Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Az őstagsághoz nem kell egy év

talán 300 nap? vagy valami ilyen körül -
TrollBalint
addikt
válasz
üzenetére
Én láttam, nem az az amikor valami 10 ember van valami városba?
Annak az a lényege (így hogy már láttad elmondhatom) , hogy az a 10 ember a fickónak,akit néha bevágnak, aki valami orvosi kezelés alatt áll, a különböző személyiségei. És ahogy ezeket megszüntetik, úgy halnak meg.
Azt hiszem lassan lefekszem, mert 2 és fél óra múlva kelnem kell
-
TrollBalint
addikt
szerintem a barátok ill. a párkapcsolat is egyfajta birtoklás. De mondom, nem úgyanolyan, mintha vennék valamit egy boltba!
Hiány érzeted van, és ezt akarod pótolni. Szükséged van egy társra, aki törödik veled, meg szeret, meg stb. tehát szerzel egy barátot.
A külsöségek teljsen másak, de a lényeg; az alapok, ugyanaz.
szerintem.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Igaz, de ilyen dolog nem sok van (mármint madárcsiripelés, meg naplemente, stb.). Meg valahogy ezek nekem mindig olyan dolog voltak, hogy vannak, szépek, de ettől még nem leszek boldog...
Ha vannak barátaim, akkor boldog vagyok de az megint visszavezethető egyfajta birtoklásra.
-
TrollBalint
addikt
Nem biztos, hogy olyan könnyen túl teszed magad. A birtoklási vágy, már több ezer éves múltra tehető vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egy másik dolog, hogy manapság nem vadászol, meg gyüjtögetsz, hanem vásárolsz. És igy szerzed meg. De akkor mire gonodoltál, mittől szeretnél boldog lenni? Mert az is egyfajta birtoklás, hogy van barátod/barátnőd... -
TrollBalint
addikt
Én most reggelizem

rizst eszek rántott hússal és rántott májjal.
Tényleg nem olyan rossz dolog ez az evés, aki kitalálta az egy okos ember volt!
megnyúgatja a gyomrom...
-
TrollBalint
addikt
csatlakozok én is az éjszaki bandához

Szóval tildy, nehogy azt hidd, hogy utál téged. azért mert azt írja!? Azért írja, mert élvezi, hogy idegesíthet téged anélkül, hogy neki ebből bármi baja lenne. Nem kell kiváncsinak lenni, ha ír ne írj neki vissza aztán majd megnyugszik a kics görcs
-
TrollBalint
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
hát nem igazán tudom elképzelni, hogy egy 500 gép elvigyen egy divx 5.2. akármennyibe tömöritett filmet...(legalábbis windows alatt)
mondjuk egy 366-os celeronon láttam filmet lejátszani linux alatt, és nem volt olyan, amit ne játszott volna le. (és simán lejátszotta, semmi akadozás) -
-
TrollBalint
addikt
Elterveztem, hogy 4-ig tanulok, aztán lefekszem. 2 és 3 között annyira elálmosodtam, hogy azon gondolkodtam vajon ébren tudok-e maradni fél négyig. A PH!-nak köszönhetően viszont most annyira felébredtem, hogy nincs kedvem lefeküdni

igaz, tanulni se
Gambit, te mit csinálsz ilyenkor éjjel? mert mindig itt látlak a PH!-n akárhányszor vagyok itt éjjel...
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Én mondjuk két dolgot ismertem meg veled kapcsolatba:
1. segítőkész
2. túlon-túl túlzottan pesszimista...
Honnan veszed, hogy ennyi ember utál. azért mert nem mondja valaki neked ''nem utállak'', vagy hogy ''szeretlek, kedvellek'', az még nem jelenti azt, hogy utálnak.
(ezzel nem bántani akarlak)
szerk: eláruljak egy titkot? én mindig álarcot viselek. És szerintem így a jó. Ne legyen mindig mindenki olyan, amilyen valójában. kellenek az embernek, hogy legyenek titkai, ami nem tartozik másra. Ezeket meg rejtse el...
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
ööö... kezdjük ott, hogy nem kimondottan szeretek enni
és kezdek nagyonálmos lenni...
de azért ugye több idő kell a hallucinálcióhoz? 
Viszont az igaz barátok hiánya szerintem nem igaz, mert itt PH!-n találsz egy csomót... Vagy ha mégsem, és úgy érzed, hogy valakinek mégis el kell mondanod valamit, írj nekem e-mailt és ha tudok segítek. -
TrollBalint
addikt
és ha csak éjjelre kapcsolja be az ember? Tudom nem igazi megoldás, de talán jobb, mint a semmi. Azt meg úgysem lehet kivédeni, hogy ne adják meg máshol a számomat, ha már egyszer valahova feltettem nyilvános helyre.
Az álmosságtól lehet hallucinálni? tök olyan, mint világosodna meg sötétednének színek a monitoron...
-
-
TrollBalint
addikt
Tényleg jó a csaj, de valahogy nem tudom elképzelni róla, hogy ''normális'' barátnője/felesége legyen valakinek... Én nem szívesen járnék vele azt tudom

szerk: #1265: Loretto: azt hittem visszaolvastál kicsit
Amúgy nem rég óta moderátor
(ha esetleg szeretnél hallani a moderátor konfigról, mindenképpen olvass vissza...
)
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Melyik lányra gondoltatok? mert én csak a Csáó darwin végét láttam, amikor ültek a vizbe.
Egyébként meg hogy mekkora valakinek a melle, az relativ. Mert van akinek a nagyobb áll jól. (értem ez alatt, hogy magasabb a lány, nem annyira vékony...)
de ha valaki 165 magas és azért 70 kilo mert a melle 40... hát az nem igazán gyere be...
(erre mondják azt, hogy legyen formás
passzoljon a hordozójához
) -
TrollBalint
addikt
A moderátorok meg jót röhögnek, hogy mi poénkodunk, miközben tényleg így van

Van egy külön moderátor konfig, de azt csak a pult alol adják
Touc-screen monitor, moderátor bill. és egér. ésegy moderator ház, amivel vész esetén egy gombnyomásra az egész PH!-t lehet bannolni 
szerk: Twollah: amiről te beszélsz az már nem mell, hanem tejcsárda
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Ejha, az igen. Gratula... És milyen iskola ez, hogy csak így lehet 5-ösöket szerezni? Vagy te vagy olyan egyszer-elég-elolvasnom-ezer-oldalt-hogy-megjegyezzem tipus? Mert ha van valami különleges módszered tanulásra, azt szivesen meghallgatom

szerk: igazán nincs mit.. Egy troll nem felejt... vagy igen?
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
megnéztem. gondoltam nekem jó lesz az első verzió is

Amint megláttam az ipsét, már zártam is be az ablakot, ez a srác már egyszer megszivatott, valami hasonló gombos játékkal. Nem kéne mégegyszer...
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most mehetek vissza

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley2nd/55.gif)