Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Elvileg 8 ponton számolják a tapadást
https://www.youtube.com/shorts/m4qCMyMqVtM -
Scarletiel
őstag
Nem kötekedésből kérdezem de egy autós játékban mit raknál bele ami új, egyedi, korszakalkotó és nincs más autós játékban?
Mert én azt látom, hogy a Forza Horizon jogosan uralja az arcade autóversenyzős piacot és ebbe sokkal többet már nem lehet beletenni.
Van itt,
- 500+ autó, belső nézettel
- évszak változós óriási map ami látványos
- A sprint versenytől kezdve a driften át a murvás rallyn keresztül a drag racig minden van.
- Egyedileg is készíthetsz versenyeket amik single és multi alatt is elérhetőek.
- Online eventek és versenyek
- Most már garázst is customizálhatsz benne
- Egyedi festéseket pakolhatsz az autóra amit a 6. részben még jobban megcsináltak.Én inkább azt látom, hogy van egy genre amit kimaxoltak vagy közel kimaxoltak már több éve (és ez elmondható nagyon sok másik genrére) de az emberek mindig elégedetlenek ha nem kapnak újat. Viszont sose tudják megmondani mi az az újítás ami tényleg nélkülözhetetlen és ami hiányába ez már csak egy "futottak még" játék. Mert nem vitás most biztos lesz 5-10 dolog is akár amit majd leírtok, de abból mennyi az ami nem 5 percig ad új élményt vagy melyik az ami számottevő mélységet adna ehhez a játékhoz?
Szerk:
Közben látom, leírtad később.
A story számomra egy autóversenyzős játékban olyan mintha egy JRPG-től várnám el, hogy Gran Turismo elemeket vonultasson fel. -
MikeWazowski
veterán
válasz
noPublicFG
üzenetére
+1 igaz
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vagy egy havi GamePass
-
peet05
senior tag
Értem. Te legalább leírtad, hogy mit várnál.
Bármennyire is imádtam anno az NFSU2-t, az egy sztoriközpontú autós játék volt. Ennek megfelelően volt felépítve, valamilyen szinten kötve volt a kezed.
Számomra az a jó a Forzában, hogy meló után, vagy este, kicsi kikapcsolódásnak tudok egyet krúzolni, mert számomra ez kikapcsolódás (ha "görcsre" vágyom, arra ott a My winter car..
).
Persze, valamit teljesíteni kell, hogy előrébb lépj, de ha nem akarsz versenyezni, mert éppen olyanod van, már csak a felfedezésekért is kapsz pontot, nem kényszerít a játék.
A vadászgépek, meg a többi a show része, Horizon, és azok sincsenek ott minden másodpercben.
Pont annyira komolyanvehető, amennyire egy arcade autós játék, de ahhoz képest elég sokat ad. Egy kellemes középút. Számomra. -
PuMbA
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én nem akarok full realisztikusat, egy középutat szeretnék, de ilyen autós játékot senki se csinál már sajnos, csak a két véglet létezik
Új COD-okkal se játszok, a COD első részei még jók voltak, de az is átalakult, amikor mindenkinek meg akartak felelni. -
Nagyon várom! Az angol résszel ültem fel a vonatra (hehe). Úgy vélem, nekem pont azt nyújtja, amit várok: este egy órát autózni, mesebeli tájakon.
-
MikeWazowski
veterán
-
peet05
senior tag
válasz
Adrian1111
üzenetére
Akinek nem, vagy nem nagyon tetszik, azoktól kérdeztem, hogy mi az, amit elvárnak, és ha lehet, akkor bővebben. Választ nem kaptam, így nem tudom, hogy mire gondolt a költő.
Lehet új dolgokkal nagyot gurítani autós játékokban, de ez a Forza. Itt a szérián belül kell maradni, és ahhoz képest mérni a dolgokat.
A #8-ban leírtam, nekem egyelőre tetszik. -
kicsako
őstag
Komolyan nem értem a hozzászólásokat. Videókban elmondják hogy kapott új fizikát a játék, a terület sokkal vertikálisabb mint bármelyik eddigi rész, tuningon is változtattak, a grafika is egy fokkal szebb mint az előző rész. Videók alapján a popupoló textúrák is megszűntek, nem tűnik el random a talaj stb.
Fifához hasonlítani amit évente kiadnak és valóban semmit sem változik azért túlzás
-
Adrian1111
tag
Az a baj, hogy új dolgokkal nagyot gurítani autós játékban nem nagyon lehet szerintem, ezért nincs is belőle sok. Az autózás alig ad teret a kreativitásnak egy ilyen szériában.
Drift? Vótmá. Checkpoint race? Vótmá. Marathon? Vótmá.
Itt talán a karrier mód nyújthat újat, ti. hogy ne kapj meg minden autót azonnal, ami szerintem jó dolog lesz.
Plusz a japán hangulat esetleg...
Nekem tuti vétel lesz, a 3-tól játszom (PC) őket, és sose éreztem, hogy "leült" volna az érzés. De most mégis van egy kis rossz érzésem, de ne legyen igazam
-
Tyűha, kíváncsiságból megnéztem 1-2 videót róla, és azt hittem rossz videót indítottam el. Utoljára a 3-al játszottam, és ahhoz képest alig változott valami, még a checkpoint zászló színek is megmaradtak. Még jó hogy váltottam szimulátorra, és nem ragadtam le Horizon szinten, mert ez gyalázat a fejlesztők részéről. Ez már FIFA kategória...
-
MikeWazowski
veterán
Tuti vétel.
-
peet05
senior tag
Az én véleményem:
Egy szériáról beszélünk, aminek a 6. része jön most. Adott az új helyszín, rengeteg autó, különféle versenyek, krúzolás ("szabadság"), garázs, tuning (ez utóbbira elv. jobban ráfeküdtek, igaz, ez a bemutatókból még nem jött át 100%-ig, lehet eddig csak a töredékét mutatták), "talik", stb.
Ahogy írtam is, nem vagyok progress Forzás, eddig csak az 5. rész volt meg. Az új részt én nem élem meg csalódásként, eddig tetszik, látványban is.Ezért kérdem, hogy mit értesz kreativitás és változatosság alatt? Kicsit konkrétabban, mi az, ami hiányzik?
-
Adrian1111
tag
A betűtípus még hagyján, az lehet egyfajta dizájnelem, egy sorozatra jellemző apróság.
De a többivel én is így vagyok: ránézésre itt mintha semmi sem változott volna érdemben.
Ráadásul olyan, mintha a táj is sokkal egyhangúbb, unalmasabb lenne és nem azért, mert kihalt. Kicsit mintha az AC Shadows (ami nekem amúgy bejött) japán tájképe lenne autós formában: iszonyatosan szép, de tulképp nincs nagy különbség a különféle tájegységek között, hiába az évszakváltás.
Na majd meglátjuk. -
gab1ka
senior tag
Pontosan ugyanezt akartam leírni. Nagy rajongója vagyok az összes Forza játéknak, de ez a sorozat konkrétan a Forza Horizon 2 DLC-je újra és újra teljes áron.
(Az első és második rész között azért volt egy generációnyi különbség legalább, azóta viszont még a betűtípus sem módosul)
Mondhatni az autóversenyzős játékok fifája, vagy fps-ek COD-ja..

-
PuMbA
titán
Kár, hogy egy sejt szintre butították az autóversenyzős játékokat és az erőfeszítés is megszűnt, hogy valami komplexitást belerakjanak. 5 év alatt semmi fejlesztést nem sikerült csinálni...ugyanaz a motor, ugyanaz a grafika, ugyanaz a gépigény, ugyanazzal a játékmenettel csak más a helyszín. Ez egy láblógatás volt csak...pénz legyen, a játékosoknak meg ugyanazt eladjuk 4-edjére.
-
patex1983
őstag
Hát nem tudom....A látottak alapján az 5-höz képest én nem találok semmi újítást, vagy olyan triggert, ami miatt meg akarnám venni a 6-ot... Pedig kíváncsian vártam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Új COD-okkal se játszok, a COD első részei még jók voltak, de az is átalakult, amikor mindenkinek meg akartak felelni.