Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Persze , hogy az vagyok.Egyszer már beszéltem is eggyel, valami olyasmit modnott, hogy az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban beszéljek a főmanóval... Sajnos arra már nem emlékszem mit beszéltem vele....De manónyelven ment a duma, ilyen tyityityu hatyere sihiji stb....
----------------------------------------------------------------------------
Más téma: van egy qrva szemét madár az albink előtt, ami ha rákezd a szövegére, ami olyan mint a puskaropogás: ratatatatatatatatata , akkor az össze stöbbi aranyos énekesmadárka befogjja a csőrét...

Ráadásul hajnalban is rákezdett múltkor és felébresztett
ratatatatata ...na majd egyszer szerzek valami csúzlit, aztán lelövöm a szemétjét..Azt majd akkor én mondom hogy ratatatatata.....
Énekesmadár nyugodtan felébreszthet még hajnalban is, emrt az jó..Az ilyen kis aranyos madárcsicsergést szeretem. De ez nem az.
Bencom: m nélkül.
nem a tulajdonosa vagyok én neki, nem biirtoklom.Sőt az m betűtűl olyan csöpőgős lesz

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest