- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem lattam mind az 50 hozzaszolasod, csak azokat, amiket itt irtal, de ezek alapjan nekem ez jott le -- pl egy dolgot 2-3 alkalommal kerdezel meg (mikor kapsz mar lelket), s mint I_Am is irta, a (MOD) gomb nem csak helyesirasi hibak javitasara szolgal, de egy hozzaszolasban tobb embernek is lehet irni, akar utolag is -- erre a muveletre, mint az az alapelvekben is le van irva 5 perced van
az, hogy valaki ''lamasagot'' kerdez, meg nem problema, pontosan azert, mert ami az egyik embernek lamasag, az a masiknak uj, hasznos informacio, es igen kerdezni tudni kell... (es en nem ugy ertem, hogy legyunk kepesek feltenni egy kerdest, hanem hogy legyunk kepesek azt a kerdest ugy osszeallitani, hogy erdemben lehessen ra valaszolni)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest