Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10280) Sentinel80 válasza Holleanyo (#10267) üzenetére


Sentinel80
aktív tag

@Holleanyo

Ki fogom próbálni, most egyenlőre kicsit vidámabb vagyok, hogy rájöttem a problémára, de én is ugyanazt tapasztaltam, Ender 3 nál egyszerűen a Y vezető sínre nem lehet rendesen az ágy görgőit bekalibrálni, ha ugye ráhúzom elferdül, ha laza pedig kotyog.

Most, hogy elkészült egy friss nyomtatás látszódik, hogy a ferde nyomtatást és a torz oldalt a munkadarabon a ferdén álló tálca okozta és az, hogy nem volt vízszintes se a gép, se a tálca. Most se tökéletes, de már az elviselhető szinten van. Az X vezetősínt, amin a fej mozog, hiába van a motor oldalán és a görgő oldalon állító csavar nem igazán éreztem, hogy sikerülne befolyásolni, hogy a Z-n fel le haladva párhuzamosabb legyen a tálcával, max azt, hogy ne kotyogjon. Abban reménykedtem tegnap, ha meghúzom ezeket akkor kicsit változik az X tengely állása is a tálcához képest, de nem hat rá, áll ahogy áll és tartja a spirál rudas motor.

Másik hasznos dolog amit tanultam, hogy a 4 oldalra a fejet felmelegített ággyal érdemes kalibrálni.

Az Ender 3 -on precízebb lenne az X tengely is, ha mindkét oldalon lenne motor a Z--ken és így pontosan párhuzamosan emelné beszerelés után az X mindkét oldalát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.