- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Ugye az első hsz -edben ezeket írtad:
- 10-11 MB/s torrent sebesség kábelen (ami most megerősítést nyert, hogy a fenti router -re kötött PC -ből),
- "Rádiós backhaullal is hasonló segességet hoz födémen keresztül, mint kábelessel." - mivel értéket nem írtál ezt is ugyanerre a sebességre lőttem be, mert rádiós backhaul -al az lett volna a reális.Namost e kettő miatt tippeltem be a 100 Mbps -es kábeles bottleneck -et valahol a "fenti környékre". Amennyiben a felmenő kábeles backhaul biztos gigabit -es (mondjuk ekkor biztosan nem kellett volna megegyeznie a kábeles és wifi -s backhaul mérésnek - továbbá a fenti WiFi sebességnek mondjuk 3 m -ről beton 500 Mbps -nek kellene lennie ...), akkor még a fenti node és a fenti torrentező PC közötti kábelt lenne érdemes megnézni. Akár a PC -n, hogy gigabit -es-e a kapcsolat?
Még egy kérdés. Most nézem ezt a mondatodat: "csak kérdés hogyan viselkedett volna egy főrouterre kötve csillag topológiával az AiMesh.". Most akkor nem csillag topológia van? Ez független dolog a hAP AC2 meg a AC65P -től. Ugye az volt írva, hogy van a ZenWiFi -s főrouter - és egy kábel megy a nappaliban innen és egy fentre. Avagy ez nem így van?
Egyébként volt ajánlva alternatívának többször is az, hogy a hAP AC2 vagya AC65P -t megtartod fő router -nek (pl. [link] vagy [link] ). Sőt még ekkor is két alforgatókönyv volt, hogy vagy kettes pakk (nappali/fent) vagy hármas pakk (nappali/fent/konyha).
Ugyanakkor nem akarok erre hivatkozni, mert azonosulni tudtam illetve tudok a döntéseddel. Szerintem ott a felső traktusban valami van a palacsintában. Egy kábelen lógó fenti PC -vel (plussz ugye kábeles összeköttetés a főrouter -ig) egész egyszerűen vagy 900 Mbps -eket (ugye a gigabit -es net -nek ezt tudnia kellene) kellene mérned speedtest -el (WiFI -n meg 500 Mbps -t fent). Minden ami ennél kevesebb az elfogadhatatlan.
Mondjuk a "kalózöbölben" nem igazán vagyok otthon. Ugyanakkor homályos nagyon régi emlékeim alapján van ott minden mint a jó búcsúban. Itt most értem ez alatt, hogy sok minden az aktuális "virágboltos(ok)" -tól függ leginkább és ilyenformán az ott mért sebességek kevésbé relevánsak ...
@bexinho23,
Azzal az Asus RT-N56U router -el egyébként elégedett lennél - csak mondjuk lassú a WiFi -je? Mondjuk padavan -al "AC -sre okosítva"? Avagy van valamilyen egyéb kívánság? Milyen környezetbe kerülne - 30 nm garzon vagy az 1200 nm -es hacienda -ra plussz 50 ha birtokot kellene lefedni full -os WiFi -vel? Falakkal és kábelezéssel mi újság? Melyik eszköz hol lenne jellemzően?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Flint 2 OFF topik
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest