Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
egyik nap lecseréltem a gyári ragasztott passzív hűtését egy Sapphire ATi Radeon 9200 vid. karinak, a gond az, hogy a borda lefeszítése közben megsérült egy szál a nyákon! ez javítható vagy kuka?
ill. szerintetek mennyi különbség van egy Radeon 9200 és egy GF4 MX4000 között. elvileg mindkét kártya 128 bites ill. megás!
ezt azért kérdem mert sokkal olcsobb egy GF mint egy ATi! teljesítmény csökkenést nem akarok! -
Mr.Skyline
senior tag
na akkor most leírom mik történtek velem tegnap:
Mint azt már mondtam 2005.01.28 este 23.00 perc összetörtek ('93-as 1.0 Swift)
tegnap mentem a lakatoshoz, akit megbíztam, hogy intézze az ügyet, mivel teljes ügyintézéssel dolgoznak, viszem át a papírokat, (fénymásolat stb...) azzal fogad hogy aki összetört annak 2004. Dec. 03.-án felmondták a szerződését díjnemfizetés miatt, na ekkor már fogtam hajam és kezdtem tépni, felhívtuk a sofört aki vezette a teherautót (aki összetört) és elkértük a cégének a tel. számát, miután felhítuk a céget, elkértük a cégtulajdonos telefonszámát azt is felhítuk, és közölte velünk, hogy majd visszahívminket, hogy mi a helyzet!
na végül kiderült, hogy a A**ianz -nál van a biztosításuk, örültem is meg nem is! azaz legalább van biztosítása de sajna ennél a biztosítónál. tavaly szívtam vele eleget, amugy már biztos, hogy TK-s lesz a kicsike, ugyhogy Júniusba veszem az új Stiftet 3ajtós változatban.
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
valaki meg tudja mondani, hogy hány x hányas legyen (pixelben) a fényképes önéletrajzomban a kép?

-
Mr.Skyline
senior tag
itt az off topic 16-ban a 2128. hsztől olvashatod a történetet!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
itt vannak az eredménye a mostani törésemnek (tegnap SZKK 23h):

-
Mr.Skyline
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
azt meg itt:
kicsit használd a keresőt is néha! hasznos tud lenni!
most hogy már kvázi tag vagy
-
Mr.Skyline
senior tag
itt informálódhatsz:
Bővebben: link -
Mr.Skyline
senior tag
Isten vagy!
pont kapóra jön mivel futárként lőttek eegy időre nekem!
Mr.Skyline
senior tag
hát ez attól függ, ha nem értesz a gépekhez és ő se akkor akármilyen problémád is lehet, ha viszont csak te nem értesz hozzá és ő igen akkor meg vagy megbízol benne vagy nem, ezt neked kell eldöntened mennyire ismered! -
Mr.Skyline
senior tag
na itt van egy kis képgaléria:
1. széria állapot illegálison: Bővebben: link
2. a nyári törés után morcosítva (nem én voltam a hibás, XX.ker. Török Flóris úton): Bővebben: link, Bővebben: link
3. szintén Török Flóris (3 hónap múlva, én voltam a hibás, belecsúsztam egy másik Suzukiba): Bővebben: link
3. kép volt a jellegi állapot egészen tegnap este 23 h-ig mikor megtörtén a baleset az sz.k.k.-n, a mostani képeket majd este közlöm veletek!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
az lett volna igazán szép!

nekem ezen az autón ez volt a negyedik törésem! (sajna a futár meló ezzel jár, abba is akarom hagyni, azért keresek PC üzletbe szervizes melót...)
1. Én voltam a hibás
2. Nem én voltam
3. Én voltam
4. ami most volt, megint nem én voltam
remélem ötödik nem lessz, mert ha a törési statisztikámat nézem akkor bizony bajba leszek
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
semmi reakció?

-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok hazafele jöttem autóval mikor kifordult elém egy teherautó a Szabadkikötő úton! (XXI. ker.) és hát összementünk, elég csúnyán, hála istennek személyi sérülés nem történt! de a SUZUKIM szarrátört

-
Mr.Skyline
senior tag
Neonoize™ emlékszel még az álláskeresésedre?
na mont én is ebben a cipőben járok! légyszí szólj ha tudsz valamit előre is köszi!
Mr.Skyline
senior tag
találtam egy munkalehetőséget:
I T C O N S U L T A N T
Elvárásaink:
- Rendszer szintű szemlélet
- Technológiák mély ismerete
- Problémamegoldó képesség
- Önállóság, terhelhetőség
- Technikai beállítottság
- Tanulékonyság
igazából, itt mit kellene csinálni szerintetek?
-
Mr.Skyline
senior tag
I_Am mióta lett moderátor? lemaradtam valamiről?

-
Mr.Skyline
senior tag
szerintetek van arra lehetőség hogy megnézzem a legelső hozzászólásomat mi volt? mármint amikor regeltem!

-
Mr.Skyline
senior tag
ennek örömére ránéztem én is az órára!
és hopp!
már megint 2 múlt...
ughogy megyek alszani mert meló van hónap, azt ha nem érek be időbe akkor még a végén valaki éhenhal
jó éjszakát mindenkinek!
-
Mr.Skyline
senior tag
nekem mennem kellene aludni, mert vinnem kell a vasat szervízbe, jócakát mindenkinek!
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Darts
- Autós topik
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

3:46 nekem fél 6kor kéne kelnem, basszus!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)