Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14721) pufajkasmir válasza Dottore (#14710) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

Sziasztok!

hát ezt nem tudom. nekem ez nagyon ciripel. lehet hogy ez kiegyensúlyozott hangzás de asszem másra van igényem. nem is tudom ki szereti ezt, megmutattam a hugomnak meg egy barátomnak is és nekiksem tetszett. pedig úgy vittem oda hogy azt mondtam előtte hogy ez csúcskategóriás hangzás és hogy nagyon tetszik
asszem 2005ben kaptam karácsonyra ezt az iriver ift180T -t, és egész este hallgattam, nagyon tetszett, simán beelőzte az addigi összes walkman/discman cuccaimat. nem kellet hozzá idő hogy megszokjam. és most is szívesen veszem elő mert ugyan ott van a halk sustorgás de kellemesen lágyan telten szól. kár hogy egy óra míg felmegy rá egy mp3 :P és hogy 128megás. gondolkoztam most is iriveren de nem olvastam jó dolgokat.mondjuk a clip+ról neg olvastam jó dolgokat. kicsit mintha zavar lenne a fórumokon mp3 kategoriában. ahogy látom kb mindenütt a szájtépés megy

na de azt akarom még mondani hogy kipróbáltam az itthoni sony hifin (ami azért egy nagyon kurvajó darab, és nyilván nem lehet összehasonlítani az mp3 lejátszókkal, de úgy talán már érdekesebb hogy az iriver és a régi discman-em hangzása lényegesen közelebb áll hozzá mint mint ez a clip+ nevű műanyag darab. (nagyon nehezemre esik hiogadtan fogalmazni miután kib*sztam 13 ezer forintot az ablakon)

a másik amit még mondani akarok hogy az EQ szerintem fontos hogy jól működjön mert pl metrón vagy vonaton elveszti minden élvezeti értékét a zene ha nem tudod egy picit utánnahúzni. és hát az mp3 lejátszókat ha jól tudom nem otthon hallgatjuk a kis szobácskánkba.

schawo: "és inkább preferált egy általa is zajosnak ítélt irivert" erre csak annyit tudok mondani (nyilván túlzással) hogy ha választhatnék egy szokol rádió stúdió ban való hallgatása vagy egy nagyonjó hifi városi zajos szobában való hallgatása között akkor a városi zajos szobát választanám a k*vajó hifivel. ez nem érv hogy zajos, mert még csak nem is zavaróan teszi.

na kb ennyit mára. ha lesz időm pedig elmegyek egy elektrowordbe egy apple storeba és sony boltba és végig hallgatom az összes létező mp3 mert nem hiszem el, hogy ez a sandisk clip+ a szint. csalódott vagyok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.