Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
Ha mégse Samsung ot vennék óriási meglepetésre
A Philipsek milyenek ?
Konkrétabban o ....Philips 55PUS6262 Smart LED Televízió, UHD, Ambilight, 139cmÉs mi az az ambilight gondolom a háttér meg világítással kapcsolatos dolog vagy ?
Vagy ugye o a másik kiszemelt Samsung 50MU6102 Smart LED Televízió, 125 cm, 4K Ultra HD
Melyik a jobbik választás a 4K tol tekintsünk el mert véleményem szerint hasonló parasztvakitas mint anno a 3D volt amibe bele ugrottam[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz Fifaisshit #21552 üzenetére
A 4k mint parasztvakitas erdekes felteves mivel ez egy nagyobb felbontas es mint ilyen eleg konkret dolog, bar ilyen alapon gondolom a HD ready tvk tulajdonosainak reszerol a FULL HD is egy parasztvakitas ugyszinten
Ambar ez szemelyes preferencia kerdese pl en a 3d-t is szerettem es nagyon sajnalom, hogy a gyartok leszamoltak vele mivel ugy tunik masoknak (ezek szerint neked sem) nem jott be.
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Jack@l
veterán
Nem tudom melyik világból csöppentél ide, de van kismillió olcsó médialejátszó amin jól működik.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Egy pár éve nem követem a TV-k fejlődését. Milyen olyan panelek vannak most, amiknél a fekete esetén nincs háttér világítás sem, tehát valóban fekete, mint régen a PVA panelek? Melyik gyártó/típuscsalád körül érdemes nézelődni? Két tv méretet is keresnék:
40-44" 140-200e között
55-60" 275-410e közöttMűszaki elvárás elég alacsony: HDMI bemenet legyen rajta, legalább FullHD felbontás, fekete kép esetén teljesen sötét legyen a képernyő, DVB-T/DVB-C tuner. Előnyös lenne, ha smart lenne és támogatna valamilyen vezeték nélküli képátviteli módot, de ez nem kötelező. Valószínűleg a panelt kivéve, a többit nem lesz nehéz megugrani ilyen ársávban.
A segítséget előre is köszönöm
Mod: Samsungnál találtam Precision Black nevű extrát, ez azt takarná amit keresek?
[ Szerkesztve ]
-
metron
tag
Sziasztok,
Koszonom mindenkinek a tanacsot! Titkos gondolatom volt meg, hogy nem minden aron akarok TV-t cserelni, esetleg jo meg az a G20. (Ti is ezt tanacsoltatok )Annyi csak a gondom vele, hogy ez 42", jo lenne egy 50" inkabb. Es ahova most koltoztunk a nappali 2 oldalrol padlotol plafonig uveg. Napkozben redony le es mint a vakondok nezik a kolkok a TV-t vagy semmi nem latszik a kepbol. Szal jo ez a plazma, de korlatozottan hasznalhato jelenleg. Meg k. sokat fogyaszt..
Viszont nem kerul penzbe megtartaniNeztem EX700-at de Nemeto.-ban sehol nem talalok 50"-osat. 58" van csak, az nekem nagy. Egyeb Pana TV-k amik itt emlitettek azok meg inkabb a 850Eur tetel 50"-ban. Annyit nem er nekem egy csere most.
Ha valami felbukkan akcioban akkor veszek esetleg valamit, amugy meg marad akkor a 42" G20..udv
[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
Szia ! Ez egy nagyon jó TV sok vélemény van róla itt és a Pana topickban is : https://edigital.hu/led-televizio/panasonic-tx-58ex780e-uhd-smart-led-televizio-p489890?product[search]=autoc_prod-panasonic+tx-58ex780e+uhd+smart+led+telev%C3%ADzi%C3%B3 Ennek a készüléknek a Sonytól vetélytárs : https://edigital.hu/led-televizio/sony-kd55xe9005baep-4k-hdr-android-smart-led-televizio-p482935?product[search]=autoc_prod-sony+kd55xe9005baep+4k+hdr+android+smart+led+telev%C3%ADzi%C3%B3 Mindkét készülékről olvashatsz az áruházaknál is vásárlói véleményeket . Az árakat nézd meg máshol is ! http://www.soncity.hu/termekek/televizio/4k-ultra-hd-televizio/sony-kd-55xe9005b#termekek Itt látható egy összehasonlítás : https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ccc13510d Ez egy még komolyabb készülék a Sonytól :http://www.soncity.hu/termekek/televizio/4k-ultra-hd-televizio/sony-kd-55xe9305b#termekek
A Panasonicra most regisztrálás esetén 5 év a garancia és tud aktív 3D - t .Ezeknél nem kell megalkuvásra számítani, mert már a felsőbb kategória készülékei . Ha szerencséd van esetleg OLED akciósan 400 körül is van. Üdv. -
_q
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy LG32LA620S TV van. Mi lenne 42-49"-ért jó vétel ha 100-120ezer Ft körül lenne rá a keret. Ami jó lenne a smart funkció. Nem tudom a webos mennyire jó (3.5-4.0) között mekkora a különbség. A jelenlegi TV-n ami van rendszer elég lassú és buta is szerintem.
-
qfm
őstag
Az alábbi 2 közül, melyik felelne meg legjobban a fekete esetén kikapcsolt kijelző kitételnek?
- Samsung UE43NU7402
- Panasonic VIERA TX-40EX703EMindkettő azt írja, hogy külön szabályozott fényerőt használ, de szeretném tudni, hogyha kap egy teljesen fekete képet, melyik tűnik teljesen kikapcsolt állapotúnak, mindenféle háttérvilágítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, lenne pár kérdésem, help plz orientálódni kicsit.
1. érdemes ma nagy oled-be belecsapni, vagy még várjak egy évet inkább ? 60"+ Még mindig az az érzésem, nagyon nem mainstream.
2. Kell a HDR nekem ? (Fotósként utálom amúgy a tipikus HDR-es képeket).
3. Léteznek márkák, melyeknek van kifejezetten kőbuta, de gyönyörű képű tv-ik ? Semmi Smart-ság nem kell. Külső lejátszó vinne mindent, egy kis VESA mount-os HTPC a hátára ragasztva, mivel a tv lábán lesz.
4. 8K nagy hype lehet - vagy akár totál fulladás is, mint a 3D. Nem gyúrnék rá egyelőre. Jól érzem, hogy felesleges ?
Műsor: filmek. Tuner sem lesz használva, nincs tv előfizetésem.
Köszi.Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
NoOne1976
őstag
Kb. 100ezerért mi a legjobb 32"-es tv? Én egy Panasonic TX-32ES600E-t néztem ki. Tudtok jobbat mondani?
-
mkriszadmin
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 55” körül milyen tv-t érdemes most venni? Árban 200-250e.
Ezt néztem ki jó választás lehet?https://edigital.hu/led-televizio/sony-kd55xe8096baep-4k-hdr-android-smart-led-televizio-p489440
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz mkriszadmin #21564 üzenetére
Nem jo valasztas. Soncityben van mintadarab xe85 230kert. Vagy 58xe700 vagy 50esben. Esetleg ha kifogaz akciót ex780ra
-
Hyena
senior tag
válasz Jack@l #21554 üzenetére
Egyet mondj amin android fut es pl kadencia helyes es a hang tovabbitas is jo es a frekvencia valtas is megy NFS kapcsolat is letesitheto es meg sorolhatnam!
Az olcso szo eleg relativ androidos lejatszo vonalon a Zidoo lejatszoi allnak a legkozelebb a johoz de azokon nem Kodi hanem egy Kodi fork (zdmc ) fut.
Vagy talan a wetek boxai szinten nem alap kodival.
Talan Himedia ugyancsak kodi forkal.[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
thomatox
csendes tag
Üdv!
Gondoltam le kéne cserélni anyám húsz éve kiválóan működő képcsöves tévéjét, mert már nem látja jól.
Mit ajánlotok?
Mindigtv előfizetés van csak, úgyhogy szerintem FullHD teljesen elég, 40-50" méretben. Net nincs, okosság se szükséges. Csak tévézésre kell. Egyből bele lehet tenni a dekódoló kártyát manapság, vagy kell még hozzá valami?[ Szerkesztve ]
-
kurbli5813
újonc
Sziasztok!
Televízió vásárlás előtt állok. Sorozatokat néznék rajta Netflixen, és PS4 Prón játszanék rajta. Voltam Media Marktban, ahol nagyon megfogtak az OLED és QLED kijelzők, de mivel a lélektani-és fizikai határ is 300.000 Ft, így ezeket sajnos kizárhatom. Megnéztem más TV-ket is, de sajnos nem voltak olyan darabok, amiket előzőleg kinéztem.
Sokan ajánlgatták itt a Panasonic TX-50EX780-at, és ez így specifikációk alapján nekem is jó lenne (alacsony input lag nagyon tetszik). Viszont találtam egy relatíve olcsóbb QLED-et is típusa Samsung QE55Q6F. A kérdésem az lenne, hogy ajánlottad a QLED technológiára menni, vagy ez, tekintve, hogy nagyon a kategória alja, ajánlatos elkerülni a biztonság kedvéért? Esetleg valami más alternatíva? Sony X90-es széria is tetszik, de sajnos az jelenleg nekem drága.Összehasonlítás, sajnos a Samsung eléggé hiányos:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2d9a51171
Köszönöm a válaszokat! -
AL
addikt
válasz kurbli5813 #21569 üzenetére
Szia ! Minőségileg a Samsungokat nem ismerem, Én is csak áruházban láttam . Ott nagyon szép volt a képük, de általában a Demo filmekkel mindegyiket szépnek látja az ember . Itt látható néhány jellemző adat a tévékről . https://www.displayspecifications.com/en/comparison/94845b0ae . Igen mint Te is mondtad elég hiányosak a Samu adatai . Nézegesd meg a Samu és a Pana topickokat, ott sok vélemény van róluk. A Panasonicra most, regisztráció után 5 év lesz a garancia és tud 3D - t , a kontrasztja és a színei nagyon szépek. A panákra jellemző, hogy 3D nélkül is van mélysége a képnek . ( Nekem ez nagyon tetszik benne ) Ez még egy jó készülék, csak nem tudom az áruház milyen megbízható ( még nem vásároltam ott ) . Máshol nem látom ilyen jó áron. Ez is tavalyi típus . https://www.emag.hu/sony-bravia-55xe8505-smart-led-televizio-android-hdr-138-8-cm-4k-ultra-hd-kd55xe8505baep/pd/DNLXZ7BBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648 Nézegess körül, hátha vannak jobb helyek, jobb árak . Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Skiz
csendes tag
Sziasztok.
Szülőknek próbálok/próbáltam találni egy ~ 55" TV-t, VA panellel,200e környékén(inkább alatta,bár kipótolom ha kicsit többért sokkal jobb is van)
Eredetileg 50" Samsungot néztünk 50MU6102/6122,viszont 55 méretben már IPS panel van...
Sok sok óra kutakodás után csak ezt találtam ennyiért : UE58MU6122 Elvileg VA panel,de elég kevés dolgot találtam róla.
Esetleg érdemes e várni egy nagyobb Pana/Sony akcióra (pl Sony Bravia 55XE8505 most "csak" 260,de még ez is sok)
Illetve találtam ma ~220-ért egy ilyet SAMSUNG UE55KS7000 1 év gari. Lehet ezzel jobban járnék?10bit-es panel,120hz elég jól hangzik .Régebbi smart rendszer,de ha az alap dolgokat tudja problémamentesen az teljesen jó.
HLG-t nem tud/tud? Illetve mennyire fontos ez.
Ezt lehet inkább Samu topicba kéne de kis utánaolvasás után annyit találtam hogy 2016-ban Samsung megígérte hogy lesz Firmware update minden 2016-os UHD modellre,aztán 2017-ben felrobbanó fórumok stb Ebből mi lett? -
Fifaisshit
őstag
válasz Fifaisshit #21552 üzenetére
Erre valaki ?
-
AL
addikt
válasz Fifaisshit #21572 üzenetére
Szia ! Nézz körül a Philips topickban, hátha találsz valami érdemleges válasz kérdéseidre . Adatok alapján a Philips a leggyengébb az alábbi összehasonlításból, de ezek csak számok, azért még lehet, hogy ez tetszik . https://www.displayspecifications.com/en/comparison/abf95b158 Minőségre talán a Pana a legjobb és arra 5 év a garancia . Mindegyikről van több vélemény az áruházak oldalain és itt is . https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/panasonic/viera-tx-50ex700e-p365987049/?gclid=Cj0KCQjwgMnYBRDRARIsANC2dfmgKYh2CYdQ4Ku_4xlhuuk0jSlpwoi7yvjZIMInF9FNqqHND4vELY4aAoOYEALw_wcB Ha ilyen 4K tévén a neten egy 4K videót megnézel mindjárt megváltozik a véleményed és nem fogod átverésnek érezni, persze egy gyenge készüléktől nem lehet csodát várni, de ezek már nem alapkészülékek . Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
0xY
tag
Sziasztok!
Samsungból az NU8002-esről mi a vélemény? 75" környékén gondolkodok.
köszi
-
rolandooo
újonc
Sziasztok!
Végre elszántam magam, hogy egy új tv-t vásároljak! 2 tv között gondolkozom nagyon.
PS4 pro-hoz és filmnézéshez használnám.
2 tv:
-sony bravia 55XE8505 LED 4k HDR
-lg 55EG9A7V OLED FULL HDOlvastam, hogy az LG az csak full HD, viszont OLED, a sony pedig 4k HDR, sajnos annyira nem értek hozzá, hogy tudjam, hogy ez milyen különbséget jelent a 2 termék között. Azt szeretném megvenni, amelyik szebb képet ad ps4-es 4k és hdr támogatású játékokkal. Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Válaszokat előre is köszönöm!
-
AL
addikt
válasz rolandooo #21577 üzenetére
Szia ! Mint az alábbi összehasonlítás mutatja az LG csak FHD és nem tud HDR - t, de OLED és a képminőségben az sokat jelent ( élethű színek, kontraszt, betekintési szőg ). Nekem van Oled és LED tévém is, de még játékgépet soha nem használtam. TV adásoknál és Blu Ray filmeknél egyértelműen az OLED a nyerő, főleg HD és 4K műsornál ( és Net filmeknél is ) https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9c7729a65 Olvasgass az OLED topickban is és érdeklődjél, ott biztos vannak szakértők, nagyobb tapasztalattal ! Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
0xY
tag
válasz Pro Koryak #21579 üzenetére
köszi! kicsit vegyes a kép, nem dícsérték agyon
-
Dißnäëß
nagyúr
Ja hát a tunert úgysem úszom meg, a csak-panel kijelzők meg drágábbak, mint maguk a tv-k ugyanazokkal a panelekkel szerelve (mivel sokkal kevesebbet adnak el pucér panelből). Szóval marad a tv, a tuner bemenetét meg majd átlépem jól.
Egy hónapja mondtam le a tv előfizum, marha klassz mosóporok, margarinok, csoffadt autók, párizsik, gyógyszerek és hasonló n+1 reklámozott fiszfaszok nélkül tartalmat élvezni, felszabadító !!! Komolyan. Ott tartottam már, hogy bármennyire is érdekelnek a 2. vh-s Hitlersztálinoscsörcsilles akármilyen szuperdokuk, vagy butulni a zs kat alkalmi Steven Seagal , k* besokalltam a reklámoktól és a nonstop megszakítástól.
A híreket a netről is megkapom, az adblocker és húsz másik plugin könyörtelenül gyepálnak mindent, innentől kezdve mindig kérdezem, legyek akkora hülye, hogy még fizessek is azért, hogy elbutítsák az agyam mainstream tvadás címszóval ? Nagyon jó nélküle. Ha lenne olyan, hogy csak azért fizetek, ami érdekel, azért fizetnék is. De nincs jelenleg olyan, hogy nekem csak a Spektrum-Natgeo-Natgeowild... kell, reklámmentesen és fizetek akkor érte rendesen. Ez a mostani modell meg nagyon nem tetszik, hogy fizetek is, meg még tele is akarják b* az agyam minden szarral. Kösz, nem.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
junior11
veterán
válasz #46372352 #21584 üzenetére
Az XE8505 VA panelos. Sport műsornak semmi köze szerintem az IPS-hez, szélesebb a betekintési szöge a VA-hoz képest, esetleg ha többen nézitek egyszerre a sportközvetítéseket, oldalról nem fog úgy fakulni, viszont este sötétebb környezetben előjön a gyenge kontraszt és fekete hiánya, mely zavaró lehet.
Az idei 55XF8505 már IPS, nemrég volt linkelve feljebb róla teszt is.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
mortison
csendes tag
Sziasztok!
250e körül tudnátok jó VA paneles 55-58col-os TV-t ajánlani? Múltkor láttam akcióban a Sony xe85-öt, de sajnos arról lemaradtam, esetleg valami Samsung?
-
junior11
veterán
válasz mortison #21593 üzenetére
Gyengébb, mint az általam említett modellek, de kérdezz rá a Samsung tv-s topikban is.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
AL
addikt
válasz mortison #21593 üzenetére
Szia ! Ebben az árban ( 250 ezer ) szerintem a Pana 58EX700- as a legjobb és most regisztrálás után 5 év garancia jár . https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/panasonic/viera-tx-58ex700e-p365987145/ A 6122 - es Samut nem találtam,csak 6120 - ast. Itt látható az összehasonlítás. Ha jobbat szeretnél,akkor kisebbet válassz . https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ffd03e86b Nézegesd meg a véleményeket róluk a topickokban és az áruházak oldalain . Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
A foci VB ill ps4 prohoz szeretnék egy tv-t. Csak 49 zoll.
LG sk8100, Samsung nu8009,Samsung mu8009?
Koszonom.® visions created with passion
-
Habell
tag
válasz Habell #21540 üzenetére
A konkurencia áruház dolgozója ajánlása szerint jó vétel a Sharp LC55UI7352E.
Az áfa mentes napok MM-ban két értékesítő is lebeszélt a sharp tv-ről, tapasztalataik szerint gyenge minőségű, a fekete nem fekete, gyenge panel, lassú az operációs rendszer.
A Sony-t nem ajánlották szintén a Linux miatt, minden más jó de a rendszere miatt nem.
A jó öreg Samsungnál lyukadtunk ki.
Az én szempontjaim 55", HDR, 4K, 200ezer alatt ha lehet. Keskeny kialakítás, főleg a keret a szélein.
Ezek alapján a Samsung UE55MU6102 típust ajánlották, hozzá teszem korábban másik áruházban is ez lett a nagy válogatás vége.
Elég tömeg tv-nek tűnik, mivel mindenhol kapható, mindig akciós. Tapasztalatok vélemények róla? Használ valaki ilyen tv-t? Vagy tud jobbat ?? -
AL
addikt
válasz Habell #21597 üzenetére
Szia ! A 6102 - es Samsungokról mostanában többen is írtak, de inkább az 50 - es méretet dicsérték, mert az VA paneles . Visszaolvasva találsz véleményeket mindegyikről .Itt látható egy összehasonlítás a két Samuról és egy Panáról . A Pana is kisebb, de mint láthatód az adatait sokkal jobb és most 5 év a garancia rá, ha hivatalos helyen veszed és regisztrálsz . https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a9a45b54a Olvasgass a Pana topickban és itt is, az elmúlt héten vettek egy ilyet és dicsérték, de az áruházak oldalain is vannak vélemények . https://edigital.hu/led-televizio/samsung-ue55mu6102kxxh-uhd-smart-led-televizio-p489633 Itt a Samuról, amit Te kinéztél van több vélemény. Ez a Panasonic : http://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?query=panasonic+tx-50ex700e&searchProfile=onlineshop&channel=mmhuhu&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dpanasonic%2Btx-50ex700e%26filterCategoriesROOT%3DTV%2B%2526%2BAudi%25C3%25B3%25C2%25A7MediaHUhuc505008%26channel%3Dmmhuhu Itt pedig az 50 es Samu van és 20 vásárlói értékelés : https://edigital.hu/led-televizio/samsung-ue50mu6102kxxh-uhd-smart-led-televizio-p486437?product[search]=autoc_prod-samsung+ue50mu6102kxxh+uhd+smart+led+telev%C3%ADzi%C3%B3 Szerintem a Panasonic a jobb készülék, de nézd meg mindegyiket ! Ha jól látom a Te választásodnál IPS panel van . Olvasgasd el mi a különbség köztük ! A Sharpot nem ismerem, csak üzletben láttam . Régebben sokat eladtak belőle, nagy márka volt . Most milyen ? ??? Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Max 39"-ig most mi az ajánlott tv? Nagyszülőknek lesz. Így nem kell okostv, csak szép kép, gyors és könnyű kezelés, hosszú garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest