Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
üzenetére
Az Artisjus begyűjti a jogdíjjakat, és elosztja a jogtulajdonosok között (ezt olvastam a honlapjukon
)
A gyakorlatban meg gondolom, leszednek bizonyos százalékot, illetve ezt a jogdíj dolgot sem értem 100%-ig, pl. egy ismerősöm zenész, és most akarnak kiadni egy CD-t, és CD-nként valami elég sokat kéne az Artisjusnak fizetnie, addig nem is engedélyezik a gyártást, szóval úgy tűnik, mindenkit lenyúlnak.
Ami a gond, hogy az Artisjus szépen egyre emelte a jogdíjakat, és hát valami különös ok folytán csökkenteni nem hajlandó. Bizonyára a százalékos részesedés lehet az oka, az Artisjus a bevételmaximalizálásban érdekelt. Ennek kéne törvényes úton limitet szabni, mert önszántából nem fog lemondani az egyházi tized beszedéséről.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Az Artisjus önszántából egy fillért sem fog csökkenteni a jogdíjjakon, én viszont továbbra sem fogok Magyarországon a boltból venni írható dvd-t vagy cd-t. Ez van, ha harc, legyen harc. Nem értik, hogy növekszik a forgalom-> egyre kisebbek a gyártási költségek, miközben ők meg emelik a jogdíjjakat-> erősödik a feketebiznic. Ha nagyon leszállítják a jogdíjakat, az bevétel szempontjából nekik nem biztos, hogy jó, sokan nem tudják, hol lehet venni olcsón adathordozót, vagy nem akarnak venni mert nem tudják, hogy az mitől olcsó. Törvényi úton kéne gátat vetni a jogdíj sarcnak.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
válasz
üzenetére
Bővebben: link
google powa -
faster
nagyúr
Asszem valami útépítéshez használt ketyere Németországban.
Bővebben: link -
faster
nagyúr
(Nem tudom, szabad-e egy konkurens fórum topikját likelni, ha nem, akor töröljék jól)
Szóval ez engem nagyon meglepett, hamisított ATI 9600 kártya:
(a képek megnézhetők, kopipaszte az elérési útjukat egy új böngészőablakba) -
faster
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hihetetlen, hogy minden napra jut egy forradalmár, aki meg akarja váltani a világot, és védelmébe veszi RGB-t. Azt javaslom, hogy aki nem ismeri az előéletét RGB-nek (nem neked javaslom, csak úgy általában) , az inkább tartsa magában a véleményét arról, hogy véglegesen ki lett innen tiltva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ha jól emlékszem a word6/95-ös formátumot a wordpad is olvassa, még a win98-as is.
-
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Akkor is meg tudja nyitni, ha csak wordpadja van neki. Tapasztalat, hogy egyes döntéshozóknak nincs acrobat reader a gépükön, office nagyobb eséllyes, de az RTF-et biztosan el tudja olvasni.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Azért, hogy ilyen értelmes kérdéseket is föl lehessen tenni.
Azért van, hogy azok, akik egyébként itt fórumoznak hardver témákban, azok az egyéb témákat is megbeszélhessék, ne a szakmai témákat offolják szét, nem azért, hogy hülyegyerekek homokozónak használhassák.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Akkor már inkább RTF-be.
-
faster
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Azért mert a gázolaj nagyon olcsó.

Mod: Itt az eleje is:
szépszépszép!
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Az első BMW, ami tetszik (legalábbis a hátsója):
Tudom, elcseszett az ízlésem autók terén, ez van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Nekem ez a egy balesetem volt 2 év alatt, de én csak hétvégén használom a kocsit, szinte mindig ugyanazon az útvonalon (simán koca sofőrnek számítok), és így ez az egy is sok. Elbambultam, és belementem a pirosba.
-
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Akkor megvolt az unalmas estét feldobó esemény.
Én is mentem már neki oldalról egy Corsának, én voltam a hibás, aznap éjjel nem sokat aludtam, olyan ideges voltam. -
faster
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Gondolom volt rendőr, szondáztatás, satöbbi.
-
faster
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
esetleg itt:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
potzike
üzenetére
Én csak azon gondolkoztam el miért jó ez neki...
Nagyon sok topikja és nickje lett már letiltva, rá is szolgált, hogy mégis miért jön ide? Hát mert élvezi, hogy ekkora a felhajtás körülötte. Rengeteg topikja nyílt a PH!-n, szerintem pontosan tudja, hogyha idejön, és nyit egy újat, mi fog történni, tehát nem _ennek ellenére_ jön ide, hanem _pontosan ezért_ jön ide fórumozni. Ez az én véleményem. -
faster
nagyúr
válasz
potzike
üzenetére
Tudod, hogy van az a vicc hogy bemondja a rádió, hogy egy őrült az autópályán szembe megy a forgalommal, mire a fickó ''méghogy csak egy, mindenki szembejön ''. Szóval RGB is van annyira hülye, hogy az IP kitiltásokat a PH! számlájára írja, nem pedig a sajátjáéra. Pedig egyszerűen megoldhatná: nem jön többet ide, és akkor szeretett intézményének sem okoz problémákat.
De tök fölösleges ezen elmélkedni, hidd el, hosszú hónapok és rengetek hsz született ebben a témában, és ugyanott folytatja, ahol abbahagyta.
Aktív témák
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- iPad Smart Keyboard
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)