Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9701) norbert1998 válasza Saccco (#9699) üzenetére


norbert1998
veterán

Hááát. Az nagyon monyák :D

Mutatom:


Ezen még ABS-el szenvedtem smirglipapírra, nem túl sok sikerrel.

Kvázi egy aluminium tömb, amibe bele van illesztve a TitanV6 extruderhez kapott hotend nozija, a hőtorka (össze vannak hajtva, egymásnak) és a melegítőteste, a hőmérséklet érzékelő meg egy jóval nagyobb megoldás, mert nem kaptam kijelzős kapcsolót az eredetihez, ami önállóan is működne és nem csak 100 fokig megy a kijelzője, ezért egy másik fajta megoldással dolgozom, ezért készült egy nagyobb hotend blokk, de ezen majd még csiszolni kell.

Janix12

Mármint hogy vélállásban eléri-e az asztalt? Igen, eléri, le tudom engedni addig.
Vagy program futása közben eléri-e az asztalt? Nem, olyankor nem éri el, 0.299-re teszi magát tőle most épp, mert 0.4-es a nozi és 0.3 az első réteg magassága, a többié pedig 0.2. (ezt nem tudom, miért és hogyan, annyira nem másztam bele még a Curá-ba. Ráadásul 2.3.1 az utolsó, 32 bites verzió, mert a Mach3 csak 32 bites windows-on fut el, ezért nekem a műhelyben egy 32 bites Win-es gép van.

(#9702) Saccco válasza norbert1998 (#9701) üzenetére


Saccco
nagyúr

Tippre nincs elég hűtés a fej és a torok között. Irgalmatlan nagy az a heatblock.
Illetve a PLA-nak nagyon szüksége van egy tárgyhűtőre.

Miért nem használsz egy komplett 3D nyomtatós fejet? Drágább köszörülni, mint venni egyet. :DDD

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9703) norbert1998 válasza Saccco (#9702) üzenetére


norbert1998
veterán

A fej és a török közötti hűtés hiáanya miatt lehet az, hogy megszorul a filament az első 1-2 rétegnél?

Tárgyhűtőt majd műtök rá, már éreztem 1-2 , egyébként nagyon faja modellnél, pl Witcher medál, hogy kell, mert megolvadt szegény farkas orra és nem épp hegyes lett :D

Azért nem használok komplett fejet, mert nem kapni (vagy nem találtam) önállóan működő hőmérséklet érzékelős relét, ami megfelelő lenne mondjuk 10 és 250 fok között kapcsolgatni, pláne nem hotenddel együtt. Ez nem gyári gép, a hőmérséklet vezérlése teljesen különáll mindentől, nem tudja a vezérlő szoftver, hogy hány fokos az anyag, vagy hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a fűtés.
Plusz ez az alu blokk, egy darab aluminium rúdból lett flexszel, pisztolyfúróval meg kézi menetfúróval elkészítve. Kicsit megkentem MX-2-vel, hogy jobb legyen a hőátadás és ennyi. Mivel azt se tudtam, hogy egyáltalán lesz-e annyira pontos a gép, hogy érdemben tudjak vele nyomtatni, ezért nem fektettem túl sok időt a minőségi dolgokba.

De kapni amúgy olyan fejet, amihez van különálló, kijelzős kapcsoló meg ilyenek?
Mert amúgy vettem egy kapcsolótáblát, ami jó a gyári fejhez, csak nincs rajta kijelző, potmétert tekergetve állítom be a hőfokot, a potméter meg csak egy relatív ellenállást néz, nem hőfokra megy.

(#9704) Saccco válasza norbert1998 (#9703) üzenetére


Saccco
nagyúr

Értem. Nem tudok érdemben válaszolni a kérdésedre. :B :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9705) norbert1998 válasza Saccco (#9704) üzenetére


norbert1998
veterán

Tippre nincs elég hűtés a fej és a torok között.
Arra se, hogy ezt melyik problémámra írtad? :B

(#9706) Saccco válasza norbert1998 (#9705) üzenetére


Saccco
nagyúr

Leginkább a dugulásra. A torok is elmelegszik, mert nagyon nagy a heatblock és sok hőt enged felülre.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9707) Janix12 válasza norbert1998 (#9701) üzenetére


Janix12
aktív tag

Első sorban van valami érték megadva?
Végállásban egy A4-es papírlap magasságnak kéne lenni a távolságnak a tárgyasztaltól, valamint a csatolt képen az első sor értéke 0 kéne, hogy legyen.

Jártam úgy, hogy az első pár cm-nél nekem sem tapadt le vagy szaggatott lett a vonal.
Én azt gondolom, hogy nem melegszik át a nozi annyi idő alatt mint amennyi felfűtésnek elég.
Hagyni kéne, hogy rajzoljon a nyomtatás megkezdésekor a tárgy köré 4 vonalat. (alsó kép line count)
Annyi elég szokott lenni mindenre. (mármint, hogy már a hotend mellől jövő anyag kerüljön az asztalra)

Amúgy minden tisztelet, hogy ezt így összeraktad.. Nem láttam még ilyet...

[ Szerkesztve ]

(#9708) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

tronxy megcsinálta a saját Ender 3 klónját: [link]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9709) norbert1998 válasza Janix12 (#9707) üzenetére


norbert1998
veterán

Az a baj, hogy a limitek úgy vannak belőve a tengelyekre, hogy az X és Y irányban a negatív oldalon, Z irányban a pozitív oldalon van egy végálláskapcsolónak (pontosabban inkabb hazafutási pozíciót jelző kapcsolónak) bekötött mikrokapcsoló, és a többi limit szoftveres, tehát beállítottam, hogy (mivel nem toldottam meg az extruder motor kábelét, ezért) X-ben csak 750 mm-t mehet pluszba, Y-ban használhatja a teljes, rendelkezésre álló ~+450mm-nyi sínt, nem sokkal azelőtt van a limit, mielőtt lefutna róla, illetve Z-ben pedig úgy határoztam meg, hogy egy helyen megérintettem az asztalt és megnéztem, a home állapottól mennyire mentem le, arra állítottam a szoftveres limitjét. De előfordul, hogy a mikrokapcsolók nem század mm-re pontosan ott kapcsolnak hazafutási állapotot, ahol az előző nyomtatásnál(vagyis, bekapcsolásnál), ezért mondjuk legközelebb már lehet, hogy eléri az asztalt, de az is lehet, hogy az A4-es papírlap lötyög alatta a (szoftveres) végálláson.

Ráadásul az extruder egy kínai koppintása az eredeti Titan-nak, ezért az is kifejezetten lötyög ahhoz képest, hogy mennyire lehetne neki.

Ezeket a beállításokat majd megnézem, ha legközelebb nyomtatok, amiket írtál.
Skirt van állítva, azt hiszem, 3 kört tesz a modell körül, mielőtt belekezd.

A felfűtés nem hiszem, hogy gond okozója lenne, mert akkor már bekapcsolom a fűtést, amikor a Cura-t megnyitom, és egy jó 5 perce 200 fok felett van a hotend hőmérséklete, mire elkezdem a nyomtatást, ráadásul minden nyomtatás előtt jól megnyomom az extrduerrel az anyagot a hotendbe, és egy kupacot kirakok vele az asztalra, ekkor lenullázom az A(E) tengely pozícióját, betöltöm a g kódot és így indítom a programot, tehát ennyi idő alatt vissza is melegszik a hotend a belenyomott anyagtól és emellett, amíg a szoknyát csinálja, tényleeg beáll a hő, mire elkezdi a modellt nyomni.

A dugulás/megakadás egy jó 5-15 perccel később jön el, mikor már az első réteget (teljesen szépen) lepakolta. Ekkor meg kell állítanom a programot, és újra megnyomni az extruderrel az anyagot, ami kipréseli a beragadást/dugulást, majd vissza kell csalni a pozícióját az A tengelynek a programban igényeltre úgy, hogy a filament a helyén maradjon, ezután már tökéletesen nyomtat végig.

Köszönöm :R

(#9710) norbert1998


norbert1998
veterán

Közben találtam egy ilyet, ez milyen lenne? [link]

Furcsa, hogy nem igazán látok rajta semmilyen normálisforma hűtést sem. :B

Megtaláltam csak a végét is [link]

[ Szerkesztve ]

(#9711) bigrob válasza norbert1998 (#9710) üzenetére


bigrob
őstag

Mire megtalálod a sok kacat közül azt ami használható már időben és pénzben bőven ott fogsz tartani mintha vennél egy olcsóbb nyomtatót.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#9712) fabula válasza Janix12 (#9692) üzenetére


fabula
őstag

Kipróbáltam 200C fokon nyomtatni a zöld DD PETG-t a Tevo Tornadoval, ahogyan ajánlottad, de ez már kevés neki, nem olvad meg rendesen a filament. A szálazás ugyan úgy megmaradt, semmit nem csökkent, de most már az alap is csapnivaló lett ezen a hőfokon. Nem tapad le rendesen a 80C-s bed-re és a fúvókáról is nehezen válik le az első rétegnél. Íme az eredmény:

Mint már írtam, hőtorony alapján ez a filament 215C körül nyomtat a legszebben.
210C-n még működik, de a szálazás mindig megmarad, bármilyen retractta, akár extrém hosszúval is (próbáltam 17 mm-el is), Z-Hop-ot 0,4-1 mm-ig, retract speed-et 30-100 mm/s-ig változtatagatva sem történt semmi változás.
Na itt adtam fel, lehet, hogy az anyagban van a hiba? Szívás, mert van a zöldön kívül még 5 színem belőle, igaz kezdő készletben vettem, így színenként 250 dkg (a zöld már sokkal kevesebb, elszórakoztam :) )

A Tevo Tornado (az enyém) PLA-val nyomtat szálazás nélkül ha megfelelő a hőfok a hőtorony alapján, 7 mm-es retracttal 40 mm/s retract speddel és 50-60 mm/s nyomtatási sebességgel, 0,2 layer heighttel.

Nem tudom, a PETG-vel miért nem lehet normálisan nyomtatni vele :W .

[ Szerkesztve ]

(#9713) norbert1998 válasza bigrob (#9711) üzenetére


norbert1998
veterán

Köszönöm szépen, eddig 10 ezer forintot SE költöttem :R
Abból nem hiszem, hogy kijön egy 750(1050)*450*150-es nyomtató.

Meg az már nem a "kétkezi munkám" lenne ;)

[ Szerkesztve ]

(#9714) Tankblock


Tankblock
aktív tag

Sziasztok,

3 hete van egy Creality Ender 3 FDM nyomtatóm ezen már a buildtech leszedhető a fűthető alapról.

Eddig:

Filament Guide a Thingiverseről

küdelem az extruderrel, kéde 1-3 teljes layert alig nyomtatni --> a görgő vagy a rugó
ezen a full aluminium upgrade sem segitett.
Kapott másik levegő elterelőt

X,Y tengely Noise Damper-t kapott --> sokat csillapitott a zajon jelenleg csak a ventillátorokat hajtani, meg akkor a motort ha nagyon gyorsan vált poziciót.

A gyári 24V 40x40x10 ventillátor 40 h print után csapágyas lett majd elhalálozott--> kapott egy ideiglenes 12V osat külsö tápról.

Y tengelykor felfedeztem hogy a damer végett beleér a bázis lapba, igy a y motor tartót cseréltem 2x nyomtatottra és ha már ott voltam az Y végkapcsoló is új poziciót kapott, igy kihasználható a 235x235 mm mert a 0 pozició nem a bázis elé került 15 mm rel :-)

Bázis görgőket újra kellett kalibrálni, mert billegett az egész....

Filamentek: kinai noname fehér ---> katasztrofálissá vált, többször beragadt,
Devil Design --> 210/220 C és csak Glue Stickkel ragad....

a beragadások végett 2x cseréltem Nozzle-t.....

Conclusion: szép szakma ez, sok "mérnöki" problémát kell megoldani... Minden percét élvezem

További upgradek: hűtő bordák a motorokra

Ti mit ajánlanátok filamentnek?

Release the Beast....

(#9715) bigrob válasza norbert1998 (#9713) üzenetére


bigrob
őstag

Majd rájössz te is, hogy igazából egy 220x220x250 is elég 10/9.9x :DDD
Sok sikert amúgy, értem én a kétkezi munkás feelinget (fogtechnikus vagyok :DDD), érdemben nem tudok hozzászólni a témához.. :D :C

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#9716) Dalee válasza fabula (#9712) üzenetére


Dalee
aktív tag

Megadnád a linket, honnan származik ez a két oszlopos próbaobjektum?
Én is ki szeretném próbálni.

(#9717) Mr.Csizmás válasza norbert1998 (#9713) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

szólj ha kell egy fél-tuningos tronxy X1, melzi 2.0 boardos - kezd a tőkém kilenni vele :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9718) norbert1998 válasza bigrob (#9715) üzenetére


norbert1998
veterán

Majd rájössz te is, hogy igazából egy 220x220x250 is elég 10/9.9x :DDD
Ez csak természetes, de ez nem nyomtatónak lett elsősorban építve, hanem marógépnek(olyat meg nemigen kapni 100 ezer alatt, de még a tizszerese alatt sem. A blogomon megkukkanthatod egy 2 évvel ezelőtti verzióját :R), a nyomtatás csak egy kis ficsőrbővítés rajta, így az elektronika, vezérlés és a szerkezet már rég adott volt, csak egy extruder kellett hozzá meg hőkapcsoló, és nagyjából kész is, ezért is ragaszkodok ehhez.

(#9719) bigrob válasza norbert1998 (#9718) üzenetére


bigrob
őstag

Nem tudom csak nálam szarakszik-e, de nem látom a képeket a blogon.
Jó kis cuccnak tűnik. Nekem tuti nem lenne türelmem hozzá.. :DDD
Még összerakni egy endert vagy flasht bármikor és pofozgatni, de ennyire 0-ról kezdeni, tuti nem mernék belevágni. :D
Amúgy meg minden tiszteletem neked és a többi kollégának aki tervezgeti magának a gépeket! :R :R :R

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#9720) norbert1998 válasza bigrob (#9719) üzenetére


norbert1998
veterán

A cikk elején van egy ideiglenes mappa hozzá :R [link]

(#9721) bigrob válasza norbert1998 (#9720) üzenetére


bigrob
őstag

Rögtön az első sorban... szép volt.. :B
Inkább dőlök aludni, mielőtt még több hülyeséget írok! :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#9722) fabula válasza Dalee (#9716) üzenetére


fabula
őstag

Természetesen:

[link]

Kicsit rövidítettem a két "oszlopon", fölösleges olyan hosszan nyomtatni, így is látszik a szálazás.

(#9723) gerleimarci válasza Mr.Csizmás (#9717) üzenetére


gerleimarci
aktív tag

Nyomott áron minden jöhet, megveszem :DDD
Nekem is működésre kéne bírnom a Tronxy-t szerdára, de eladtam alól a Melzi lapot. Majd kikapom a CTC-ből :)
A 4MAX-ot eladtam, kicsi volt, most vettem egy használt Tevo Black Widow-t. Remélem a német csávó nem lakta le nagyon.

(#9724) Janix12


Janix12
aktív tag

Sziasztok!

Csináltam két teszt kockát összehasonlításnak Anet A6 és Tronxy X5SA között
Mindkettő nagyjából ugyan azokat a sebességeket használja, kivéve a hőfok mert a kettő között szerintem érzékelési különbség az van.
Kérdésem az lenne velük kapcsolatban, hogy az egyik széle kicsit durvább lett, olyan mint a fűrészfog, talán látni is a képen mitől lehet?. (üres oldal jobb oldali modell jobb széle)
Találkozott ilyennel már valaki?

Üdv János

(#9725) Dalee válasza fabula (#9722) üzenetére


Dalee
aktív tag

Kipróbáltam.

Az oszlop első 5mm-e jó utána lukacsos.
Retract: 6,5mm
Megpróbálom az oszlopok 5 mm-es szeleteit más-más retract értékkel nyomtatni.
Lehet, hogy túl nagy a hűtés? Jelenleg: 1-0;3-25;10-től 35 a hűtés beállítás.
Ja igen: DD fekte PETG

(#9726) fabula válasza Dalee (#9725) üzenetére


fabula
őstag

Egész jó, mivel nincs rajta szálazás. Hány fokon nyomtattad és milyen hűtővel?

(#9727) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

urak!

multicolor/rainbow filamentet lehet itthon kapni? :R

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9728) imibogyo válasza Janix12 (#9724) üzenetére


imibogyo
veterán

És melyik, melyik géppel készült? Nekem is A6 van, de még nem nyomtattam ilyen kalibrációs cuccokat. Lehet ki kellene próbálnom és lennének meglepetések... :B

(#9729) Mr.Csizmás válasza Dalee (#9725) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

sok lesz a retract, nekem 8 mm környékén jó volt, minimális ágacskázással, betettem a fejbe egy alufólia darabot, mert alapból bugos - a cooler a hotendet is hűti érintőlegesen, így már 8 mm-el túlhűlt a retractos rész, és szakadozott, mert nem fűtött fel rendesen a visszatolásra.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9730) Saccco válasza imibogyo (#9728) üzenetére


Saccco
nagyúr

A nevezett fűrészfogas készült az A6-on. Az asztal mozgása miatt olyan. Szerintem.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9731) quby


quby
őstag

Sziasztok.

Már elnyomtattam vagy két tekercs DD PLA-t, és most vettem Spektrumot. Tükörre nyomtatok, és már a 3. modellel járok ugy a spektrummal, hogy a végén nem tudoom felszedni. Kiváló nyomtatás lett mind a 3, ebböl 2 kuka, mert akárhogy póbáltam, nem jött le (ráadásul az egyik jó nagy felületü). A végén már feszegettem, alányultam spaklival, és leszakadt az alja. már azz is kiprobáltam hogy a végén amikor befejezte a nyomtatást, az amugy 60 fokos bedet felfütöm 80 ig, de ugysem. Nincs valami titka? Semmi ragasztó meg hajlakk meg ilyenek. Csak szappannal megmosott tükör.

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#9732) gerleimarci válasza quby (#9731) üzenetére


gerleimarci
aktív tag

Nyomtass 70°C-on és kihűlés után lepattan.

(#9733) Janix12 válasza imibogyo (#9728) üzenetére


Janix12
aktív tag

Szia!

A képen a bal oldalon van az Anet A6-os kockája.
Értelem szerűen a jobbos a Tronxy.

(#9734) Dalee válasza fabula (#9726) üzenetére


Dalee
aktív tag

225 fok, CR-10S gyári hűtő, nincs módosítva
Ventilátor:
1 réteg: 0 %;
3 réteg: 25%
10 rétegtőltől: 35%

(#9729) Mr.Csizmás: Igen, holnap a temp-towerhez hasonlóan csinálok egy retract towert, mely különböző magasságokban különböző rectract értékekkel nyomtat. Utána eljátszom ugyanezt a ventilátorra is.

[ Szerkesztve ]

(#9735) Saccco válasza quby (#9731) üzenetére


Saccco
nagyúr

Ahogy gerleimarci írta, lehűl és elengedi. :K

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9736) imibogyo válasza Janix12 (#9733) üzenetére


imibogyo
veterán

Köszönöm mind a kettőtöknek! Akkor ránézek majd a nyomtatóm körmére, mert eddig ezt nem tapasztaltam (vagy csak szerencsés modelleket fogtam ki, amiken nem látványos ez annyira). Most darabokban van a gép, mert megjött az asztal hőszigetelése és a memóriakártya hosszabbítóm. Haladok az új, külső elektronikai dobozommal és a nyomtató kuckójával, magyarul leválasztom a gépről az elektronikát és bedobozolom. Innen jött az alapötlet, tehát valami hasonló a terv, csak persze a saját igényeimhez és nyomtatómhoz igazítva. ;)

(#9737) Mr.Csizmás válasza Dalee (#9734) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

most egy CR-10 mókát csináltam, elv ugyanaz a fej, ha nem akkor tesztnek jó. retractot levettem, nem látom a szálasodást, már 2 órája megy. Cr10 printhead upgrades - fan mount, part cooler

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9738) Saccco válasza Janix12 (#9733) üzenetére


Saccco
nagyúr

A Tronxy-n lett fogas?

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9739) gerleimarci válasza gerleimarci (#9723) üzenetére


gerleimarci
aktív tag

Itt a behemót extruder a kis törékeny Tronxy-n :D

(#9740) Janix12 válasza Saccco (#9738) üzenetére


Janix12
aktív tag

Igen sajnos.. Van még mit kiismerni rajta. 6.-án volt 1 hónapja, hogy megjött.
Viszont áttörés a retrac téren...
Sikerült egy (az előzőekben megosztott) tesztet nyomtatni amin egy fia szálasodás sincs és szép kerek az oszlop. Úgy tűnik, hogy a retrac közben húzott szál hiányként jelentkezik a modellben. Sóval, ha van szál egyenletlen lesz a felülete is az oszlopnak.
Holnap teszek fel képet róla...
Ami megoldásra vezetett:
Hot end: 195°C
retrac: 8mm
z-hop: 0.075 (ezt ajánlja a cura is, de próbáltam 0-val azzal is ment szépen)
retrac speed: 100 mm/s
travel: 80 mm/s
print speed: 40 mm/s

layer 0.2 mm
shell thickness: 1.6 mm
A többi mehet érzésre.. :R

(#9741) Dalee válasza Mr.Csizmás (#9737) üzenetére


Dalee
aktív tag

Talán valami olyan kellene ami körülveszi a fejet.
Mekkora a retract?

(#9742) Mr.Csizmás válasza Dalee (#9741) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mindjárt végez, a fenti STL mindhárom cuccát egyben rádobtam a tárgyasztalra az Y mentén sorban :DD utána nyilatkozok, mert variáltam megint. perpill nincs tárgyhűtőm.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9743) Mr.Csizmás válasza Mr.Csizmás (#9742) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

le is jött a szalagról, közel teljesen meg vagyok elégedve vele a fennálló tech feltételek mellett - nincs tárgyhűtő, se trolley stabi, se Z frame újranyomtatva... CR-10 coolend

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9744) Janix12


Janix12
aktív tag

Ígértem a képet.
[link]

(#9745) albinolynx


albinolynx
őstag

Mi a gond az A4988-as léptetőmotor vezérlőkkel?

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#9746) Saccco válasza albinolynx (#9745) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nem olyan trendi, mint a TMC-k. :D

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#9747) albinolynx válasza Saccco (#9746) üzenetére


albinolynx
őstag

Az nem érdekel! Müködését tekintve, nyomtatást, pozícionálást befolyásolja-e? A-ból van sok és érkezni is azok érkeznek.

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#9748) printerpeti válasza quby (#9731) üzenetére


printerpeti
tag

Tedd be fagyasztóba/hűtőbe és le fog pattani. Az üveg es műanyag elterő hővezetése miatt. Szerencsédre a tükörlapot le tudod venni így könnyen megoldható.

(#9749) printerpeti válasza Janix12 (#9744) üzenetére


printerpeti
tag

Ez nem semmi.

Vagy csak lesorjáztad😀

(#9750) fabula válasza Janix12 (#9744) üzenetére


fabula
őstag

Ez gondolom PLA a 195C nyomtatási hőből következteteve. Milyen márka?
A nyomtatód bowdenes vagy direct drive?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.