Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer Egér RGB!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest