Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
''Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... ''
sztem nem az autó típusa határozza meg, h vki szabálytalan vagy sem, ill. h milyen attitűddel vezet.
tegnapelőtt egy opel úgy jött be elém balról az elsőbbségadás kötelező tábla mögül, h állóra fékeztem tőle kb 30 centire (meg a mögöttem jövő is tőlem ugyanennyire).
ha megunta az életét, méér nem a dunának megy?
múltkor meg egy szakadt wartburg szabályosan kitolt a sávomból az m5-ösön. neki ott vót kedve bejönni, kit érdekel, h én épp útba vagyok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az is hozzátartozik a dologhoz, h mindenki hibázhat, és nem feltétlen jár ezér' halálbüntetés...
-
popey37
addikt
válasz
Sick Boy
üzenetére
ne bántsd a volvosokat nem mind hülye.
Más:szerintetek egy postai dolgozó aki egyben a cucc vevője is fel tud venni egy utánvéttel feladott küldeményt kifizetés nélkül??
El akarok adni egy hardvert és a vevő a szóban forgó egyed. kicsit tartok attól hogy esetleg lenyúlja fizetés nélkül.
mit szóltok hozzá?? -
Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)