Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Pécsen is ez a helyzet, csak nekünk van egy kis tescos kulcstartó és az belemegy pénz helyett.
Aztán egyszer anyámnál is bepróbálkozott, mire anyu: a kulcsom nem adom jó ember. hordja el magát.
Amugy sajna látszik hogy éhezni nem éheznek, mert a kaja nem kellett neki.
[Szerkesztve] -
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban.
Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest