Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
ez jó...

engem utoljára 1992-93 tájékán a Super Mario kötött le...
meg néha, amikor analízis zh-ra készültem, 5 percig quake-eztem, hogy levezessem az integrálás során felgyülemlett feszültséget...
ja meg az aknakereső, ami réges rég még órákig le tudott kötni. ahhoz aztán kell a grafikus-kártya...
-
-
I_Am
veterán
Én alapból cd-rwken viszem a dolgokat. Az tuti megy mindenhol. Ahol meg nem ott floppy-n kell telepíteni és oda nem megyek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bash most nem fogsz meg: Én paprikás szalámis szendvicseket fogok enni (4darabot) sajtszeletekkel, aztán egy Tihany Camambert (mert imádom), aztán nasinak bedobok egy 850grammos őszibarack konzervet.
-
''Igaza van VladimirR-nek, ott kezdődik az egész, hogy addig be sem dugom a netkábelt, amíg a tűzfal nincs bekapcsolva.''
bizony-bizony, a védekezés nagyon fontos dolog...!
![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/tg_koton_adatved.jpg)
ha máshogy nemis, hát így...!
------------------------
Ui. Qorthral : hát igen, az idő pénz... és csak azért élte túl, mert nem az első ajtót kapta telibe, hanem a hátsót.
[Szerkesztve] -
törölt tag
igazatok van, de tudod azt nem annyira szeretem, amikor a Zone alarm visszkérdez nekik és, 10percenként csörög a telefonom, hogy most mit ikszeljek

Lehet, be lehet állítani, hogy ne kérdezzen, iagz. De teljesen kérdezésmentesre nem lehet megcsinálni.
Azt hittem nem kell, TÉVEDTEM. -
törölt tag
Hát minden tiszteletem a tied. Ez katasztrofa, 67nick 3nap alatt.

Komolyan, valamit közösen kell csinálni ellene mert ez így szomorú.
Biztos ez volt az az idő amit Gambit mondott, ''hogy megoldottátok hogy nem tud regeleni''. Mondom, minden tiszteletem a tied, és köszönjük.
-
Sick Boy
őstag
egy kicsit elfogult a srác asszem...
Volt egy balul elsült üzletünk, én meg elég szépen leoltottam az erre fenttartott topicban, erre ő szépen kicenzűrázta a ránézve elég provokatív hozzászólásokat...
elég elszomorító eset... Bővebben: link![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Gambit
őstag
rgb tájszólásban írt itt is mindig. Aztán amikor szóltak érte, hogy miért kötök bele, hogy vidéki, akkor még én magyarázhattam, hogy csak tájszólás létezik, tájírás nem.
Mert persze nem abba kötöttem bele, hogy vidéki, hanem hogy tájszólásban ír! Csak mielőtt megint nekem esik valaki...
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
Örülök, hogy neked ilyen jó neted van. hát igen, én annak is örülnék, ha az adsl elérne idáig, nem modemmel kellene neteznem, 100 órás kerettel 9eFt-ért

fokukac: Általános Vállakozási Főiskola. 3. évf Vállalkozásszervező. a számvitelzót nem nekem találták ki. nem tudok egy helyben ülni, és könyvelni. én menni szeretek, menni sokat mindenfelé. nyáron mentem is, heti 400-500km-t autóztam. áruért jártam a boltunkhoz.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lemondok!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sonkás, sajtos, kukoricás, chilis....

amikor írtál furábbnál-furább neveket... de biztos finom különben nem ennéd