Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
OK: Bővebben: link
-
Necrolyte
tag
Egyik oszt. társam vett egy 80 ezreset (
) Olaszországban. Odarepült egy kólásflakon (tudod műanyagpalack), véletlenül és elég gyengén, amire kiesett belőle egy csavar, és azóta lóg a napszemcsi szára.
Rohadt nagy felvágásnak hívják az ilyet. Mert, hogy mi a francnak kell olyan, amikor egy normális Magyarországon tizedannyiba kerül? Na, az ilyen embereket utálom én! -
Necrolyte
tag
Talán azért érzed magad, mert jön a nyár?
Mindenesetre 1 hét van még a suliból, ezt már a legtöbb ember fejen állva is kibírja. A munkához meg csak annyit, hogy mindjárt itt a hétvége, pihenhet majd mindenki kénye kedve szerint. Ja, és eljönnek a szokásos nyári szabik ideje. -
Necrolyte
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Először is mondtam, hogy a téma lezárva.
Másrészt az agyam rendesen felb*sztad, tehát ne várd, hogy ne fakadjak ki, mikor ilyen a természetem, és nem félek senkitől.
De inkább mondtam, hogy ezt hagyjuk, mert nem szeretek senkivel látatlanban úgy összeveszni, hogy nem ismerem.
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azt csináljátok, hanem, hogy olyannak tűnik. Ezt nem sértésnek szántam, csupán megjegyeztem. Ez nem jelenti azt, hogy nektek egyből ezért le kell harapni a fejemet. Csak éppen olyannak tűnik a te aláírásod is. De ha azt mondod, hogy nem, akkor nem.
Az a ti ... mittudomén meg békén hagyhat, mert csak érdeklődtem. Nem tudom, hogy mi a francért kell belém kötni, ha hozzá sem szóltam. Nem értem, és nem is fogom. Csak azért, mert annyit írtam amennyit, meg azt csináltam, amit, ahhoz neked semmi közöd, ezért megkérhetnélek, hogy hagyj békén? Köszi. -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, de én nem tartom túlságosan kedves és etikus dolognak, hogy egy fórumon egy másik fórumot reklámozol, miközben az a versenytársa ennek. Már bocs, de nekem ez úgy tűnik, mintha átcsábítanád az embereket arra a fórumra.
Remélem ettől még nem haragszol meg rám. (Mármint attól, hogy ilyeneket írogatok.) -
Necrolyte
tag
Értem, csak éppenséggel, ha visszaolvasol, akkor szinte csak ilyeneket lehet itt látni. És mi baj van azzal, hogy sok hsz-t nyomok? Miért baj az, amikor régebben nekem is 100-200 hszt kellett visszaolvasnom, hogy képben lehessek? Nektek szabad volt, nekem meg nem?
A 3 szavas üzeneteket befejezem, de nem értem miért baj. Elsősorban azért nem, mert éppenséggel elég 3 szó arra, hogy kifejezhessem magam, nem kellenek terjengős üzenetek. Én csak egy kicsit egyszerűsítettem. De ha nem, hát nem. Abbahagyom, és kész. -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért gondolod, hogy ezt a weblapot pont itt kellene reklámozni?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mi az a brand.uw.hu?
-
Necrolyte
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
1. Ki az az Uljanov?
2. Miért azonosítasz te engem mindenkivel?
3. Te ki vagy? -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy egy ismerősömet idézhetem: ''Tanulj, tanulj, tanulj!''. Nos, te már ezt is megtapasztalhattad?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na, ez azért nem réges régen, egy messzi messzi galaxisban történt, tehát inkább ne anekdotázgass!
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ejnye, bejnye, csak nem fenyegetőzünk, csúnya bácsi!

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te célozgatsz. De jó, hogy nem ismerjük egymást (NEM SÉRTÉSNEK SZÁNOM!).
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A második része kinek szól?
-
Necrolyte
tag
Na, nem kell bántani a cigányokat, rendes kis izék azok, csak ne lennének néha olyan büdösek, meg lopósak, meg éppen mocskosszájúak, hangosak, idegesítőek, részegesek, drogosok... (szerintem)
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Dühös a diri?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, mostantól maradok a hagyományosnál. Milyen India?

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, nem akartam megsérteni nemi identitásodat. De ugye nem vagy se transzfeszti (így írják?), se langyi ?

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pártai Lucia újra jelentkezik...
-
Necrolyte
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Talán csak azért, mert hétfőn van a legtöbb szemét és egyben dögunalmas órám (of.-nek sikerült kihozni egy tripla irodalmat, német, fizika, matek, kémia, csak a kémia meg a matek szokott érdekes lenni, persze csak ha algebra).
Ja és persze: délután öttől kötelező iskolai hangverseny, amin tavaly is bekómáztam 15-20 perc után.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
Jó reggelt minden ph!-snak, ilyen korai, hűvös órán.
Miért kell mindig hétfpre ébrednem? Ki szereti ezt az utálatos napot? -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, Miskolcon is.
-
Necrolyte
tag
Mostanában egyre több péntek van. De akkor is COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Sajnos most még reggel is.) -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miskolcon 14 fok, kedves, kicsit hűvös idő. Nem kellene ezt a topicot átnevezni OMSZ-topicnak?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nyugodt életed lehet.
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És mit tudsz dolgozni Taktaszadán?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hány éves vagy?
-
Necrolyte
tag
Az chat-elés, ha csak 1-2 soros üzenetket írok be, és szinte mindenki üzenetére válaszolok?
-
Necrolyte
tag
Végre péntek: bárcsak lehetne, hogy: Tankcsapda: Mindig péntek!
-
Necrolyte
tag
Itt lehet beszélgetni másokkal, úgy hogy nem a szakmáról dumálunk?
Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Olaszországban. Odarepült egy kólásflakon (tudod műanyagpalack), véletlenül és elég gyengén, amire kiesett belőle egy csavar, és azóta lóg a napszemcsi szára.