Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezennel elnézést kérnék mindenkitől aki bármilyen módon is számított rám, voltak vannak problémák amik miatt kicsit kevesebbet voltam, leszek. Ha rendeződtek megírom, addig is legyetek jók.
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Teljes bootidőm 59mp. (a gép csippanásától) Innentől kezdve már a háttérben sincs feladat.
Töltődik: hálózat, Speedfan, 2 nyomtató driver, bill driver, egér driver, nav2k3, zmatrix, hang driver, vga driver, deamon tools, kékfog.
Viszont a kisgépen eszméletlen gyors az XP-m. Az fél percen belül kész. (holnap lemérem, most nincs bekötve) -
I_Am
veterán
Néha nehéz a döntés.

Bővebben: link -
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Aida32 mond valamit? Ő írta és fejleszti (most már everest)
Bővebben: link -
I_Am
veterán
Ezt meg kell nézni, kifeküdtem rajta. 
Bővebben: link
letöltés: Bővebben: link -
I_Am
veterán
Én alapból cd-rwken viszem a dolgokat. Az tuti megy mindenhol. Ahol meg nem ott floppy-n kell telepíteni és oda nem megyek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bash most nem fogsz meg: Én paprikás szalámis szendvicseket fogok enni (4darabot) sajtszeletekkel, aztán egy Tihany Camambert (mert imádom), aztán nasinak bedobok egy 850grammos őszibarack konzervet.
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem ez volt a gyanus, hanem összevetettem az ip-ket Cukor hozzászólásainak ip-jével. (Faxom a kis szolgáltatókba.
) Ha viszont egy ip-ről több nick-el is érkezik post, akkor igen gyanús is lehet, például a piacon. (fel lehet srófolni az árat ha akarod, a többi érdeklődő tudta nélkül) -
I_Am
veterán
válasz
White Tiger
üzenetére
Neked is elmondom. Kérlek ha mondanivalód van és még nem járt le az időd az előző hozzászólásod módosítására, akkor a MOD gombal módosíts és ird bele a végére például, hogy '' I_Am: blablabla....'',ne a hozzászólás számra gyúrj. A rang a regisztrálási időhöz is kötve van nem csak hsz számhoz.
-
I_Am
veterán
Első PC-m egy 286SX volt, Hercules vezérlővel és monitorral. Kedvenc játékom a Titus The Fox, nem tudom emlékszik-e még erre a remekműre valaki.

-
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
És a legnagyobb poén, hogy Maxtor vinyo van benne.
(ráadásul bad-mentes) Minden nap be van kapcsolva pár órára. -
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na de épp ez az, hogy az én XP-m még villámgyors, pedig már elég sokat kapott szoftver és hardver részen is.

Hogy übereljem a Win98-as rekordodat, másik szobában van egy gép amin szüleim leülnek kártyázni néha. Azon 7 és fél éve megy egy 95OSR2. Nem engednek hozzányúlni, mert elveszik a rekordjuk a játékban. (legalább is azt hiszik)
-
I_Am
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
De igen tudjuk.

Amugy Bővebben: link-et bannoltam. Killerman szólt, hogy kettő van belőle és megoldottam a problémát.
(mielőtt bárkinek kétségei támadnának Killerman fixip-s és ugyanonnan jött a második regisztráció is, valamint msn-en leértekeztük a dolgot) -
I_Am
veterán
Most bannoltam Killerman-t.

-
I_Am
veterán
Na megjöttem a kajavásárlásból.
Kínai lesz a ma esti menü.
Tojásos rizs ananászos csirkével valamint szálon sült kacsafalatok dupla adag.
Addig, hogy ne unatkozzatok:
Mivel foglalkoznak a közgazdászok egész nap?
-
I_Am
veterán
Rájöttem !
Na akkor ezt húzzátok és le röhögjetek. Érdemes végignézni nem csak egy számot énekel.
-
I_Am
veterán
Ha elmondja valaki hogyan tudok tar.hu-ra feltöltött adatot linkelni akkor Én még viccesebbet dobok fel.

-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj) -
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Régebben a Corvin mozi melletti kínai nagyon finom volt, de az über allesz a Dózsa György úton van, nem messze a Hősöktől. (Ajtósi fele) Meg itt nálunk nem messze van egy kis kínai az tényleg nagyon finom és ott elötted sütik meg a dolgokat. Egyre több féle kajájuk van és tényleg finoman főznek. Na megyek csinálok valami kaját Én is és elteszem magamat alvadni.
Mindenkinek további kellemes éjszakát, Bashnek jó fagyizást.
-
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem semmi csak itthon kevés a változatosság. Ha Thai kaját akarok enni mehetek a Rákóczi útra (Astoriától nem messze), ha japán finomságokra vágyok akkor a város másik végébe.
Igazi olasz étteremet még nem is találtam. Mexikóiról meg nem is tudok az országban, pedig tuti imádnám. 
-
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Csak használni is tudni kell.
Amugy a Tiedben egy ci-vel több van mint kellene.
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na Én is a tüdőgyuszim miatt voltam lent. Viszont nekem már nagyon kemény volt a helyzet, ügyelet péntek este, mert már olyan szinten szúrt a szívemnél. Előtte jó pár napig már megvolt ugyanez, de nem foglalkoztam vele csak aztán mikor már 41-42 között volt a lázam akkor nem tudtam közlekedni.
4napig otthon voltam aztán irány vissza melózni az első lázmentes nap után.
Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Ezt meg kell nézni, kifeküdtem rajta.

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/ravasz.gif)
lol
Köszi.![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/restecpa.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/szomoru.gif)