Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
White Tiger
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem meg nem 2-3x kérdezek meg egy dolgot, csak szeretem tisztázni a dolgokat, vagyis tisztán látni. Ha ezért vki lámának tart, hát legyen. Inkább, mint h meghúzzam magam a nagy tudatlanságban.
És igen, tudom mire szolgál a MOD gomb, főleg, mivel most már aztán nagyon felhívtad rá a figyelmem. Úgy látom nem én vagyok az, aki 2-3x kérdez, hanem te vagy az, aki 2-3x elmagyaráz vmit. Ez nem gond, de azért, mert egyszer elfelejtettem vmit, nem kéne tök hülyének nézni. Mert pontosan ez történt: olyan gyorsan akartam írni, h elfelejtettem ezt a MOD gombot. Más fórumokon ugye ilyen nincs, meg kell tehát szoknom. Tehát ez is csak abból jön, h újonc vagyok. Amúgy tetszik ez, h tudom javítani a hozzászólásom, látod, most is használtam.
De tényleg, köszi még egyszer, h felhívtad rá a figyelmem.
[Szerkesztve] -
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban. -
White Tiger
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem értem, h miért tételezed fel, h én 50 értelmetlen hozzászólást kreáltam, ami kutyát se érdekel. Elég sokat kérdeztem, azt aláírom, de az szerintem nem értelmetlen, elvégre kérdezni (is) tudni kell. Biztos volt olyan kérdésem, ami pl neked lámaság, de hát erre van ez a fórum, nem, h az ember kérdezzen és tanuljon.
Én azt hittem, mindenkinek egyértelmű, h ezt az érdem dolgot NEM komolyan mondtam, ezért volt mögötte a smiley.
Na mind1, ebből is látszik, h ahány ember, annyiféleképpen fogja fel a dolgokat. Szerencsére különözőek vagyunk. -
White Tiger
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Minekünk is 94 körül lett 286-osunk, elsőként minden ismerős/szomszéd/barát/elllenség közül

De abba csak egy vinyó volt
De hasonló konfig volt. SVGA, ohhh... micsoda nagy dolog volt az a sárga-fekete monochrom moncsik után... Emlékszem, h az 1 mega ramot a dos ugye ki sem használta 
Régi szép idők
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest