Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
''Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... ''
sztem nem az autó típusa határozza meg, h vki szabálytalan vagy sem, ill. h milyen attitűddel vezet.
tegnapelőtt egy opel úgy jött be elém balról az elsőbbségadás kötelező tábla mögül, h állóra fékeztem tőle kb 30 centire (meg a mögöttem jövő is tőlem ugyanennyire).
ha megunta az életét, méér nem a dunának megy?
múltkor meg egy szakadt wartburg szabályosan kitolt a sávomból az m5-ösön. neki ott vót kedve bejönni, kit érdekel, h én épp útba vagyok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az is hozzátartozik a dologhoz, h mindenki hibázhat, és nem feltétlen jár ezér' halálbüntetés...
-
jeges
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
lehet, h rosszul tudom, de legutolsó info-m szerint nincs tesztelve, meddig ''használható'' jól egy topik.
a ri-os 3-ba' állítólag már nincs az a 2ezer hsz körüli limit, ami felett iszaonyatos lassulás következik be, de 3-4ezer hsz feletti topikot nem na'on láttam még (igaz, 3ezer körüliek vannak (lásd pl. garma), de pl. az off-ot - valszeg inkább történeti és személyes okokból - 2ezer körül újranyitják).
sztem legyél te az, aki leteszteli, h meddig o.k.
Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Bluetooth hangszórók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Path of Exile 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)