Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15047) schawo válasza Shufny (#15044) üzenetére


schawo
titán

A K240 sorozatból per pillanat csak egyet,szeretek, a DF-t. A Sextettet meguntam az új hifi után, mert azzal szemben túl sok mélyet ad, és zavaros.

A tf pedig érdekes füles. Rendkívüli mennyiségű, lassú, agyonszínezett mély, HD650-szerű előadásban, kisebb részletességgel. Lassú, egyszerű, szellős zenével, ami kedveli a mélyeket, azzal jól szól. De ebből relatíve kevés van. Amiért végülis úgy döntöttem, hogy nem kell, az az, hogy metállal ekkora rumlit még nem hallottam. Hatalmas zűrzavaros búgássá fajult a zene. Még a TD is jobban szól az IEMek egyik csúcsánál. Ezek után még kedveljem is az IEMeket, ha ez a max, amit nyújtanak?

(#15045) David75 Erőlködő meg se forduljon a fejedben. A tf rendkívül érzékeny füles, az SGS majdnem föld körüli pályára állította...

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.