Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Késő... De nekem megvan a cache -ben. Illetve Ide Copy -pasteljem? (Válaszolni akartam, de inkább mégsem tettem..
Igen kérlek másold be és visszateszem a helyére. I_Am
Tessék parancsolni:
i_am égeti kalandort? miért veled beszélném ha kalandorral van problémám? ja és nem mellékesen nem csak nekem többeknek is!!! i_am hány emberrel birsz el 1xre? kalandor attol mert purci bevédett attol még szar ember vagy.....és a topicodban én nemláttam 1etlen nem nyalist sem.... meg csak a moder haverjaidnak teccik a tevékenységed
Köszönöm a segítséget. I_Am
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
tiv83us, Esmein! Grat! Tegnap reggel, mikor azt hittem, hogy Kalandor ki fog szállni, akkor tépelődtem rajta, hogy jelentkezzek -e, de így már lesztek elegen.

-
Pacák
senior tag
Bővebben: link
Valóban
-
Pacák
senior tag
Ma hajnalban 3:10 -ig nyomtam az Imperium Galactica 2 -őt. Vért izzadtam, mire eljutottam odáig, hogy összegyűjtöttem egy akkora flottát, amivel már úgy gondoltam, hogy lenyomhatom a konkurenciát.
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom. 
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom.