Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen belső merevlemezt vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 15:58:25

LOGOUT.hu

Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18908) Dzsekó válasza rszp (#18902) üzenetére


Dzsekó
addikt

Nálam az volt az érdekes, hogy a régi particionálók és lemezklónozók beadták a kulcsot, azaz én már ott elakadtam, hogy nem tudtam particiót létrehozni az advanced formatos vinyóra. A progik, amik nem működtek:

Partition magic 8 - particiólétrehozás végén errorral elszállt, és a mostani particiókat meg fixálni akarja, ha nem fixálom, akkor badnek látja az egész vinyót. Tudom régebbről ha fixálom, akkor elcseszi az egész lemezen a particiókat. Ezért uninstalláltam a PM8-at.

Ghost 8 - minusz méretet érzékelt, amikor disk to disk copyt akartam csinálni, ezért nem tudtam használni.

Végül az XP alá telepített Paragon PM 10 simán kerált rá particiókat, amit XP gond nélkül lát. Ezt akarta a PM8 fixálni, természetesen nem-et nyomtam rá és az esetleges balesetek elkerülése végett töröltem is a PM8-at.

Ami számomra rohadtul nem világos. Milyen particiót hozott létre a Paragon PM10?
Eltolt szektorosat, amit XP és Win 7 is jól kezel, vagy valami hibrid szart, amit lát az op. rendszer, de belassul tőle a vinyó. Sok kis fájlnál katasztrófa, de nagy fájlnál hasít a vinyó.
Ezek szerint Win7 csak egyféleképpen particionálhatja a vinyót, hogy 7 db 512bájtal eltolja a particiókezdéseket, mert különben szar lesz az egész. Jól gondolom?
A PM8-ból kiindulva mivel az fixálni akart, ezért úgy gondolom, hogy jól vannak a particiók, de nem vagyok biztos benne.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen belső merevlemezt vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.