Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Anaqer!
és mindenki másnak, akit érdekel
Történt még elég régen, lehet, hogy nem is voltál még akkor aktív tagja a fórumnak, de azoknak, akik ezt most olvassák, biztos, hogy javarésze nem volt az....
Szóval ha emléxetek még Pupákra, akkor talán ismerős lehet a dolog. Pupák ugyanis nyitott egy eszement hangvételű topicot, mert valaki belebarmolt az aláírásába, kérdés nélkül. Egyrész, akkor még nem volt divat csak úgy aláírásokat rövidíteni figyelmeztetés nélkül, ezért aki ezt megtette, hibázott. Másrészt Pupák igen mocskos móson fejezte ki gondolatait. Summa summarum, banolták.
Volt nekem egy második nickem is, mivel jobbnak láttam, ha egyes általam elmondott dolgokat azok az emberek, akik személyesen ismernek, nem kötnek hozzám. Épp azzal a nickkel voltam bejelentkezve Pupák topicjába, és kb. 5 hozzászólást engedtem el. Egy részük kérdés, más részük kérés - hogy ugyan má adjanak még egy esélyt ennek a szerencsétlen Pupáknak.
Ehhez hozzátartozott az is, hogy az én (egyébként 1 soros, és tökéletesen alapszabály-kompatibilis) aláírásomba is beleírt egy házigazda. Azonnal jelszót váltottam (hátha mégse házigazda szórakozott, hanem vki kitalálta a jelszavamat) , majd szóltam, hogy ezt nem kéne. A válasz újabb aláírás-átírás képében ért utol. Még ezt is európai módon reagáltam le, viszont továbbra is próbáltam Pupáknak kérni egy esélyt.
Ekkor jelent meg Parci és - tippen szerint kb. a hozzászólások 10%-ának elolvasása után (ha elolvata volna az egészet nem bannolt volna) - bannolt egy pár tagot. Köztük engem is. Ezekután írtam neki levelet, leírva, hogy mi is történt, és hogy szerintem igazságtalan volt, és találni kellene valami megoldást. Erre kb. annyi volt a válasza, hogy a megoldást keressem meg egyedül. (kvázi le vagyok szarva)
Tanulság: a házigazda és a moderátor is ember, így ő is tévedhet, és néha még a hibáját se ismeri be...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Projektor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest