- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na ezért meg aztán tényleg szállj magadba.
Sosem ittam ájulásig, azaz ez nem az én példám...
Szokjanak rá a dohányzásra , ill. próbálják ki a drogot: mindenki azt tesz amit akar, én nem vagyok rászokva egyikre sem... Felőlem akár ki is próbálhatják, nem fogom azt mondani , hogy igen , muszáj kipróbálniuk, de azt sem , hogy ne, semmiképp, mert ez ördöggel cimborálás (másrészt ez esetben még álszent is lennék) Ha ki akarják, akkor tegyenek belátásuk szerint, ha nem akkor is.
---------------------------------------------------------------------
Szalma:sosem álltam ki pozitívan mellette, nem ''kampányolok'' max az ellen kampányolok, akik konzervativizmusból, demagógiából azt mondja hogy fujj.
Erdeya: anyám őskonzervatív, nem tud róla... De ez nem is baj...Semmi köze hozzá...Nem kell nekem évekig tartó lelki terror, mert hogy azt csinálná.
Most képzeld el 18 éves hugomat alig meri elengedni két napra egyedül, állandóan ellenőrzi, jajj nehogy baja legyen, jajj így meg úgy, miközben nem veszi észre, hogy ezzel árt nekünk.
Fater tud róla, hogy miket próbáltam, de amíg otthon nem lát ''más állapotban'' , addig őt nem zavarj.
Bízik annyira bennem, hogy tudom hol a mérték...szvsz németben, mikor kinn dolgozott ő is próbált ezt azt...
-------------------------------------------------------------------
Mégegyszer mondom , mert nem értenek páran a szóból :
Én sosem kampányoltam a drogok mellett, Hanem inkább az ellen kampányolok, hogy ne legyen félretájékoztatás ebben a doologban. Mert az viszont van. Higgyétek el, megtapasztaltam én már a pozitív és negatív oldalt is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest