Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
White Tiger
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem értem, h miért tételezed fel, h én 50 értelmetlen hozzászólást kreáltam, ami kutyát se érdekel. Elég sokat kérdeztem, azt aláírom, de az szerintem nem értelmetlen, elvégre kérdezni (is) tudni kell. Biztos volt olyan kérdésem, ami pl neked lámaság, de hát erre van ez a fórum, nem, h az ember kérdezzen és tanuljon.
Én azt hittem, mindenkinek egyértelmű, h ezt az érdem dolgot NEM komolyan mondtam, ezért volt mögötte a smiley.
Na mind1, ebből is látszik, h ahány ember, annyiféleképpen fogja fel a dolgokat. Szerencsére különözőek vagyunk.
Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest