai pálya és az új Chip mag-os cikkek mindig hétvégén vannak. Még ha most ez utóbbi el is maradt. -
Bash
őstag
-
Egon
nagyúr
Na igen, Civ/Col/MoM rulez!!!

Érdekes, hogy amikor fennmaradtam extrém időpontokig (hajnali fél négy-fél öt-fél hat), az esetek többségében nem olyan játékok ''miatt'' volt, amit hosszú távon a top 10-be soroltam volna. Pl. ilyen volt a Colonization. Amikor megszereztem, egyből hajnali fél 5-ig játszottam (pedig másnap melózni kellett menni), de összességében nem jött be annyira.
Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni azokat a progikat, amelyek kedvéért mondjuk hajnali háromnál tovább fennmaradtam volna (Disciples 2, Colonization, Incubation és még talán C64-en egy soccer manager progi). -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Akkor csak neked, meg akit érdekel: egy gázelegy nyomása az egyes alkotó komponensek parciális nyomásának összege. Parciális nyomás az a nyomás, amit akkor mérnénk, ha az illető komponens egyedül töltené ki a rendelkezésre álló teret. Emiatt van az abszorpciós hűtőben egy olyan ''segédgáz'', ami nem oldódik az oldószerben (jelen esetben hidrogén, ami nem oldódik vízben). Így nagy össznyomás esetén is lehet kicsi az ammónia parc. nyomása, amitől a forrpont függ, tehát nagy nyomás esetén is alacsony hőmérsékleten forr.
Kb. ennyi maradt ki a zárt topikból. Ha valami még érdekel, kérdezz nyugodtan. -
Necrolyte
tag
-
erdeya
senior tag
...jajj hát tudod ''arról'' nem beszélünk, hogy az új modokkal megerősített hadtest milyen jól végezte tegnap a munkáját...
Szerk: Olyan szívesen visítanám én is, hogy utolsó nap a munkahelyen, de egyrészt nem igaz, másfelől meg a kolléganő elég furán nézne rám. Én majd csak júli 12-én, cca. 1 hónap műlva koccolok le. Akkor is csak egy kis időre
[Szerkesztve] -
-
erdeya
senior tag
Az a baj, hogy a cikk is ködösít.
Nem mindegy, hogy össze vannak kötözve a végtagok, vagy le van kötözva az ember.
Mert pl lehet, hogy az ágyhoz volt kikötözve és szex közben érte a halál.
Az államigazgatási eljárással igazad lehet. Akkor nem bűncselekmény.Egyéretelműen. De akkor nem is volt gúzsba kötve!! Ezért valószínűbb a ''kikötözős'' figura. Szegényke nem bírta a menetet...
-
erdeya
senior tag
Nem azt mondták, hogy nem bűncselekmény, hanem azt, hogy nem idegenkezűség. Nem történt gyilkosság.
Nyilván nem sima szívroham, mert előtte nem szokták az emberek összekötöztetni kezüket lábukat.
Ha én elédugrok egy szekrényből, hogy HÚÚÚ! és megijesztelek, de te szívrohamot kapsz, akkor én gyilkos vagyok?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Gyúrósok ide!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/
...

Csak a fickó az előjáték során ''elment''.