Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Coolmat #8099 üzenetére
Az R460 lenne a minimum, amire költeni lehet (a dir100-nál mérföldekkel stabilabb dologról van szó), ha terheléses tesztet folytatsz, nem igazán lényeg, hogy hány kliens kapcsolódik a routerre (persze épeszű keretek között), csak az átvitt adatmennyiség a fontos, meg a kapcsolatok száma.
De ha minden egy helyen van, akkor nem kell leállni pénzeket kicsapni routerekre, hanem össze kell pakolni egy hálózati szervert, rászúrni mindegyik vonalat (13-at mondjuk nem lenne egyszerű, viszont ha van több gép, összehozni több szervert, de az csak kókányolás - viszont hozott anyagból tudtok dolgozni), aztán osztaná, ahogy kell. 3-4 vonalhoz már volt szerencsém, de hogy 13
Léteznek egyébként routerek 2 WAN porttal, de eléggé durva áruk van és az sem megoldás, ha már egy szívet melengető szervert is össze lehetne pakolni
-
Coolmat
őstag
Köszi a gyors választ!
Pár részletet valóban kihagytam:
A koli idén nyitott, mert a régiből kilakoltatták az embereket az állapota miatt (ha valaki nézte akkor a híradót, akkor ki tudja találni melyik volt az). Az egyetem egy ifjúsági szállót bérel, ahol beköltözésünkkor már megvolt a kábelezés, a 13 ADSL és a switchek, csak a routerek hiányoztak. Azokat a beköltözés utáni 1 hét múlva hozta egy szaki (a régi koliban volt rendszergazda), belőtte úgy-ahogy, aztán ment is Isten hírével ("innentől azt csináltok amit akartok"), a rendszergazdai jogkört meg rábízták egy fakezű elsőéves hallgatóra, aki még modemet sem látott életében. Most jutottunk el odáig, hogy kézbe vettük a dolgot, és ténylegesen tehetünk is valamit a hálózat fejlesztéséért. Tehát nem állunk szerződésben semmilyen külsős céggel legjobb tudomásunk szerint. A költségvetésről: valami kész tervvel kell előállnunk, amire kaphatunk pénzt, éppezért pontos keretünk még nincs, de nem szeretnénk rákényszerülni nagy kompromisszumokra. Magyarul nyugodtan ajánljatok bármit, max a fejesek azt mondják nincs rá keret.
Amiről még nem meséltem részletesen: van egy szerverszobának csúfolt helyiség, itt vannak a modemek és a routerek. Két szárnya van az épületnek, mindkettő 5 szintes. Minden szintre el van vezetve az utp kábel, ami az adott szintnek megfelelő routerből jön most éppen. Minden szint folyosóján van egy 24 portos switch (ez fogadja az utp-t ami jön a "szerverszobából"), ami tovább osztja a szobákba a hálózatot, a szobákban pedig még egy 5 portos switch, hogy minden gépnek jusson dugó. Vagyis már most is minden egy helyre fut be: a "szerverszobába".
Akkor a konkrét ajánlataidról: Tp-link R460-nál komolyabb kéne azért. Nem tudom nálatok mennyi gépet szolgál ki egyszerre, de gyanítom csúfosan szenvedne ez is mint a Dir100.
Kihangsúlyozom megint: 25 gépet kell vinnie röccenésmentesen, tehát komoly hardver kell.
Egybeépített modem+routerből nem sok félét ismerek, én egyszer egy D-Link DSL-G684T-et próbáltam otthon 2 géppel és egy 4 megás ADSL-el, 2 óránál többet sose bírt (azóta minden D-Link-kel előítéletes vagyok).
Ez az Asus szimpatikus, de félek, hogy ez sem bírná a terhelést még dd-wrt-vel sem.Szerveres megoldás: ezt tartanám a legéletképesebbnek, csak valóban az a gond, hogy minden 2 szintre jutna egy. A bekonfigolást, karbantartást stb. megoldjuk mi magunk valahogy, csak egy szimpatikus linux szerver kell hozzá. Azt meg lehet vajon oldani, hogy pl. 2 szintet úgy vigyen el egy gép, hogy 2 ADSL vonalat terheljen egy időben? Vagy akár n szintet n vonallal, ahol n-nek csak a számolásigény és a hálókártyák száma a gépben szabhat határt? Ha nem, akkor létezik valami ehhez hasonló professzionális router, ami ilyenre képes?
Edit: sorry a kisregényért, de rövidebben nem tudtam leírni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy friss mérés az új routerrel Linksys WRT320N , digi 80/25
-
Beri
addikt
válasz
Coolmat #8095 üzenetére
Nos, ez eléggé összetett kérdés. Ha az egész hóbelebancot össze akarjátok húzni egy helyre, aztán onnan osztani, az sok kábelezéssel járna, minden szintre nem jutna egy szerver, de kettesével gondolom viszonylag kevés drótozással megoldható, viszont kell egy ember, aki az egészet összepakolja, bekonfigolja, karbantartja, stb. Ilyen dolgokra szakosodott cégek vannak, nyilván ti is kapcsolatban álltok eggyel, mivel ők drótozták össze a cuccot úgy, ahogy most van. Plusz új modemekre így is szükség lesz, tehát nem ez a legköltséghatékonyabb megoldás.
Ha minden marad így, ahogy van, akkor mondhatnál valamit a költségvetésről. Ha a lehető legolcsóbb megoldást keresitek, vesztek egy marék tp-link R460-at (gyakorlatilag állandóan fullon tartjuk a processzorterhelését egy darabnak már lassan egy hónapja, de valahogy nem akar beakadni
) a dir-100-asok helyett, meg valaki majd ajánl egy stabil modemet is. Esetleg lehet próbálkozni egybeépített megoldással is, de alapvetően mindegyik ilyen router wifis lesz (majd kikapcsoljátok).
Ha mindenféle priorizálást szeretnél a hálózaton, akkor azt tudom ajánlani, hogy vegyetek ASUS WL-520gc-ket (stabil, gyorsabb mint a wrt54gl a linksystől és olcsóbb is, dd-wrt micro felmegy rá, azzal pedig bármit megoldasz, amit egy routertől elvárhatsz) meg ugye a modemeket.Végre egy tényleg megoldandó feladat, nem csak a mitvegyekadigihez-féle hozzászólások
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Lehet a kérdéseim nem éppen ide illenek, de még ezt a topikot találtam legközelebb a témához. Adott egy 10 szintes kollégium. Ennek a kolinak olyan szerencsétlen a netellátása, hogy 13db 10Mbit-es ADSL vonalon jön a net (a szerződésben ezt 100Mbit-esnek csúfolták összességében, folyik is emiatt egy per, de ez most mellékes), minden szintre egy vonal jut, a maradék három közül egy a portára, egy külön egy gépterembe valamint egy wifi-re megy el. Hardverekben sem állunk túl jól: a legócskább D-Link DSL-360R modemek, és minden szintre jut egy-egy 4 portos D-Link DIR100 router (szintén legócskább kategória), amik után 24 portos switchek vannak a szinteken (ezek osztják osztják a szobákba a hálózatot, viszonylag komoly cuccok [link]), a szobákban pedig egy 5 portos TP-Link switch található végül, amibe már a gépek csatlakoznak. Az állapot tarthatatlan ilyen körülmények mellett, csúcsidőben fél óránként megfagynak a routerek, a modemek állandóan szakadoznak (kiesnek a szinkronból). Optika nincs a környéken, kábelnet szintén nincs, ebből a 13 ADSL vonalból kéne kihozni a legtöbbet.
Kérdések:
1. Melyik a legstabilabb ADSL modem? Datanet szolgáltató T-onlineos területen, vagyis ha jól tudom Annex-B-s modemek kellenének.
2. A DIR100-as routerek helyett valami sokkal komolyabb kéne. Egyszerre 20-25 gépet kell kiszolgálni egy szinten, gigabitet és wifit nem kell tudnia, csak betonstabil legyen. Jó lenne, ha valamilyen p2p korlátozást/blokkolást is tudna. Ezen paraméterek alapján milyen routert ajánlotok?
3. Megoldható-e valahogy, hogy egy eszköz (valami nagyon komoly router, vagy szerver) kezelje az összes szintet úgy, hogy mind a 13 ADSL vonalat használja egy időben? Pl. ha az 1. vonal már leterhelt, akkor a másodikra küldi a kérést stb. Ha mondjuk szerver gép(ek)el megoldható lenne ez, akkor erre a célra van 6db porosodó Core2 konfigunk.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
rdi
veterán
Nos, a következő routert választanám : ASUS RT-N13U .
Csakhogy újabb igény jelentkezett: lehessen nyomtatót + egy vinyót is csatlakoztatni a routerhez.
Szerintetek egy usb-én ez megoldható?
Fikázók se kíméljenek! -
Avela40
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen routert meg hálózati adaptert vegyek?
2 gép van az egyiken win 7 a másikon win xp(ezen van most a net), t-mobile adsl net van bekötve asszem 10 mbit.
Torrentre, játékra lenne használva. Tp-link-bol milyen routert és hálózati adaptert tudtok ajánlani? Olyan 5-6 méterre van egymástol a 2 gép 1 fal választja el őket.Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
Beri
addikt
30/20-at g-s wifin nem tudsz majd átvinni, ha ez nem gond, vagy nincs n-es hálókártyád, akkor a tp-link 642G kifér ennyiből, nem is fog sírni a sávszélesség miatt.
Ha gáz, hogy lassabb a wifi, akkor 941ND-t érdemes venni (a 7es csak 150es, a 8as meg csak nagyon kicsivel olcsóbb), azzal átmegy majd a 30/20.
Ha kilátásban van gyorsabb csomag (80/25 pl.), akkor a 1043ND-re lesz szükség, azalatt az ár alatt nem lenne képes átvinni a router a teljes sávszélességet még kábelen sem.Az aktív mód csak beállítás kérdése, forwardolhatsz portot kézzel, vagy upnp on és megoldja helyetted a router, de akkor minden alkalmazásnak nyit majd portot, ami szépen megkéri rá
A lényeg az, hogy mindegyik router tudja a felsoroltak közül (meg egyébként is), nem az ártól függ.
-
hati
addikt
tplink 1043 egy usb hubbal lát egyszerre több hdd-t is! jelenleg egy usb hdd és egy pendrive van rajta és külön-külön megosztásként mutatja és a windowsban is fel lehet csatolni!
-
fereg
tag
Üdv,
Milyen routert érdemes venni?6-7ezer forintot szánnék rá, 2 gép lenne rákötve, az egyik kábellel, a másik wifin keresztül.Néha használnám telefonról is.A net sebességem 30/20 mbit/s.
p2p is jólenne aktív módban, nemtudom lehet e ilyet csinálni ebben az árkategóriában...
-
RootRulez
félisten
Amennyire én tudom az IP címed utána fix marad, tehát akár órákat is kellhet várnod rapidnál két letöltés közt. Legalábbis haveromnál így van, neki modemet is ki kell lőnie fájlonkén, mert ugye nem a gép csatlakozik a netre, hanem a router, így annak kell újracsatlakozni, nem a gépnek, mint eddig...
-
toldy
őstag
Újból kérdeznék.
Ügyebár tervezem egy wifirouter beiktatását idehaza, de felmerült bennem egy kérdés.
Jelenlegy egy modem majd switch és végül a gépek felépítés van ide haza, ha valaki tölt pl rapidról és társai akkor miután lejön a fájl majd lecsatlakozás és újracsatlakozás után lehet folytatni a töltögetést. felmerült hogy ha berakok egy routert akkor ez továbbra is így lesz? -
Beri
addikt
Még mindig nem mondtál országot, de attól függetlenül a 1043ND ára nagyjából állandó mindenfelé a megjelenése óta (sőt, ahol én vettem, ott 3-4 EUR plusz azóta), de még ez a 16k HUF is 30% plusz a szlovák kiskerárhoz képest. A gyártó nem csökkentett semmit, a magyarok pofátlanok.
XP NINJA: Akkor bőven elég az R460, nem lesz gondod vele.
-
rdi
veterán
Ajánljatok nekem 25 ezer körül minőségi n-es routereket!
Köszönöm -
XP NINJA
őstag
Hello!
TP-LINK TL-R402M Router 1wan+4lan
ez jó?egy internetet szeretnék elosztani egy gamer és egy minimálisan használt pc között.
most a gamer szobájába megy be az interetkábel
-
-
róland
veterán
Kedves fórumtársak!
Gyors segítség kellene US Robotics 546IA routerhez.
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Roland
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Még ami érdekelne, hogy ha a "nagy gépet" használnám ezzel a stickel, és a "kisgépet" UTP-vel rákötném a nagy gépre, akkor a kisgép kaphatna-e netet? Vagy összedugnám és lenne is kisgépen net vagy huherálni kell valamit?
Uhh, remélem tudod értelmezni, így visszaolvasva érdekesre sikeredett
-
válasz
werszomjas #8048 üzenetére
a 120/10 net maximális átviteléhez gigabit képes router kell, minimum ez; tp-link tl-wr1043nd
kábelen sima ügy átvinni a maximális sebességet - már amennyiben gigabit képes az ellenoldali hálókártya is -, de wifi hálózaton húzós dolog, sőt...RootRulez; ez már jó n szabványos usb csatolású stick; tp-link tl-wn821n
-
-
Beri
addikt
Nem, a gyári szoftverrel tudja a dolgot, mint ahogy attól felfelé a többi tp-link is. A lényeg az, hogy figyeld a verziószámot. MAC filter pedig mindenben van, amit érdemes megvenni egyáltalán, tehát ezekben is.
Speeedfire: Pont a protokollok szerinti priorizálás az, ami nem alap. Sávszélességkorlátozás nagyon sok olcsó eszközben is van.
werszomjas: Levehető antennás megoldás után nézz, ha esetleg kevés lenne a gyári 2-3dB-es antenna, rá tudj tekerni egy nagyobbat.
Mennyit szánsz a routerre? N-es wifire szükség van? Mekkora sávszélességet osztana?RootRulez: Super-g izé helyett vegyél egy rendes n-es adaptert (és ne 150eset lehetőleg), ha már n-es routert választottál.
Mindenesetre működni fog (mért is ne tenné), ha apróért megkapod, rápróbálhatsz. -
RootRulez
félisten
Ez csak egy hipp-hopp cucc lenne, ha kell legyen, egy gépbe... Szóval a sebesség másodlagos ennél. Nekem az lett mondva, hogy általában jók egymással a nem egy márkájú dolgok, de vannak kivételek...
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #8042 üzenetére
Sziasztok!
Egy ilyen jó lesz nekem hozzá? -> NETGEAR RANGEMAX WIRELESS USB 2.0 WPN111 ADAPTER. Ha jön hozzám gép szerelni, ne kelljen bajlódni UTP kábelekkel... Stick be és mehet is a lan/net...
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Na vége a találgatásoknak... Megrendeltem a TP-LINK TL-WR941ND-t és kész...
-
hati
addikt
új fw: TL-WR1043ND_V1_091118
-
Beri
addikt
QoS a tp-link 542g v7-ben és a 642g v4-ben van legolcsóbban, megveszed az egyiket, beállítod a sávszéllimiteket, örülsz. Tehát a horror ár 6k.
MAC filtert meg kétlem, hogy nem tud minden router a piacon...werszomjas: Még mindig nem tudom elégszer leírni, hogy minimális a különbség a routerek hatótávja között, csak a kialakításukat és az antennákat kell figyelni.
-
FixY67
senior tag
Szerintem(! - nem vagyok megbízható forrás!) nem kell ehhez horror árú router. Ha nem baj, hogy esetleg elvész a garancia, akkor bármelyik, openwrt által támogatott routerrel meg lehet mindezt oldani. (ha a kulcsos azonosítás alatt valami Radius-os megoldásra gondoltál, úgy, hogy a radius is a routeren fut... olyat csak openwrt-vel láttam)
-
j0k3r!
őstag
válasz
Speeedfire #8032 üzenetére
esetleg otthoni halozat kialakitasa soran meg lehet-e ezt oldani akkor szoftveresen?
(valami program fut mind a 3 gepen, valami ilyesmire gondolok)szerk: csak a kivancsisag kedveert, mekkora az a "horror ar" ?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
A kérdés adott:
Milyen WIFI router vegyek??
Kitétel:
JÓ legyen, stabil, erős, nagy hatótávolságú (2szintes családi ház minden szintjén működjön, ne csak ott ahol van) és egyszerű legyen a konfigolás.
Mit ajánlotok?
Köszi
-
j0k3r!
őstag
hello!
az volna a kerdesem, hogy kb. milyen arban van az a router, amelyik kepes:
- 3 gep kozott elosztani a savszelesseget - pl. 15/5-os netet -> 5/1 - 5/1 - 5/3 -ra
- wpa2 es wifi kulcsra
- hidden ssid
- mac szuresa valaszotok elore is koszonom.
-
hati
addikt
sztem no limit, a tplink1043 fat32 és ntfs-t tud
-
Speeedfire
félisten
mellesleg ezek az usb routerek mekkora vinyót képesek kezelni?
milyen fájlrendszerrel? ext2-3-4 esetleg nfts? -
válasz
RootRulez #8016 üzenetére
én esetlegesen csak akkor töprengenék el a dolgon, ha a régebbi router árban a töredéke lenne az újnak - és persze a g szabványos router is képes lenne kiszolgálni, nem kellene n szabványos!
mellesleg már a tl-wr941nd is bizonyított, sőt!
szerintem ár/érték arányban ebben az árkategóriában jelenleg amúgy sincs jobb router, mint a tl-wr941nd! -
RootRulez
félisten
Hali!
Na most meg ajánlottak használtan egy Linksys WRT54GL-t ami azért régebbi lassabb, de talán biztosabb megoldás lenne...
Szerintetek?
Egy újabb technika 9K-ért TP-LINK TL-WR941ND vagy kicsit olcsóbban egy régebbi technika, ami márt bizonyított?mod:
Win7 mindkettőt szereti-e?Köszi: RR
-
Speeedfire
félisten
elhiheted h én is sok embernek segítettem már, hol priviben hol a fórumon
csak amikor azt írja valaki h olvass vissza kicsit, az felháborít
elhiheted h én sem ma kezdtem és tudom mire való a kereső is, mivel nem szokásom szét offolni egy topicot, a hsz-eimben próbálok mindig lényegre törő lenniszoftveres mókázás nem áll távol tőlem, a linuxhoz is elég jól értek
ha jól értelmezem akkor megoldható csak sokat kell vele játszadozni -
czanga
őstag
Jogos!
Sarokba is állítottam magam egy kicsit, fejemen a dummy sapkával!
Torrent használat csak az asztali gépemen megy és a macbook-on (routertől nem várom el ezt a tudást), rendesen, éjszakára nem szokásom úgy hagyni. 10 megás adsl netünk van. Elvilegben az enternetnél, de most megy velük a harc, mivel a legmagasabb letöltési sebesség 450kbps...
Azért elviekben, mert itt a 22. kerben a tré a főszolgáltató. Na hagyom az offot, sorry.
Jelenleg egy d-link di-524-es g-s router van szolgálatban nálunk. Nem biztos, hogy váltok ha nem kell, de ha mérföldekkel jobb lehet, akkor elgondolkozok. Érdeklődök első sorban. Függőleegsen az emeketre a vasbeton fődémen át ez is átmegy, illetve a nappaliban ülve vizszintesen 3 falon át, de teszem hozzzá ezt a macbook-kal néztem jó jelerősség mellett.
-
válasz
Speeedfire #8004 üzenetére
elolvastam, csak szövegszerkezetben nem kapcsolódott össze adott két hozzászólásod, külön - külön olvasva más jött le, és én csak az egyikre válaszoltam!
hogy mit keresek ezen fórumon? biztos az unalmas perceimet töltöm ki valahogy...
azért segítettem már néhány embernek több témában is! hozzáállás kérdése...
mellesleg igen, ráforrasztható az usb csati! más kérdés, hogy a hardveres kivitelezés az egyszerűbb, utána jön csak a lényeg...sss; a net sebessége és típusa? wifi n szabványos kell, vagy elég g is?
~ árkategória? -
Brogyi
őstag
Fiuk vazz.Ez szol neked is + az elotted szolonak is. Milyen sebessegu a net? Ez alapveto.
TP-Link a nyero itt a forumon. Abbol van 5k-s ,es 18k-s. Sulyosbito tenyezo ha torrent hasznalat is betervezett, de jottek itt egesz extra igennyekkel: lanon keruszt wake-up, vakarja meg a hatamat is... -
czanga
őstag
Sziasztok.
Családi kertes házba viszonylag könnyen beállítható, N-es routert keresek. Jó lenne, ha jó hatótávolsággal rendelkezne, megbízható legyen, és ha lehet olcsó.Túl sok a kérés, tudom...
Aranyhal sajna még nem jött...
Ki kéne szolgálnia 2 notit, köztük egy asus g-vel, és egy 13-as macbook pro n-nel. Illetve 2 asztali gépet kábelen. Wifi részt nem egyszerre, sőt az asztalikat sem. Jó lenne tavasszal már a kertben ülve netezni.
Olvasgatok természetesen, de várom az ötleteket. olcsón jót a jelszó.
-
sss
őstag
Üdv!
Egyik haverom szeretne vmi wifi routert venni, nem kell semmi extra csak legyen megbízható. Tudtok vmit ajánlani? Ja, meg régen volt vmi router ajánló logout blog, az törölve lett, mert nem találom. -
Rövid tapasztalatok, hátha valakit érdekel, az alany egy TP-LINK TL-WR1043N router és egy TL-WN812N USB adapter.
Az install nem tartott 5 percig sem, azonnal ment minden nagyszerűen. A router online setuppal kicsit barátkoznom kellett, az előző Netgear után kicsit új volt, de hamar kiismertem magam.
A lan-os teszt korlátokba ütközött, mert az alaplapi hálókártya csak 100Mbites, de a router gond nélkül megtöltötte a teljes sávszélt. Gyanítom, hogy menne feljebb is, UPC 120Mbit.
Az adapterrel egy 50m2-es lakásban nem tudtam olyan helyre menni, ahol ne lett volna 100%-os a jelerősség (pedig a router balfék helyen van az asztal alatt) a sebesség pedig folyamatos 35Mbit lefelé. Ugyanez a laptop Atheros wlan chipjével, beépített antennákkal sosem ment 12Mbit fölé.
Azt kell mondanom, hogy NAGYON elégedett vagyok a cuccokkal, még egyszer kösz az itt kapott tanácsokat!
-
Elvileg az Ext2 tud több mitn 2 gigás fájlokat, de nem vagyok benne biztos hogy 2.4es kernellel a routerek is tudják, azaz legalább 2k-s blokkokat kezelnének.
Erről mit tudtok? -
LaMotta
aktív tag
Skacok, TP-Link esetében segítsetek... Mi a különbség az XXXXX N és az XXXXX ND -s routerek között? Vagyis mit takar az a D betű
?
-
Speeedfire
félisten
nem szeretnélek megbántani, de te ezek szerint el sem olvastad rendesen h én miket írtam
ilyenkor nem értem h az olyan emberek mint te mit keresnek egy ilyen fórumon
az adataival tisztában vagyok a routerrel engem csak az érdekelt volna h az alaplapjára rá lehet-e forrasztani az usb aljzatot
amiket a hsz-emben linkeltem is, csak te úgy néz ki egy darabot ragadtál ki belőle
nem is mondok inkább mást mert csak a modikkal lennék a végén rosszban -
Sityu1990
csendes tag
Na akkor úgy néz ki beruházok egy ilyen router-t. Remélem nem járok vele rosszul.
-
válasz
Speeedfire #7992 üzenetére
csak azért írtam, mert néhány órás várakozás után kijelentetted, hogy; nos látom nem nagyon tud senki sem erről a 941nd-ről bővebb infókat
azért nem mindig megy chat módjára az információk áramlása...
mellesleg ha beírtad volna a keresőbe témán belül a router pontos típusát, akkor hamar rábukkantál volna ezen hozzászólásra is; #7888
sőt, van több info is, de azt már tényleg nem vár(hat)ja el senki sem, hogy oldalakat olvass vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest