- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tegnap tescóból kijövet épp pakoltam el frissen vásárolt apróságaim, elköltöttem kb 1700 Ftot, vettem tejet , kenyeret , joghurtot,20 deka parizert, anyámnak 1 iratpapucsot, és egy tök jó passzospólót(amolyan loveparades kinézete avn az elejének...Muszáj volt, már csak 2 olyan van otthon , amit szívesen hordok, pulcsi alatt is...) Szal nagyjából tök alap kajákat vettem. Minimálisat.
Erre épp pakolom el a cuccaim, mire odajön egy hajléktalan, el akarja vinni a kocsit.
Mondom nono, álljon már meg a menet.
AZt mondja hogy nem látom hogy szegény hajléktalan?
Mondom de, és mondom nem látja , hogy munkanélküli vagyok? Nem látja mennyire csak alapvető élelmiszerket tudtam venni?Elővegyem a kis munkanélküliek kiskönyvem?
De csak vinné a kocsit.
Mondom álljon meg jóember, hát ha annyira éhes, mint ahogy mondja, nesze itt a kenyerem fele, meg egy liter tej (Nyújtom neki)
Azt mondja mit kezdjen vele?
Hát mondom egye meg.
Na az már nem kellett neki.
Nagyon dühös lettem , és elkezdtem hangoskodni vele, hogy hogy képzeli hogy szegény munkanélkülit így lehúzná a kaját meg nem fogadja el. Miért nem olyanokhoz megy oda, akik 20ezreket hagynak ott a boltban???
Én meg úgy osztogatom be napokra a kis pénzem, hogy jusson az albira is meg kajára is.
NA erre ma mi történik?Vennék a keletiben hazafelé jegyet, erre ott is odajön egy, adjak már egy 50est neki
nagyon begurultam, és elmondtam neki is, hogy ez kurvára nem szép dolog attól kuncsorogni, akinek amúgyis kevés van.
Úgyhogy ha még egy hajlétalan még egy szót is szól hozzám, legalábbis ha pénzt kér, nagyon nagyon gyorsan úgy elküldöm melegebb éghajlatra?!
Miért pont engem találnak meg?
Ja a héten kapok utsó munkanélkülit, úgyhogy valahogy pénzt kéne szereznem, mert már csak amx ezt a hónapot tudom adósság nélkül kibekkelni

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest