Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs