Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz #73820095 #79148 üzenetére
Meg kimaradt, mert nekem is kb 3. újragondolásra dobott errort az egész, hogy:
Nem azért krituikus a "most decemerben nem biztos, hogy tudok adategyeztenti", mert jaj nekem kényelmetlen, hogy kell még egy évet várnom idő-összehozni a többivel, hanem mert az egyenlegem így is úgy is lejár, így az egyenleg miatti szerődés is (mert a korábbi adategyesztetés nem szerződéshosszabító hatású), így ha nem lehet adategyesztetni, akkor egyenleget kell "toldanom" "ami meg már pénz "...Legutóbbira: jó, csak mielőtt vinném nem tudok mit csinálni, viszont ha utána követelem és csak nem adják, akkor meg sokat bukok!
De ha nyerek, akkor meg mehet mindenki a[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz #73820095 #79204 üzenetére
Mikor rákérdeztem (még nyáron) is megkaptam őket. Nincs kedvem "én innen addig el nem"-est "asztalverősen" játszani.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MadMancs
veterán
válasz csaszi75 #79203 üzenetére
Lejött vagy működik is? Mert play áruházból XEH re is simán települ. Majd közli hogy "a telefon nem támogatja a Samsung pay alkalmazást".
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dzf007
senior tag
Azt tapasztalom pár nap után, hogy ugyanabban a készülékben a Digi Mobil vodafone hálón roamingolva sokkal lassabb, illetve a reakcióidő is sokkal nagyobb, mint a Vodafonos kártya Tuti+ a Vodafone hálózatán..Lehetséges a digin van QOS hátrébbsorolás? Sebesség az fix QOS 10/10..
-
_NCT
őstag
Sziasztok! Ismerősöm váltott TUTI100+-ra, viszont a meglévő mobilinternet előfizetése eltűnt. Tapasztalt más is ilyet? Várjuk meg a 48 órás átállást?
-
törölt tag
Fél off:
szeretnék egy új építésű román digimobil állomást letesztelni (még cellmapperen sincs fent). A településen ezen kívül van még digimobil állomás.
Most kint vagyok eme településen, de csak magyar voda és telekom sim-em van.Nem úgy van az EU-s direktíva, hogy roaming esetén tudok szabadon szolgáltatót válsztani? Csak azért kérdezem, mert nem akarja sem a t-s, sem a vodás sim-et regisztrálni a román digimobilos hálózat, bármilyen település is legyek.
-
zelikocc
senior tag
válasz #04149504 #79228 üzenetére
Nálam van 2G mód, ha nálad nincs akkor lehet hogy a szolgáltató rejtette el.
A Vodafone weboldalán elvileg fent van valami 2G roaming szerűség (a 3G-t már lekapcsolta a Digi RO), de én még sosem láttam működni, pedig próbáltam már többször is. Csak a magyar/olasz/spanyol stb Digi Mobil SIM kártyák tudnak roamingolni a román Digi hálózatán.
Ha annyira tesztelni akarod, akkor kérj meg valakit akinek van helyi kártyája.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Feltöltőkártyás e-SIM kartyahoz hogy lehetne hozzájutni leggyorsabban? Online lehet?
-
ledgeri
nagyúr
Akkor már a "leggyorsabb", ha egyből az üzletbe megy, nem? Az volt a kritérium!
[ Szerkesztve ]
-
dr9
junior tag
válasz zelikocc #79230 üzenetére
...dehogy, sokkal több, mind3 horvát szolgáltató felenged rá, meg az osztrákok is, csak a magyarok közül nincs csak a digi. A román szolgáltatók közül pl. csak a Voda RO enged fel, pedig ott van az orange listáján is, és még frissítve is volt, amikor lekapcsolták a 3G-t, de hiába, nem megy fel. A Telekomon pedig a digi nincs ott...
cosmoT
-
AMD Power
titán
Ma újra hívtam a Vodafone. Látják a hibát, javítják a hibát... Bla bla... Lassan majdnem 4 hete. Annyit mondtak a telefonban,hogy tegyek emailben panaszt, hisz azt az osztályt nem tudják kapcsolni, illetve ebben az ügyben kompetens embert. Mondtam nekik ,hogy szánalmas amit művelnek. Legyek türelmes. Rohadnának meg.
-
MadMancs
veterán
válasz csaszi75 #79243 üzenetére
Igen mondjuk valóban bankoknak se árt csatlakozni hozzá.
Gpay is bár telepíthető volt, de hibát dobott egészen addig míg az első magyar bank (K&H) nem tette elérhetővé a Gpay digitalizációt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bakelitlemez
csendes tag
Tervezek mostanság egy új készüléket venni a szerződésem meghosszabbításával részletfizetéssel, -webshopos rendelés, de- személyes átvétellel Voda üzletben. Van esetleg mód arra, hogy átvételkor én ott helyben a kötelező kezdőrészleten (0Ft a szerződés szerint) felül kifizessek valamennyit a készülék árából?
A telefonos ügyfélszolgálatos kolléga nem igazán tudott ebben segíteni, véleménye szerint előtörleszteni sem lehet a telefont (közben a szerződésben írják, hogy egybe ki lehet fizetni a fennmaradó összeget)
Illetve van arra lehetőség, hogy kifejezetten a telefon kötelező törlesztőrészletén felül többen fizessek be? Nem én vagyok a számlatulajdonos, így erre sosem láttam ráÜdv, Bence
-
zzola
titán
válasz bakelitlemez #79245 üzenetére
Egyösszegben ki lehet fizetni a készülék árát, de üzletben nem, hanem rajta lesz a következő számlán, részteljesítés nincsen. Előre lehet befizetni az accountodra, de külön azt nem tudják szétválasztani, sem ÁFA szerint, sem semmi szerint. Ha befizetsz előre 100e-t, akkor elsődlegesen abból vonják le a számlákat.
Végül én nem javaslom a bolti átvételt, inkább kérj házhoz szállítást és számolj azzal, hogy a beígért 1-3 nap szállítás minimum 1 hét.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a tuti+ most miben fog megváltozni? 19-ről 30 lesz a percdíj, jól olvastam utána? Illetve a másik kérdésem, a tuti 100+ csomagnak van vmi feltétele, értsd pl vmennyit vonnak le egyenlegből havonta?
-
zzola
titán
válasz dredjudge84 #79247 üzenetére
TUTI100-nak felmegy a percdíja.
TUTI100+-nak ugyanúgy nincsen havidíja, mint ahogyan a TUTI100-nak sem volt. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #79249 üzenetére
Az lenne a logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest