Hirdetés

Aktív témák

• Agyasima

őstag

Anaqer!
    és mindenki másnak, akit érdekel

Történt még elég régen, lehet, hogy nem is voltál még akkor aktív tagja a fórumnak, de azoknak, akik ezt most olvassák, biztos, hogy javarésze nem volt az....

Szóval ha emléxetek még Pupákra, akkor talán ismerős lehet a dolog. Pupák ugyanis nyitott egy eszement hangvételű topicot, mert valaki belebarmolt az aláírásába, kérdés nélkül. Egyrész, akkor még nem volt divat csak úgy aláírásokat rövidíteni figyelmeztetés nélkül, ezért aki ezt megtette, hibázott. Másrészt Pupák igen mocskos móson fejezte ki gondolatait. Summa summarum, banolták.

Volt nekem egy második nickem is, mivel jobbnak láttam, ha egyes általam elmondott dolgokat azok az emberek, akik személyesen ismernek, nem kötnek hozzám. Épp azzal a nickkel voltam bejelentkezve Pupák topicjába, és kb. 5 hozzászólást engedtem el. Egy részük kérdés, más részük kérés - hogy ugyan má adjanak még egy esélyt ennek a szerencsétlen Pupáknak.

Ehhez hozzátartozott az is, hogy az én (egyébként 1 soros, és tökéletesen alapszabály-kompatibilis) aláírásomba is beleírt egy házigazda. Azonnal jelszót váltottam (hátha mégse házigazda szórakozott, hanem vki kitalálta a jelszavamat) , majd szóltam, hogy ezt nem kéne. A válasz újabb aláírás-átírás képében ért utol. Még ezt is európai módon reagáltam le, viszont továbbra is próbáltam Pupáknak kérni egy esélyt.

Ekkor jelent meg Parci és - tippen szerint kb. a hozzászólások 10%-ának elolvasása után (ha elolvata volna az egészet nem bannolt volna) - bannolt egy pár tagot. Köztük engem is. Ezekután írtam neki levelet, leírva, hogy mi is történt, és hogy szerintem igazságtalan volt, és találni kellene valami megoldást. Erre kb. annyi volt a válasza, hogy a megoldást keressem meg egyedül. (kvázi le vagyok szarva)

Tanulság: a házigazda és a moderátor is ember, így ő is tévedhet, és néha még a hibáját se ismeri be...

[Szerkesztve]

Aktív témák