- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ma hajnalban 3:10 -ig nyomtam az Imperium Galactica 2 -őt. Vért izzadtam, mire eljutottam odáig, hogy összegyűjtöttem egy akkora flottát, amivel már úgy gondoltam, hogy lenyomhatom a konkurenciát.
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom. 
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amazon Prime Video
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Modellvasút topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom.