- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Céges reklámnak tuti nem használhatnád, akkor sem, ha nem a te cégedet reklámozza. Ha nem cég/vállalkozás reklámja lenne, azt legjobb tudomásom szerint explicite még nem tiltja a szabályzat, de ez inkább csak ''kiskapu''. Szinte kizártnak tartom, hogy Parci ilyesmire rábólintana.
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Valaki segitsen, mi lehet a baj??!
A netem ketpercenkent leall, teljesen. Mikor megy akkor 60k-200k/s kozott ingadozik...ICQ egyaltalan nem megy, msn csak neha. A weblapok 99%-a nem jon be abszolut, eddig szinte csak a ph! jon be az viszont teljes sebesseggel. A modemen a ''receive'' led szinte folyamatosan vilagit...
Elso gondolat, spyware. Lefutattam egy Ad-Adware-t, talalt ugyan 68 critical file-t, de ezzel a netem semmivel nem lett jobb.
Masodik gondolat. Maga a modem lenne szar /valami markatlan made in turkmenisztan shit.../?
Vagy mi a turo van?
Valakinek tippje? Szolgaltato sem lehet, mert kb 3-4 napja kezdte el ezt es egyre rosszabbodik ugyan, havernak ugyanez a szolgaltato, tokeletes...
Ha valakinek van valami okos gondolta, plz let me know...Én első körben gyorsan kipróbálnám a netet valami linuxos Live CD-vel. Abból egyértelműen kiderülne, hogy a szolgáltatással vagy a windowsos rendszereddel van-e a probléma.
Szerk.: A szolgáltató központi rendszerével lehet hogy nincs baj, de a nálad levő eszközökkel attól még lehet. -
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Hát, befejezem a sulit és dobbantok valami más városba. Tavaly fater kitagadott, aztán 3 nappal később meg jött a telefon, hogy ugyan menjek már haza és beszéljük meg. Az nem volt baj, hogy este kivágott a hidegbe, 1 órát kaptam, hogy pakoljak. Ezt az 1 évet még kibírom míg megszerzem a technikusi papírt aztán valszeg agyő.
Arra majd figyelj, hogy 3 hét múlva ne rohanj vissza rögtön (mármint látogatóba se), még ha esetleg jól esne is, vagy illendőnek tartanád. Hadd lássák, hogy elvagy nélkülük is.
-
WN31RD
addikt
12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.
Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel.Esmein, lépj le a szüleidtől, amint teheted.
Aztán idővel ők fognak könyörögni, hogy néha meglátogasd őket. Ha így lesz, akkor te leszel helyzetben...
Ha nem, akkor meg úgyis mindegy. -
WN31RD
addikt
szorosan az aláírásodra:
(a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem)
a töritanárunk másfél órás beszámolót tartott ennek a mondatnak a jelentősségéről, mert ezt valami levélben fogták el, és érdekes volt, meg minden, csak mivel az órák 45 percesek, ezért még óra után is ott tartottminket, és lekéstem a buszomat
(mert hogy utolsó óra volt)Szerintem, ha meg mered tenni, legközelebb ilyen esetben udvariasan kérj elnézést (nem engedélyt), és lépj le...
-
WN31RD
addikt
Szerintem nem kell ''talán''. Amilyen személyeskedő és - főleg - szándékosan megalázó módon lebaszott egyes embereket pl. a HWSW-en, azt szerintem 747 meg sem közelítette. Viszont tény, hogy szakmailag nagyon ott volt (a nagyságrendek számlálgatásába inkább nem megyek bele
). -
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Szerezz be egy kisebb szünetmentest. Megéri, manapság már megfizethetőek.
Nem tesz jót a gépeknek az áramszünet.
-
WN31RD
addikt
Lehet, hogy csak a GAIM-re pikkelnek időnként (általában megy).

-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Sír, mert ilyen szánalmas kis pöcsök egyáltalán léteznek. Régi IRC-es időkre emlékeztet, utoljára ott kellett aprítanom ilyen barmokat... már el is felejtettem, micsoda élmény.

-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Chromecast topic
- Robotporszívók
- Star Wars rajongók
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400 F / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
) is. Szóval nagyon nagy mákos az aki nem nyírja ki csutkára a chipet. Nekem is sikerült már egy (mint utólag kiderült nem kóser) lapot ''kinyírnom''.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)