Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tegnap tescóból kijövet épp pakoltam el frissen vásárolt apróságaim, elköltöttem kb 1700 Ftot, vettem tejet , kenyeret , joghurtot,20 deka parizert, anyámnak 1 iratpapucsot, és egy tök jó passzospólót(amolyan loveparades kinézete avn az elejének...Muszáj volt, már csak 2 olyan van otthon , amit szívesen hordok, pulcsi alatt is...) Szal nagyjából tök alap kajákat vettem. Minimálisat.
Erre épp pakolom el a cuccaim, mire odajön egy hajléktalan, el akarja vinni a kocsit.
Mondom nono, álljon már meg a menet.
AZt mondja hogy nem látom hogy szegény hajléktalan?
Mondom de, és mondom nem látja , hogy munkanélküli vagyok? Nem látja mennyire csak alapvető élelmiszerket tudtam venni?Elővegyem a kis munkanélküliek kiskönyvem?
De csak vinné a kocsit.
Mondom álljon meg jóember, hát ha annyira éhes, mint ahogy mondja, nesze itt a kenyerem fele, meg egy liter tej (Nyújtom neki)
Azt mondja mit kezdjen vele?
Hát mondom egye meg.
Na az már nem kellett neki.
Nagyon dühös lettem , és elkezdtem hangoskodni vele, hogy hogy képzeli hogy szegény munkanélkülit így lehúzná a kaját meg nem fogadja el. Miért nem olyanokhoz megy oda, akik 20ezreket hagynak ott a boltban???
Én meg úgy osztogatom be napokra a kis pénzem, hogy jusson az albira is meg kajára is.
NA erre ma mi történik?Vennék a keletiben hazafelé jegyet, erre ott is odajön egy, adjak már egy 50est neki
nagyon begurultam, és elmondtam neki is, hogy ez kurvára nem szép dolog attól kuncsorogni, akinek amúgyis kevés van.
Úgyhogy ha még egy hajlétalan még egy szót is szól hozzám, legalábbis ha pénzt kér, nagyon nagyon gyorsan úgy elküldöm melegebb éghajlatra?!
Miért pont engem találnak meg?
Ja a héten kapok utsó munkanélkülit, úgyhogy valahogy pénzt kéne szereznem, mert már csak amx ezt a hónapot tudom adósság nélkül kibekkelni

[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VR topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest