Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oly
őstag
-
meroly
veterán
válasz Teszla_ #10002 üzenetére
Ahogy nézem ez az internet szabadon is korlátos lenne (5GB).... vagyis volt.
Bár csak a vodánál fogadják el a sodexot....
Bocs csak filózok, hogy váltsak-e emiatt a t-ről, mert nettárs kedvezményben (vezetékes net mellé) van a 3GB-os csomagom 2000-ért, a vodánál meg a 4GB-os 4000.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Teszla_ #10004 üzenetére
Eszerint totálisan le vagyunk fedve
Bár nem lesz ez olyan egyszerű, most írtam alá t-nél 2 év hűséget, de vodában nagyon megfogott a sodexo-s dolog, ugyanis a hülye adótörvény miatt nagyon kevés értelmes dologra lehet elhasználni a kafatériát. Kevesek közé tartozik az internet pl.
Bár az otthoni adsl-re már sodexo megy, de jó lett volna a mobilnetet is ebből, na mindegy, nem vakerok a t-nél, mert akkor kötbér hegyek.
Amúgy torrent nem mobilnetre való, de ha nem viszed túlzásba, akkor nem lehet gond.Impossible is nothing
-
MODERÁTOR
válasz Teszla_ #10144 üzenetére
Ha nincs már tarifahűséged (ha elmúlt 1 éves, akkor elvileg nincs), akkor nyugodtan átválthatod a Basic-re, maximum egy egyszeri 625Ft-os tarifaváltási díjad lesz.
A modemen pedig próbálj meg szoftvert frissíteni, esetleg a gyári huawei dashboardot felrakni rá, nekem az megoldotta a problémát.Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Nessy89
csendes tag
válasz Teszla_ #10144 üzenetére
szia!
én is az internet szabadonról váltottam basicre miután lejárt a hűség, nekem ez nem járt költséggel, és új hűséget sem kellett kötni...én csak azért kötöttem így lehet igénybevenni a családi kedvezményt..
nekem ugyanolyan minőségű a net mint eddig, egyedül a programmal van bajom, hogy pontatlanul mér...a modem is jól működik, egy év garancia van rá. -
addikt
válasz Teszla_ #10161 üzenetére
Na igen...nem is olyan régen is jobban hasonlított az árlista a Bell Múzeum kiállítási listájára, mint egy modern mobilszolgáltató áraira vagy valami hasonló volt a probléma (bocs Könnygáz...) [link]
club1:
nagyjából pont akkor és annyiszor váltanak árat, mint a konkurencia (+- 2-3 hónap).
Ezt azért kifejthetnéd, mert nem igazán értem...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
megyeri
tag
-
SZ4B
tag
válasz Teszla_ #10198 üzenetére
érdemlegesen pedig: ki-be kapcs legalább 2 naponta, sms központ szám ellenőrzés (+36709996500), üzenetérvényesség legyen maximum, üzenet típusa szöveges, az üzenetet ha telkönyvből küldi, akkor ha nem 0670, vagy +3670, akkor írja át, és a biztonság kedvéért kapcsolja be a kézbesítési jelentést, ha ezek után nem kapod meg, vagy kipróbáljátok más készülékben a simet vagy 5 PONTOS időpont, tel típus, fogadó fél száma és 1270 tech panasz
szigNÓ
-
TooN
aktív tag
válasz Teszla_ #10292 üzenetére
Hi, Teszla_!
Ez a CTRL+F5 ez valójában mit állít, és nem lehet állandósítani, bár gondolom, akkor írtad volna.
Ez a téma most nagyon felizgat, mert nem akarom elhinni ezt az egészet a voda nettel!
Anyósnál tegnap cseréltem le a T-s netet Vodás stick-re és lám ott sem lettek hsz-ek!
Na mondom, akkor már felvágom az ereimet!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Z0C!
őstag
válasz Teszla_ #11472 üzenetére
2 év alatt jelentősen lefedte az országot...
a UPC is korlátlan volt..most 3hó átlaga nem lehet 750G..igaz?(legalábbis így tudom)
ha még az internet szabadont használod? Miért nem jársz utánna a dolgoknak?
már jóval olcsóbban tudnál netezni. A 3G-d azért hullámozhat mert egyszerre sokan vannak rajta.írj fel 5 dátumot amikor nemjó, tegyél panaszt a 1270n.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Studi22
aktív tag
válasz Teszla_ #12711 üzenetére
Az Internet Easy havidíja 3000Ft,tehát semmi gond nincs Neked való számlázással.
Az Internet Easy-t akik most igénylik azok az első évben van 500Ft havidíjkedvezmény,majd a második évben nekik is a listaár fizetendő.
A lehetőséged Neked is adott arra hogy az easy olcsóbb legyen viszont ahhoz hűségnyilatkozatot kell vállalnod hozzá.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
club1
veterán
válasz Teszla_ #23920 üzenetére
A 72 órás csere feltétele viszont az, hogy az adott meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Ha ez nem dönthető el a boltban, akkor jogosult csak a kereskedő bevizsgáltatásra továbbküldeni. Ha viszont egyértelmű a dolog, akkor jegyzőkönyvet kellett volna felvetetned, mert a jogszabály alól az Apple-Vodafone combó sem kivétel.
-
BroCreSt
aktív tag
válasz Teszla_ #23920 üzenetére
A helyes eljárás az lett volna, hogy cakompakk otthagyod a telefont, nem azt, hogy hazahozhatod az dobozt.
Egyébként meg az Apple termékekre is vonatkozik a 72 órás csere, a boltban, ha tényleg látszik rajt a hiba.
De úgy látszik, hogy ez bolt függő.Én egyszer úgy jártam, hogy az SGS3 2 nap után felmondta a szolgálatot, nem kapcsolt be,
visszavittem, cserélték.
A következő meg nem töltött, egyáltalán, az vissza másnap, és mondta a hölgyike, hogy ez lenne a második 72 órás csere, és ezt már nem cserélheti, csak szervízbe tudja küldeni.
Akkor picit kioktattam, hogy ez azért nem így megy,
(T-nél volt hasonló eset, a sárguló kijelzős Sony Xperia S-el)
mert ha 5x hozom vissza 72 órán belül, akkor 5x ki kell cserélni, ha a hiba valóban megállapítható.
Erre felhívta a főnökét, aki természetesen megerősítette azt, amit én mondtam a hölgynek.[ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest