Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest