Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
jesszusom

meddig akarjátok ezt folytatni
-
Bencom
senior tag
a jól van kicsifiam-ra: én valszeg azt mondanám, vagyis inkább kérdezném, hogy milyen volt? (jó!--lenne a válasz) aztán felvilágosítanám a függőség és egyéb kábszerrel kapcsolataos bajokkal, és megkérdezném, hogy akarna e még. (itt már valszeg nem lenne a válasz) és ezzel le van tudva.
a tesóm sokáig volt cigi-függő, de NEKEM sikerült őt LESZOKTATNI. azóta néha nagyritkán (vagy havonta kétszer) elszív egy szálat ha ideges, és mint apám is mondta: az az igazi leszokás, hogy ha már minden komolyabb késztetés nélkül kezedbe veszel egy szálat, és elszívod, aztán nem nyúlsz a következőért (régen apám is nagy dohányos volt, sőt, valószínüleg én vagyok az egyetlen a családban, aki még soha az életben egyetlen szál cigit nem szívtam el. -
Bencom
senior tag
erre viszont van egy bölcs mondás: a föld IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
nem szabad lebeszülni a régi népeket, mert olyan hatásos módszereket alkalmaztak egyes betegségek gyógyítására, amik még ma sem gyógyíthatók, hogy meglepődnél.
igenis szeretnék egy szinten lenni egy busmannal, mert az nem leereszkedés, hanem őriási előrelépés lenne, ha az emberek nagytöbbsége a természeti népek módjára gondolkozna.
nem lenne környezetszennyezés, meg ennyi ''menőző'' drogos sem! -
Bencom
senior tag
régen a busmanok (vagy inkák?
) azt csinálták, hogy üldözőbe vettek egy vadat, hogy a családjuk éhen ne haljon.
volt, hogy napokig szaladt utána, aztán egyszer csak elfáradt. ha feladta éhenhal.
de mit csinált: odement egy növényhez, letépte a levelét, és meggyújtva valami rituális táncba kezdett...
na találd ki mi volt az a növény, aminek a füstjétől új erőre kapott, és nem érezte a fáradságát?
talált. ''fű'' -
Bencom
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
igen, pontosan erre gondoltam.
nem szabad egy ''első próbát'' így megszólni, és különben meg ha nem szokik rá, tényleg biztos jó lehet, mert a hallucinációnak az a fajtája, amit a drogok okoznak, relaxál.
régebben (sőt, talán még ma is) a súlyos betegeknek orvos írta fel.
akkor annyira rossz dolog nem lehet
-
Bencom
senior tag
azért mondtam, hogy beteg vagy, mert mindenre csípőből támadsz

ez nem igazán helyes... egy kicsit mindenkinek elnézőnek kell lennie (bár tudom hogy nem könnyű) és megnyugtatlak, hogy sosem füveznék, meg drogoznék, még ha Tildy kérne rá, akkor sem. márpedig nem kért, ezért nem is kellett volna felháborodnod. -
Bencom
senior tag
http://tildy.myip.hu/tildy/index.php
tildy honlapja, de a topicot az istennek sem találom
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
jobbulást neked

nekem meg az allergám keveredett el (por) a kialakuló influenzával
nem maradt bőr az orromon, de suliba azért mentem, hogy aztán egyszercsak hazazavarjanak gyógyulni, pont akkor, maikor nincs két órán belül buszom
Mindez persze a legnagyobb szélbe, egy fedetlen buszmegállóban, télutón
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
deelsűllyedtezatopicUP...
-
Bencom
senior tag
tehát ez:
AMD Athlon XP-A, 1833 MHz( 5.5*333)2500+, Abbit NF-7(-S) v2.0 (5PCI 1AGP 3DIMM Audio ,Lan), nVIDIA nFORCE2 Ultra 400, 512MB (PC 3200 DDR SDRAM), AWARD
gondolom ez még most sem jönne ki 35K-ból
-
-
-
Bencom
senior tag
aaz baj

és monnyuk szigorúbb büntetések és szorosabb ellenőrzések + az új rendszer?
kilencven százalékkal visszaesne az ''interbűnözés''

ja, és nyugi: én sem voltam sokáig jóban Gambittal, mert néha egy kicsit ő is túl érzékenyre van állítva, de hasznára van a fórumnak, és mellette csak tanulhatod az ''etikát''. -
Bencom
senior tag
bocsi

munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, munkahely, (az osztályfőnököm módzsere a helyesírási hibák elkerülésére: egy hibás szót írj le tízszer, és jobb esetben megjegyzed... ezért van tele az egész füzetem a turista szóval, mert valamilyen késztetést éreztem arra, hogy hosszú úval írjam, de úgy látszik, a módszer végül sikeres volt
) -
Bencom
senior tag
RGB klónok mindenütt?

ha ez megoldódik, már csak ennyiért is megéri a szigorítás és a kutatás egy biztonságosabb rendszerre
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag

nekem Sianis mondott valami olyasmit, hogy IP-címet is lehet bannolni, és akkor arról a címről már nem lehet regisztrálni
kérdőjel -
Bencom
senior tag
wazze, én a tizenhetediknél lemaradtam...
azót már több, mint tizenöt K hsz termelődött?
kész aranybánya
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/27g.gif)