Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz enginev3.0 #24249 üzenetére
Egyik Vodában ingyen kicserélték nekem a másikban 7e lett volna.
-
AMD Power
titán
válasz enginev3.0 #24254 üzenetére
Ennyi.. nekem is ez volt. Olyan régi volt a SIM kártyám,hogy nem lehetett vágni.
-
radamsky
senior tag
hmm
picit megzakkantam ma az egyik voda boltba, mondjuk az hogy a csaj egy kicsit okoskodo volt már fel se vettem, de ..... elgondolkodtato
mondom kell sürgösen egy voda sim kártya, bementem mondom kérnék egyett azt mondja 1500 ft, de 500 ft lebeszélhető
mondom mindegy ideglenesen kell, nem vészes
aztán mondta mennyi a percdija , háát visszakérdeztem, hogy tessék?? (majd 3x az én percdijamnak tetejébe enyém ugye másodperc alapu)
ok le van ejtve, ugyse nagyon lesz feltöltve akinek kell az csak azért hogy elérhető legyen
node de csak voda irányba lehet lebeszélni, hmm mondom szupi, annyi baj legyen megoldom
ja meg fel kell töltenem 3000 Ft-al is, mert különben lejár 30 napon belül?? már nem emlékszembár az a tudalékoság ahogy a csaj az ügyet intézte már boszantott (tudom én vagyok a naiv , ugymond buta vevő), de hogy miközbe töltögette a papirokat ugy csepegtette az infokat
A történet számomra happy lettFizetni kellett előkaptam az 1500 Ft-ot erre kijelenti hogy picivel több, háát akkor sajnálom ennyi volt köszönöm nem kérem
elmentem a LIDL-be és vettem ott egy kártyát és ahogy láttom a percdij is olcsobbcsak ingatom a fejemet, nem elég hogy drága, nem elég hogy tudálékos volt az eladó, de hogy a végén megint más összeg lesz azt már nem veszem be
picit huztam a számat, de legyintettem és csokolom
Szerintem nem éppen ügyfélbarát magatartás
-
randras
veterán
A Vodánál még tényleg nincsen iPad Mini?
-
üszök
őstag
Hűségidős netet át tudok venni a nevemre? Van költsége?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Lassan 4 éve vagyok Vodafone-os,internet előfizetésem van.
A jelenlegi egy Internet Nonstop előfizetés.Eddig rendben is volt vele minden,de már nem használom ki,nincs szükségem rá így gondoltam helyette egy telefonos tarifára váltok.Felhívtam az ügyfélszolgálatot,mondták,hogy lehetséges ez mivel 1 év letelt az új előfizetés megkötése óta,igaz még 2013 novemberig köt a hűség az adott előfizetéshez.De fáradjak le egy üzletbe,ott meg tudják változtatni a tarifacsomagomat és elmondják,hogy milyen opcióim vannak.
Lefáradtam a Camponában lévő üzletbe (és én is találkoztam nagyon magabiztos eladóval. ).
Elmondtam mit szeretnék,telefonált.Azt mondta, hogy válthatok telefonos tarifacsomagra,de lefelé nem lehetséges pedig én Matrix 1 tarifát szerettem volna.Azt a tájékoztatást kapta ,hogy min. Matrix 4(8640Ft) vagy Kontakt 5(8060FT) tarifacsomagokat választhatom.
Kicsit értetlenül fogadtam a dolgot ugyanis a jelenlegi tarifám 6110forint(+20%kedv.) így az sem lenne lefelé történő váltás ha Matrix 3(6780ft)ra váltanék,azt miért nem ajánlotta fel?
Ezután megint telefonált,majd elismerte, hogy igazam van,még mátrix 3 lehet.+2 év hűséggel,de készülék nem jár mert készülékváltásra csak augusztusban(de lehet h novembert mondott) leszek jogosult.
Ezt kicsit igazságtalannak tartottam mert azért egy 6780-as tarifához egy vadi új ügyfél kap egy kedvezményesebb árú készüléket,nekem pedig a listaárból kellene választani.Mondtam neki,hogy ebbe semmiképp nem mennék bele és azt sem értem,hogy az online felület akkor miért dobta fel váltási lehetőségként a Matrix1-et.Erre azt a választ kaptam,hogy nem ismeri azt az online felületet amit az ügyfelek használnak,és válthatok is Matrix1-re,de akkor KÖTBÉRT kell fizetnem mivel alacsonyabbra váltok.
Azt is elmondtam neki,hogy én a szerződésem alapján úgy értelmeztem a dolgokat hogy 1 év után arra váltok amire akarok.Kijavított, hogy nem így van és azt javasolta ,hogy akkor váltsak le a legkisebb internet csomagra (MERT ARRA LEHET =~3100 FT de mátrix 1re nemám! ) és vegyek mellé egy új Matrix1 előfizetést.
Több okból sántított a dolog,úgyhogy megköszöntem én is és viszlát.Otthonról felhívtam az ügyfélszolgálatot...újra.
Természetesen kiderült ,hogy ez nem így van és simán válthatok internetes csomagból telefonálósra.(akár Matrix1-re is).Elregéltem mi történt a Camponában és azt javasolták ne viszonteladóhoz menjek,hanem a márkaképviseletükhöz és ott elintézik nekem.Autóba be--->legközelebbi Voda márkaüzlet.
Na itt már minden flottul ment,segítőkész és hozzáértő ügyintéző.MAJDNEM váltottam is Matrix1-re de nem működött a rendszerük és mehettem haza-majd hívnak ha mehetek...
Itt azt mondták,hogy a 20%-os kedvezményemből ami az interneten van,csak 10% fog maradni a matrix tarifára.Ez miért van?Lehet,hogy ez így korrekt,de én a mai nap után kicsit gyanakvó vagyok.
Kérdés:-ha a teljes hűségidő(2év) lejárta előtt váltok internetről kisebb költségű telefonos tarifára akkor elveszítem az internetre kapott kedvezményt is?Gondolom akkor így fogy le a 20-as 10%-ra.40perc Campona+30perc telefonálás+beutazás megint a városba+40perc Márkaüzlet=semmi.
Elnézést,hosszú lett,de legalább kiírtam magambóliPhone X@R, iPad Pro
-
radamsky
senior tag
válasz Blackmirror #24263 üzenetére
nem vagyok egyedi esett
ezaz, viszontelado bolt
-
AMD Power
titán
Hétfő óta szervizben a Smart 2. Remélem két hét alatt kész lesz.
-
Blackmirror
őstag
válasz Blackmirror #24263 üzenetére
Senki sem váltott eddig mobilnet előfizetés tarifáról telefonosra?
Ezek szerint csak én vagyok ilyen "szerencsés".
Egyébként a szolgáltató márkaüzletéből még nem hívtak.Ahogy ez az ügy megy sztem nem is fognak,de azért még várok.
Eddig meg akartam hosszabbítani az előfizetésem,de most úgy elegem van belőlük egy kicsit.Esetleg olyan voda üzlet címet/nevet elfogadok(HA létezhet ilyen) ahol képesek és hajlandóak is elintézni ezt a tarifaváltásos bonyolult és komoly szaktudást igénylő műveletet?
iPhone X@R, iPad Pro
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #24267 üzenetére
elméletileg bárhol át tudják váltani, de készüléket sehol sem fogsz kapni hozzá
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blackmirror
őstag
válasz mukibuci #24268 üzenetére
Elméletileg oké
De gyakorlatilag az egyik üzletben át akartak verni(lásd előtte lévő hszem) a másik üzletben nem működött a rendszerük pedig megegyeztünk.Azóta nem hívtak(igaz csak 1 nap telt el) remélem jelentkeznek mielőbb.Telefont is kaphattam volna,azt is megbeszéltük h a mátrix 1-hez+ 2 év hűséget aláírok és megkapom abban az árban a telefont ami az M1 tarifához tartozik.De úgy döntöttem hogy ezzel nem fogok élni.Csak a tarifát váltom és valószínűleg a hűség leteltével ezek után el is köszönnék 4év után.
Én az az ügyfél vagyok aki talán 2 évente bemegy az üzletükbe ügyintézni,nem problémázik számlát fizet.Ez viszont a második esetem hogy problémám van velük.(az elsőnél csak annyi volt hogy véletlenül nem kapcsoltak be némi kedvezményt és túlszámláztak)Most pedig ez....
Nem a szolgáltatással van bajom hanem az ügyintézéssel.Azért köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
skylaner
senior tag
A voda mennyiért függetleníti a feltöltő kártyás mobiljait?
Úgy halottam, hogy változó az ár.
Mitől függ? Mióta vettem a telefont, mennyi az eredeti értéke? -
AMD Power
titán
Azt írta a szerviz figyelő , hogy előre láthatólag 19-én kész a teló.
-
buca84
őstag
Nemrég (2 napja) váltottam tarifát (HTFSZ flotta). Ami brutto 1890 Ft, ebből 953 Ft lenne a lebeszélhető minden irányba.
A voda oldalán még nem látom a váltást. SMS értesítésben nem bízok. Akivel kötöttem, Ő is azt mondta vagy küldenek vagy nem. Mennyi idő kb?
Illetve nem teljesen értem, hogy mit hol kellene látnom az oldalon.
3 SIM van a nevemen. Mind a 3nál mást ír ki, valamelyiknél nagyon érthetetlen.
[link]
[link]A második képen a Jelenlegi tarifacsomagnál kellene látnom majd az újat?
-
csibor
addikt
Havidíjas előfizetés megszűnt, az utolsó számlát mindig papír alapon kéne kiküldeniük? E számlát kaptam idáig, Február 18 a befizetés (befizettem) határideje. Az oldalukon már nem tudok belépni.
-
viktor4545
csendes tag
Sziasztok, előfizetéses tarifa választás előtt állok, Vodafone Kredit-re gondoltam igazából csak internet miatt kéne csak beszélgetésre használnám (FB,Viber) kérdés ha elfogy az a 100MB és belassítják elég lesz ezeknek az alkalmazások futtatására ?
-
MODERÁTOR
válasz viktor4545 #24282 üzenetére
maximum chatelésre lesz elég
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz viktor4545 #24282 üzenetére
ráadásul (pl. skype folyamatos online), sokat lezabál. többi adatigényét nem ismerem.
2 gb/hó-m van, de így is pl. oda csak direkt megyek fel.tehát a 100-at gyorsan megeszi, és utána valóban max chat.
én úgy gondolom, hogy ha valaki a mobilt sokat használja, kb. minimum 500 MB kell. de ez egy elég buta sacc...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
viktor4545
csendes tag
Ha a chatelésre elég akkor az bőven jó,akkor gondolom nem lassítsák be jobban mint másik szolgáltatóknál ha lejár az a pár 100MB adatmennyiség.
+1 Kérdés: Ugye ez a tarifa 26 alatt köthető, 17 vagyok ami azt vonzza maga után hogy szülő is kell így is meglehet kötni ezt a tarifát?
-
Orgi
addikt
Utólag csak érdeklődésképpen kérdezném, a jövőre gondolva: külföldi tartózkodáson bekövetkezett baleset miatt sokat kellett hazatelefonálnom. Az Európa Napijegy megrendelése mennyi időbe telik, egy sms és pár perc múlva él is a dolog, aktiválódik onnantól kezdve?
-
Teszla_
senior tag
válasz viktor4545 #24286 üzenetére
Nálam a csomagban lévő 100Mb ~ 2 hétre szokott elég lenni. Utána jön a lassítás, ami egyenlő a hajtépéssel. Szerintem egyenlő azzal, mintha ki lenne kapcsolva, mert semmire nem lehet használni.
Ebben a hónapban is korlátoztak, és gondoltam nyomok egy speedtest-et, mert semmit se akart betölteni (se facebook, se mobil nézetes ph, semmi) és elég "szép" eredményeket kaptam. A letöltés 0,00 - 0,01 Mbps, feltöltés 0,00 - 0,02 Mbps, ping jobb esetben 160ms, de volt olyan is, hogy 1948(!)ms-ot mértem.
Persze nem akarok általánosítani, biztos másnak jobban megy korlátozva, de nálam kb az szokott lenni, hogy korlátozás után inkább nem is próbálok netezni, mert nincs értelme -
MODERÁTOR
válasz timea1991 #24293 üzenetére
mielőtt vádaskodsz, inkább tájékozódj, üzletekben ezek az árak vannak:
- 1680Ft egy új vitamax sim, 500ft hálón belül lebeszélhető
- 500Ft, ha rögtön a helyszínen fel is töltöd legalább 3000Ft-tal
- 500Ft, ha ugyanabban az időpontban kötsz/hosszabbítasz előfizetést+
- 1Ft, 26 év alatt vitamax tuning kártyaNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Feltöltőkártyás vagyok. Megrendeltem a zsebnet 100-at.
Amikor lemegy a 100MB mire számíthatok? Rám szólnak,hogy letelt és offolták a netet?
Nem szólnak hanem egyszercsak 300ft alatt leszek nagy boci szemekkel?
Belassítják amíg az 1 hónap nem telik le?
Választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest