Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
A múltkori afterparty-n:
![[kép] [kép]](http://www.theprodigy.it/antz/ant_.gif)
-
_Volkovy_
nagyúr
Vaaaaa

-
_Volkovy_
nagyúr
jó lenne ha a témát elnapolnánk végre..

-
_Volkovy_
nagyúr
vazz,de marhák vagytok

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
naná
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
öööööörrrghhhh -
_Volkovy_
nagyúr
Hogy a macska rúgja meg!
Békésen megyek kocsival egy kamion mögött,erre egy kő rá a szélvédőre,nagy pattanás,szép nagy nyoma maradt..
Mit tudok tenni? -
_Volkovy_
nagyúr
Van egy kis gondom az ''új'' alaplapommal:
a reset gombot hiába nyomkodom,nem működik.amikor először beraktam a gépbe,a bekapcs gomb se csinált semmit,csak akkor indult a gép amikor felkapcsoltam a táp kapcsolóját hátul.
nyomtam egy bios-resetet,és a bekapcsgomb elkezdett működni..
de.a reset továbbra se.
plusz amikor xp-ben rányomok hogy leállítás,szépen lemegy az egész,a vinyóktól elveszi a tápot,és a képernyőn ottmarad a jól ismert kép:''most már lekapcsolhatja a számítógépet''.mint a jóöreg at-s időkben.
mit csesztem el? -
_Volkovy_
nagyúr
Most érkezik az alaplapom,aprónetről.Ezekben a percekben,a hóesésben,kocsival hozza a srác

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Figy,ezt találtam:
Bővebben: link
Vicces.
Asszem nem marad más,mint kölcsönkérni egy tuát.illetve kettőt,a dual miatt.
Adit is megkérdezem majd,de neki se tudom a mailcímét.
Attól még szeretem a guglét,miér
köszike az erőfeszítést,marad a próba cseresznye. -
_Volkovy_
nagyúr
az MSI 694D alaplapban megy a Tualatin magos Celeron?
nem tudja valaki?
btw,hobizoli emailcímét meg tudnátok mondani?őt is megkérdezem,hátha. -
_Volkovy_
nagyúr
''''Ha naponta fél órán keresztül maszturbálok lehetek-e terhes? Elveszíthetem-e a szüzességemet? Kérlek hamar írj!'' ''
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jajj.
Párna-fétis?
''Brigittának hívnak, 16 éves múltam. Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy vissza szeretnék térni a ''párnámhoz''? ugyanis 13 éves koromban szerelmes voltam Mátéba. Egyszer mikor egyedül voltam otthon, róla álmodoztam, majd ráültem a kispárnámra és mozogni kezdtem. Egy idő múlva gyönyörű érzés fogott el. Közben persze Mátéra gondoltam. Pontosan két hónapja feküdtem le vele. Ő volt az első. Azóta 13-szor történt meg a dolog. Csak az a baj, hogy én jobban élvezem a párnával, mint Mátéval. Hogy tudnám neki elmondani, hogy szeretnék visszatérni a párnához? ''
hahahhhhhaa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''17 éves lány vagyok és egy komoly problémával fordulok hozzád. Éppen a fürdőszobában voltam és a zuhannyal izgattam magam, amikor a víz hírtelen felforrósodott és leforráztam magam. Már aznap este felhólyagosodott, most menni is alig birok. Anyukámnak azt mondtam, hogy fáj a lábam, ne nőgyógyászhoz sem tudok elmenni a fájdalomtól. nem tudom mit csináljak, kérlek segíts!'' ''
Na jó,befejeztem.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
a végén,a megválaszolt kérdések előtt vannak az igazán szaftosak..

''20 éves tanyasi srác vagyok. A lányok negy ívben kerülnek. (Nem értem miért!) A faluban csak ''Büdös Antinak'' csúfolnak. Nagyon súlyos problémával küszködöm. Nemi szervem hatalmas mérete miatt. Tavasszal amikor iskolás lányok tömege lepi el a közeli erdőt, nekem sincs otthonmaradásom. Egy szál sportcipőben, teljesen meztelenül futok az erdőben, a kirándulók csak néznek utánam. Ezt a sportot már mániákusan üzöm. Kérem szépen segítsen rajtam, mert igen nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy lánnyal. ''
-
_Volkovy_
nagyúr
ÁÁáááááztáááákuuurrrrvaaaaa

''13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes? ''
Ez nagyon beteg..
''Múltkor biológiaórán szexfilmet néztünk. Elfeledkeztem magamról és elkezdtem maszturbálni, amit a többiek észre vettek. Azóta a legjobb barátnőm is megvetően néz rám. Ez így nem mehet tovább. Nem tudok kitől segítséget kérni.'' ''
Ez meg még betegebb
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off.. -
_Volkovy_
nagyúr
köszi

nem is rád és a többi,türelmesebb emberkére gondoltam mikor eszembe jutott a topik,neveket nem akarok mondani,de vannak akiknek úgy látszik ez a hobbija.kereső,google..
én is hogy örülnék neki,hogy odamegyek egy fórumra,első hozzászólásom,és erre leanyáznak,hogy kereső. -
_Volkovy_
nagyúr
agyvérzést kapok menten..
vannak olyan napok,amikor itthon minden pc beszarik,a mai is egy ilyen.
már a 2. winxp hal meg a gépemen ma. -
_Volkovy_
nagyúr
Ahol zsarnokság van,ott zsarnokság van.
Szegény topikjaim.. -
_Volkovy_
nagyúr
győzike só az rtl klubon.
nézzétek,hihetetlen. -
_Volkovy_
nagyúr
Egy vizsga,nemtom miről kéne véleményt formálnom

Remélem sikerül. -
_Volkovy_
nagyúr
Szólt valaki valamit?
Én nem hallottam. -
_Volkovy_
nagyúr
Most jöttem angol nyelvvizsga írásbeliről,holnap szóbeli.
Szurkoljatok
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is pont ma reggel kellett a hajamat 2mm-esre transzformálni?
Pff,lefagy a fejem.Eddig meg azt se éreztem,hogy tél van.Igaz,majdnem 6 centis hajam volt
-
_Volkovy_
nagyúr
Annyit hozzátennék a témához,hogy nem kell egy kalap alá venni mindenkit.
Az,hogy én néha szeretek hülyülni,meg az üres utakon megtépem(mer' szeretem az érzést,sajnos vagy nem sajnos),nem jelenti azt hogy a város közepén csúcsforgalomban vandálkodom.
De magyarázhatom,úgyis fasznak vagyok elkönyvelve.Nem érdekel.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ide is betolom:
Vélemény?
-
_Volkovy_
nagyúr
Valakinek van élménye a következő főiskolákról?
Kalocsa: Tomori Pál főisk.
Dunaújváros: Dunaájvárosi főisk.
Békéscsaba: TSF-GFK
Salgótarján: Budapesti gazdasági főisk.salgótarjáni tagozata
Többek között ide akarom beadni a lapjaimat.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
RGB-től kíváncsi lennék ennek a kifejtésére:
''7. Ahogy fejlesztik újabban a szoftvereket/hardware-ket, úgy rontják el, miért?'' -
_Volkovy_
nagyúr
Ezt nézzétek már meg:
Beküldtem a GS C-t,azt írta nemjó
,mondom anyátok,beküldtem GS A-t,az se 
-
_Volkovy_
nagyúr
Az miért lehet,hogy a jobbkezemen a kisujjamtól a csuklómig terjedő vonalon a bőr kb egy hónapja el van zsibbadva?
Tűvel szurkáltam,és nem éreztem..Mintha gumiból lenne.
Mi lehet vele?Kesztyűt kéne hordanom?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)