- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kín
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Hát ez megaLOL: Bővebben: link hogy mik vannak.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Na abból én is kaptam, kettőt. Bezzeg az oldal (már) nem műxik, h megnézzem a cicusokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TéKrys
senior tag
Ez milyen...

Súlyos sérülésekkel szállították korházba azt a turistát, akit egy busójelmezbe öltözött felvonuló vert meg Mohácson - tudatta a HavariaPress.
A mohácsi busójárás kedd esti záróünnepségén le akarta vetni jelmezes maszkját egy 32 éves férfi, amit egy álarcos felvonuló nem hagyott, mivel a hagyományok értelmében senki sem tudhatja, hogy kit rejt az álarc.
Az ittas turista azonban tovább próbálkozott, és a vita dulakodássá fajult. A kíváncsi férfit súlyos sérülésekkel szállították be a helyi kórházba, a búsójelmezes verekedőnek viszont nyoma veszett.Nagy az Isten állatkertje. Meg alacsony a kerítése.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Ez mekkora! Hallgassátok meg, most töltöttem fel.
Remélem még nem ismeritek
Bővebben: linkEgy kicsit azért egyet értek a fickóval. Nálunk déli12kor (anyámék sziesztáznának) szoktak csörögni, és invitálni angol-német kúrzusra. De nem csak annyi hogy van-e kedvük, hanem vagy 10-15 percen keresztül mondja hogy milyen jó meg mennyire kell a nyelv.
Kérdem én: ha szükségü(n)k arra a nyelvtudásra akkor majd elmennek és keresnek. -
TéKrys
senior tag
Szívesen

Szerinteted ma még lelkes újonc leszek? (ez a 44.)
Egy kis tájékoztató: Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
El vannak ezek kapatva.
Sajna én is láttam olyan macskét amelyik finnyás volt.
Mieink hála égnek (Hála égnek ???) nem azok, ezét ha nagy ritkán beengedjük őket a lakásba, akkor a konyhában mindig ott kell lennie valakinek, mert még a krumplit is kilopnák a fazékból
(Najó azt nem, de az asztalról simán elviszik...)Krumplit a vadászgörényem gyűjt.
Kiszedi a spájzban a dobozából és felviszi anyámék szobájába a szekrény mögé. Múltkor 2 kilót hoztunk le onnan. Aranyos ahogy a lépcsőn megy fel vele. 
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Bocsika ez nekem ''új'', mert pl. a nagyszüleim macskája úgy el van kapatva hogy semmit nem eszik meg, csak a friss májat meg száraztápot, de abból is kicsit. És ha a májat nem eszi meg reggel, azt hiába rakod elé délben friss májjal kiválogatja. Nah oda már nem elég a víz, sokkoló kell.
Meg amúgy is olyan furcsa hogy szereti a sajtot. 
MOD: És fel kell szeletelni apró darabokra neki.
Amúgy tényleg olyan h megeszik bármit és mindent. Persze csak ha nincs elkapatva. Ilyen nekünk is volt. De nem mi kapattuk el hanem a szomszéd. Előszőr mindig hozzánk jött kajálni, ha nem teccett neki akkor ment át a szomszédba.
Volt egy eset, ami mindig eszembe jut ilyen macseketés témában: Kiraktam neki a kaját, odament megszagoltta, majd rámnézett. Olyan érzésem volt mintha azt (akarná) mondani, h: ''Normális vagy te? Hát mi ez a sz@r?! Ugyse eszem meg.'' Aztán fogta magát és kaját hátrahagyva átment a szomszédba.
Egy msáik macskámnak meg csak a bolti (konzerves) kaja kellett. Házikoszt az nem. Nagyanyám ki is volt akadva, hogy amit ő ad kaját nem eszi meg a macska. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Néha tényleg idegesítő a les, sőt én is kezdem megutálni. Főleg az állandó téves megítéléseket. És akár meccseket is eldönthet a rosszul beintett les(ek). Aszem azért vezették be a lest pölö az elől lévő csatárok is többet mozogjanak. Ha nem lenne les a csatár(ok) állandóan a kapu előtt lennének és másból sem állna ki a meccs mint hogy hátulról előre rugdosnák a labdát (kihagyva ezzel a középpályát) az egyedül (magányosan) ténfergő csatároknak. Ráadásul a fent lévő csatár lekötne egy vagy két védőt is. Így azok nem tudnák kísérni a támadást, mondjuk. (mert ugyebár nem hagyhatják egyedül a csatárt)
Bocsi a sajátos megfogalmazásért.
A másik kérdésnél úgy érted h mindenki 0:0 -át játszana? -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
RGB visszatért, és eme hsz-e után Bővebben: link kezd kissebségi komplexusom lenni..de komolyan

szerk. ^
[Szerkesztve]Ez aztán a búrkolt hülyézés.
Hát igen ha egyszer valaki a magasabb értelmiségi szintet képviseli. Meg kell értenünk. És segítenünk kell neki h ne érezze magát olyan egyedül köztünk kevésbé okosak között.... -
TéKrys
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 998 - Intel i7-12700KF RTX 3080 32GB RAM 1TB SSD Z alaplap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo tablet+ laptop egyben (i7 11th, 16 GB 256 GB SSD) leárazás!
- ÚJ BONTATLAN ASUS GeForce RTX 5090 ROG ASTRAL WHITE OC
- WINCTRL(Winwing) hardverek újonnan eladók!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem fogok ma még sok szívecskés gusztustalanságot látni. Hányinger... azon csodálkozom, hogy eme jeles nap alkalmából még egyetlen forwardolt fasságot sem kaptam. Nemrégiben a bonsaimacskákból is kaptam vagy 10-et 

láccik h még újonc vagy