Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

Tegnap tescóból kijövet épp pakoltam el frissen vásárolt apróságaim, elköltöttem kb 1700 Ftot, vettem tejet , kenyeret , joghurtot,20 deka parizert, anyámnak 1 iratpapucsot, és egy tök jó passzospólót(amolyan loveparades kinézete avn az elejének...Muszáj volt, már csak 2 olyan van otthon , amit szívesen hordok, pulcsi alatt is...) Szal nagyjából tök alap kajákat vettem. Minimálisat.
    Erre épp pakolom el a cuccaim, mire odajön egy hajléktalan, el akarja vinni a kocsit.
    Mondom nono, álljon már meg a menet.
    AZt mondja hogy nem látom hogy szegény hajléktalan?
    Mondom de, és mondom nem látja , hogy munkanélküli vagyok? Nem látja mennyire csak alapvető élelmiszerket tudtam venni?Elővegyem a kis munkanélküliek kiskönyvem?
    De csak vinné a kocsit.
    Mondom álljon meg jóember, hát ha annyira éhes, mint ahogy mondja, nesze itt a kenyerem fele, meg egy liter tej (Nyújtom neki)
    Azt mondja mit kezdjen vele?:Y
    Hát mondom egye meg.
    Na az már nem kellett neki.

Nagyon dühös lettem , és elkezdtem hangoskodni vele, hogy hogy képzeli hogy szegény munkanélkülit így lehúzná a kaját meg nem fogadja el. Miért nem olyanokhoz megy oda, akik 20ezreket hagynak ott a boltban???
    Én meg úgy osztogatom be napokra a kis pénzem, hogy jusson az albira is meg kajára is.

NA erre ma mi történik?Vennék a keletiben hazafelé jegyet, erre ott is odajön egy, adjak már egy 50est neki:Y
    nagyon begurultam, és elmondtam neki is, hogy ez kurvára nem szép dolog attól kuncsorogni, akinek amúgyis kevés van.

Úgyhogy ha még egy hajlétalan még egy szót is szól hozzám, legalábbis ha pénzt kér, nagyon nagyon gyorsan úgy elküldöm melegebb éghajlatra?!:(((
    Miért pont engem találnak meg?
    Ja a héten kapok utsó munkanélkülit, úgyhogy valahogy pénzt kéne szereznem, mert már csak amx ezt a hónapot tudom adósság nélkül kibekkelni:(:(:(

[Szerkesztve]

Aktív témák