Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Nézd még meg a Ubiquiti termékeket is.
Ill. nézz át a Mikrotik fórumba is, Mikin biztosan van VPN server többféle is.
2 szintet említettél, szinte biztos, hogy több AP kell a tökéletes wifi élményhez.Wifi AP ra még az Unifi termékeket is érdemes megnézni, ez talán a legjobb, bár az ára is ehhez mért.
Utobbi esetében szükséges egy kontroller szerver a beüzemeléshez, a műkődéshez nem kell 24 h ben futnia, vagy a Cloudkey.Mikrotik wifi AP ra kérdezz rá a Miki fórumon, azokat nem ismerem.
-
fudi2002
nagyúr
Segítség Urak.
Javasoljatok egy normális routert. Adott egy Asus N18U ami éppen döglődik.
Ezt tervezem leváltani, nagy ház, 2 emelet. Router felső szinten. Mivel váltok 5ghz amit szeretnék, de ami nagyon fontos hogy a 2.4 része nagyon erős legyen. (5ghz kb 1-2 eszköz miatt, de a táv miatt a 2.4 kéne hogy gyors legyen)
Ami még nagyon kell az a VPN szerver, illetve a dyndns (no-ip.com vagy más csak működjön)-Dlink 882-t néztem, bár itt a fórumban nem javasolták a márkát, bár DD-Wrt van hozzá ami számomra ismerős.
-Asus AC66U B1, ez is jó, bár asusban kicsit megrendült a bizalmam, ráadásul sokan nem voltak elájulva a hatótávtól és sebességtől, de legalább van HGG hozzá, adóteljesítmény növeléssel amit N18U-n is használtam megelégedéssel.
-Asus AC87 - ez szupi, de kicsit túlmegy a kereten, de ha nagyon nincs más akkor...
-Asus AC68 - erről is jókat írnak, de 5-el rövidebb mint az előző, ahogy néztem ezekhez is van HGG, ja és Openvpn szerver amit ismerek.
Tplinkeket is néztem, de ott nem láttam VPN szerveres változatot. Tipp, esetleg vmi más 5let?
MikroTik RB2011UiAS-2HnD-IN esetleg, de ennek írják, hogy nem túl gyors a wifi, de legalább erős gyárilag állítható. -
e-newsee
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Kollégám kipróbált egy powerline adaptert.
Bedugod őket a konnektorba (egyiket a szobába, ahol a számítógép van, másikat a routerhez közel), mehet bele a routerből az utp, a másikból meg a gépbe, és hidd el, a 30mb-et gond nélkül átviszi. Kollégám úgy próbálta ki, hogy direkt összekötött pár hosszabbítót, meg az egyiket felvitte az emeletre, ahol anyósék laknak, és külön órán vannak, csak a ház betáp közös asszem, és még úgy is a 100-as netből maradt 80-90, és a ping is 20 alatt megállt. Ha neked a két szoba ugyanazon a megszakítón van, akkor gyakorlatilag alig van pár kontakt, ami veszteséget okozhat. Ha nincsenek szétégett, elöregedett konnektorok, akkor mennie kell.
Ha tudsz valakitől egyet kölcsönözni kipróbálásra, szerintem nézd meg. Boltban meg egy TP-Linket már kapni 12 körül, ami neked szerintem teljesen megfelel. -
Deviot
újonc
Sziasztok. Szeretném lecserélni az ASUS AC 1200 Dualband Routeremet mert gondok vanak vele. TP-Link Archer C9 AC1900 -t és egy ASUS RT-AC66U B1 AC1750 Router-t is nézegete. Ami fontos lenne még a nagy jelérőség.kb 4 szobát érjen át. Téglafalak. 30-35.000 a lélektani határ. Válaszotokat és tipeiteket előre is köszönöm.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hát, sajnos a kábelt pedig nem tudom behúzni

Szolgálati lakás, nem lehet csak úgy furkálni, sajnos.. -
korcsi
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Gondolom Raspberry Pi
-
krt-823
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Mert nézik, hogy egy előfizetéshez mennyi MAC cím van fent és mennyi az előfizetett eszköz.
1 beltérim van és szeretném az adást tovább osztani. -
krt-823
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
MAC cím szűrés miatt nem lesz jó a switch szerintem, ezért gondoltam routerre
-
krt-823
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen routert vegyek, ami tudja az IGMP snooping-ot?
Nem kell, hogy tudjon WiFi-t, csak egy IPTV portot szeretnék routerrel ketté osztani. Stabil és olcsó megoldás érdekelne.
Előre is köszi!!! -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Alapvetően a torrent-et nem wifi-n kellene intézni mert a sok párhuzamos kapcsolat könnyen megfektetni a router-t, még újabb erősebb típust is.
-
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Router vásárlásban kérném a segítséget. 110 négyzetméteres családi téglaházban lenne használva, falak kb 20 centi vastagok. Egy PC és egy NAS lenne rajta madzagon, két laptop és 2 telefon wifin.
Olyan kellene ami kihajtja a gigás digit, viszont inkább a Mikrotik/Ubi vonal érdekelne. Mikrotikből amiről olvastam, hogy jó lehet az a hap ac2 ebben ugye van wifi is. A kérdés az lenne, hogy Ubi vonalon van-e valami hasonló jószág(vagy érdemesebb lenne az Ubi fórumon kérdezni)?
Köszi! -
HTomee
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
-
Sziasztok!
Egy TP-LINK 741ND-t használok, viszont pár napja elkezdett meghülyülni. Ha torrentezek wifin, akkor eldobja a pppoe-t és az admin felületre se lehet belépni, egyszerűen nem tölt be. Ráakartam csatlakozni telefonról a wifire, kiírta hogy hibás jelszó, pedig már 1,5 éve ugyanaz a jelszó.
Újraindítottam és jó lett.
Mi okozhatja ezt?
Tápegység csere megtudná oldani?Jelenleg 30Mbit-es internet van, azt jó lenne ha tudnám wifivel használni, torrentezésre.
A lakás kb 80-90m2, a router tőlem kb 5 méterre van, 2 válaszfal van ami téglafal és max 15cm vastagok.
Nem tudom, igazából nincsenek nagy igényeim csak hogy legyen stabil a p2p.
Néztem az ajánlót, de nem merek már TP-Linket venni, gondolkodtam 841N-en is, elég olcsók..
-
e-newsee
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez most egész jó áron van emagéknál. Szerintetek megérheti mondjuk egy Asus RT-AC1200g+ helyett?
D-Link DIR-882 EXO AC2600
Nekem amúgy a jelzett routerrel sincs bajom, csak érdeklődöm. -
-
antatom
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
HTomee , Gubek-Einste , köszi a választ, a c5 ös szimpatikusnak néz ki, már ha jól láttam, a fehér 4 antennás a v4 es , ugye?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, ezt olvastam magam is. De egy vélemény még nem vélemény, de meglesem a topikját

-
-
antatom
tag
Sziasztok!
Hatótávnövelés , és modernizálás miatt cserélném a wr740n routerem.
https://edigital.hu/dual-band-router/tp-link-archer-c1200-ac1200-ketsavos-gigabites-wifi-router-p475470Ezt néztem ki, itt többször szerepelt a c1200 , mint nem ajánlott. Ez a top1 es termék lenne az?
A következő lenne a feladata:
Smart tv kábellel csaklakozva , wifin laptop, 3 telefon, kábelen 2 pc. 10 megás netet kell kezelnie 55nm alapterületen. Szóval az lenne a kérdésem , hogy megfelelő e a fenti eszköz, vagy esetleg sok is, vagy ha nem jó, mit ajánlanátok? Ez 15 ért van, drágábbat nem szeretnék, lefelé mehet az ár. Köszi -
-
fudi2002
nagyúr
Van vkinek tapasztalata Mikrotik 2.4es routerekkell? 1 érdekel konkrétan, gyakorlatban tényleg lassabb átvitelre képes mint pl egy asus n18u? Nem linksebesség érdekel.
-
HTomee
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem is ész nélkülire gondoltam, de a gyári 100mW nálam 200mW-ra van emelve. Ég és Föld. Jah... és ingyen van a HGG

-
HTomee
tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
HGG-t felteszed a wi-fi teljesítményét fentebb tudod vinni. Gyári szoftverrel nem hanyattesős a wifi teljesítménye, Pláne nem 5Ghz-en.
-
Egon
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
1. Az ac86u vonatkozásában, firmware frissítéssel próbálkoztál?
2. Panelházban, 3 betonfalon keresztül nem biztos hogy meg tudjuk mondani a tutit: sajnos minden helyszín egyedi, ami működik A-nál, az nem biztos hogy menni fog B-nél. Sajnos ilyen környezetben elég terhelt szokott lenni a 2.4 GHz-es sáv (azért nem megy), az 5 GHz-et pedig lefogják a falak (az meg azért nem jó). Ha biztosra akarsz menni, akkor 2 eszköz kell: egy router és egy AP (ami lehet akár másik router is). -
Dr. Student
senior tag
Sziasztok,
A router panel-be található, ez nagyon stabil, de csak a szobába.

Konkrétan 3 beton fal megfogja szegényt. Ez normális?
[ac66u-b1]Várnám a javaslatokat, esetleg valami normális minőségű routert meghallgatnék, aminek van hatótávolsága és beton stabil minden funkciója. 1G net, e-sports gaming, folyamatos fel-letöltés, betonfalak.

Köszi és Üdv,
-
S.Patrik
csendes tag
Sziasztok
Milyen routert ajánlanátok?
Panellakásba lenne, ami 70 nm. Elhelyezéstől függően 2-3 falon kéne átmennie. Kb 3 laptop használná, és 5 telefon. Legnagyobb 1-2000mbit/s net.
Vásárlás a következő 1-2 hónapban. Összeg amit rászánok olyan 50 ezer Ft-ig, de gondolom van olcsóbb is meg drágább.

-
korcsi
veterán
Ma vettem át a Tp-link C6-ost, amit AP-nak szántam, de lehet, hogy kifogtam egy döglött darabot. Ebéd után bekonfigoltam, minden rendben volt, este fél nyolckor szólt párom, hogy nincs net.
Nézem, a router oldalán már csak a háttérszín jön be, újraindítás után az asztali gépem nem kap IP-t, pedig a DHCP-t a tp-link elötti router funkcióba működő Xiaomi 3G biztosítja.
Most melózok, holnap még ránézek, nem volt meleg az eszköz, ettől függetlenül, lehet, hogy túlmelegedett, pár perc állás után talán egy percig működött majd megint semmi. -
SutPet
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szemeztem vele de ennyit most nem szerettem volna rááldozni, így maradt az AC57U, ahogy néztem mindent tud amit az n56u. Beállításokat tök jól át lehetett húzni, megmaradt minden. Köszönöm az ajánlásokat!

-
Peter.70
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm szépen

-
-
Peter.70
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Tégla falak 2 szoba, a válaszfal max 15 cm tégla.
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
DIGI 1000/300 as net van a lakásban optikán jön. A router amit a digi adott az két LAN csatlakozó van. A lakásban futna egy pc ( vezetéken kapcsolódik a nethez ), 2 laptop, egy NAS, egy tv box. Ja és esetenként menne letöltés is torrentről
A routerre szánt összeg max 15K - 20K.
Melyek az ajánlottak? -
-
-
laca891
aktív tag
VR400 megvehető, ha jól nézem modem is van rajta?
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Tegnapi nap folyamán az Asus rt-N56U router és a Sony XF8505 TV közötti kábel szénné égett... tv oldali csatlakozó picit megolvadt, a routerbe viszont beleolvadt a csatlakozó alig lehetett kihúzni. Hogy mi okozta jó kérdés mert hónapok óta ment minden gond nélkül. A router ugyan látszólag gond nélkül működik, viszont az egyik portja teljesen tropa, kitörtek a pinek stb. Így adott hogy kellene egy új router. Látom hogy ezt a típust már nem árulják pedig mindenben megfelelt, jó volt hogy volt saját ddns-e és nem kellett külön noip-zni.
Asusból most mi ami hasonló tudású? Vagy más típus aminek szintén van saját ddns-e?
Ha esetleg egy másik asusra esik a választás valahogy a beállításokat a régiről át tudom rá vinni könnyen(jó párt portforward)? -
törölt tag
Köszi mindenkinek.
Akkor majd azok közül választok, amiket ajánlottatok, egyébként nem sürgős a dolog. -
-
válasz
Sukta 95
üzenetére
Én is egy jóval gyengébb RT-N18-ast használok ilyen célra. Bár nem torrentezek, azért egy próbaterhelés végeztem, és átment.
Szóval tökéletesen bevált, a 66 B1 tehát bőven megfelel erre a célra.
Egy NAS viszont valóban sokkal többet tudhat -- de ha a leírt szolgáltatásoknál tényleg nem kell több, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a routermegoldással is.
MaCS
-
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
először döntsd el hogy 2-3x akarsz-e sz*rt venni olcsón vagy 1x jót drágábban
gigabit LAN-os router 2,4GHz N wifivel ha 1 antennás a cuccod nem fog 40-50megabittől többet átvinni
ha AC-s routert veszel 2antennás eszközzel (2018-tól kb. minden középkat és attól fentebbi mobil) 866mbit link össze jöhet és ott már 4-500megabit átmegy de persze gigabit képes router kell megfelelő teljesítménnyel
ASUS, TP-Link és Xiaomi ami nagyon ajánlott, a többit felejtsd el vagy inkább gyűjts még pénzt ha most nincs elég -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Még a D-Link DWR-118 Router-t is néztem, Telekomnál 8-ért van, de ha jól látom a LAN sebessége nem gigabites.

Pedig ez még teljesen jó is lenne, SIM-et is fogad.Szerk.: Most látom, van egy db gbites LAN portja!

-
-
woodworm
veterán
válasz
üzenetére
Türelmet!
Figyeled a kuponokat és az akciókat a kínai webshopokban, hogy olcsón tudj beszerezni egy xiaomi 3g-t.
Gigabit nélkül nem tudsz ~90Mbit fölé menni még 5GHz-en sem, mert lekorlátoznak a 100-as lan portok.
Nem kell félni a xiaomitól, chrome böngészőhöz van angol nyelvű plugin. -
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi!
Olcsóbb, 10k alatti kategóriában miket ajánlanál? -
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Huawei HG8245H HGW mellé kellene egy router. Oka: az eszköz hiába WiFi képes, WLAN-on nem adja a megfelelő sebességet, míg LAN-on jön a meghatározott max. sebesség. Ráadásul gyenge a jelerőssége is.
Árat nem szabok meg, de lehetőleg ne legyen horribilis árú.
Hatótávolság kb. 40-50 m2 legyen, hogy a ház több pontjára is tudjon sugározni.
Sebesség: a net 150/50 mbit-es, tehát egy 300-500 mbit-et felvevő készülék is bőven elég lenne, ez is csak azért, ha később feljebb váltanánk esetleg.Nem lényeg, de még talán olyan se lenne rossz, amivel 4G netet meg tudnék osztani, de nem fontos.
-
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi paraméterek alapján milyen routert tudnátok javasolni?
45 m² lakás, költözés lesz nemsokára, az új otthon még nincs meg, de 70 m² körül tervezünk.
Kertes övezet, nincs belvárosi lélek/négyzetméter arány.
Eszközök amiket fixen ki kell szolgálnia: 2 telefon, 1 tablet,1 PC, 1 android box, 1 NAS, ezen kívül pár okos eszköz, ezeknek a száma lassan gyarapodni fog.
Jelenleg egy elég gyenge magenta net van, de később váltani szeretnék majd egy erősebbre, amint lejár a hűség.
A mostani ezer éves TP link már kevésnek bizonyul, szeretnék olyat vásárolni ami következő 5-10 évre elég lesz.
Árat nem tudok mondani, jó ár/értéket keresem, mint a legtöbben
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
btegla
üzenetére
Ehhez az igényhez már egy normális router kell nem holmi vacak.
A Mikrotik és a Ubiquiti Edge Max seria jó választás lehet, mert még elfogadható árban meg lehet kapni a többi nagy gyártó hoz képest. (Cisco, Juniper, stb...)
A tudást meg kell fizetni ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Vagy túrod a netet és megoldod magad.Ezen a szinten a Wifi már nincs benne a routerben, ezért külön ap ét és vagy AP kat kell választani.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Olyan NAS -t érdemes választani amit vállalati felhasználásra szántak.
Synoból kb 150 000 + amit el tudnék képzelni, lassan már nekem is cserélni kellene mert már vagy 10 éves.(#71941) Freddy S
A NAS pont erre való, az rajtad ál, hogy hogy alakítod ki az engedélyeket és a jogokat. -
Sukta 95
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
Bakker, egy csomó nagy áruházban egy 10essel feljebb ment az ac66u ára, a legtöbb helyen 40-42 körül van már.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
Akkor azt benéztem, de PoE-n keresztül tudom etetni? Az egyik ponton van ugyan 220V is, de a másik helyen nincs és elég macerás lenne odavinni. Plusz nem hiszem, hogy életem párja repesne az örömtől, ha felfúrnék egy sündisznót a nappali közepén a plafonra.
A Zyxelt néztem még, de nagyon drágák, Ubiquitit egyszer régen szereltem is és emlékszem, hogy tetszett, úgyhogy szerintem vagy az lesz, vagy a TP-Link. -
Cirbolya_sen
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
A Xiaominak megabites protjai vannak, pont nem old meg semmit. Költséghatékony megoldás most is van, ha költök rá, akkor jó megoldást akarok.
A TP-Link vállalati cuccait nézegetem még, azok egy fokkal olcsóbbak, a kültéri AP is tőlük van és teljesen OK, a management szoftver meg elfut dockerben a szerveren. -
sbe561
tag
Üdv!
1000Mbps net mellé a T-s router wifi kiváltása helyett Xiaomi mi wifi 3G vagy 4-t érdemes venni?
Köszönöm!
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
picit offtopik, mert nem routert keresek. a hálózat jelenleg úgy néz ki, hogy van egy Digis optikai HGW bypass módban, mögötte egy ASUS N18U, ez látja el a router funkciókat, illetve az emelet (~100nm) WiFi lefedettségét, a földszinten (~70nm) pedig egy N12-D1 AP módban. zavaró hálózat alig van, a jelenlegi eszközök is lefedik a területet, az egyetlen gond a sávszélesség, kezd karcsú lenni a single-band N-es WiFi. a falak az emeleten fémvázas gipszkartonból, a fölszinten Ytongból vannak.
Két Access Pointra lenne szükségem, amik Dual-Band AC-t tudnak, normális az antennájuk, tudnak normális roamingot, PoE-n tudom őket ellátni árammal és plafonra telepítéshez lettek tervezve.
Első körben az Ubiquiti cuccait néztem, de ha van valami értelmes alternatíva olcsóbban, szívesen meghallgatom. -
kalapacsolok
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A mostanim ( TP-Link TL-WR1043ND ) épp elég, csak szerintem a sok eszköz miatt meg-megszakad az internet. Amióta beüzemeltem az egyik kamerát.
TP-Link Archer C7 helyett az ASUS AC66U B1 -et venném akkor, ahogy Teejay javasolta. Köszönöm a segítségeteket!

-
Lasersailing
senior tag
válasz
Sukta 95
üzenetére
Szia,
Nem vagyok hozzáértő, de van hasonló tapasztalatom:
ASUS RTN18U router - tomatoval: 2 TB-os HDD-vel erre megy a torrent, majd ugyanerről a HDD-ről játszom le a routeren keresztül a médialejátszón (MED600) a meséket. Egy gondom van: a lejátszás wifin keresztül megy, így szakadozik, de kábellel elbírná simán a router.A Te routered erősebb, így szerintem ha kábelen játszol le, akkor működik. De soha nem futtattam még 10-nél több aktív torrentet és a sebességet is korlátozom (max 1MB/sec, de amikor netezünk, akkor 100KB/sec).
Szerintem ha meg van a router, akkor egy próbát megér, de ha nincs meg a router, akkor inkább NAS.
Üdv.
-
HTomee
tag
Sziasztok,
Egy ilyen routert néztem ki
A wifit a mostani 66u b1-es re bíznám AP módban.
Azért gondolkoztam valami komolyabban nem pedig SOHO-ban mert volna rajta cucc rendesen.
2db Xbox one, 5db PC, 8db okostelefon, 4db laptop 2db NAS, 3db Smart TV, pár darab tablet..és hát a torrent és a fájlmozgatás, 4K stream sem kizárt.Az EdgeOS mennyire használható?
Port nyitogatás Qos, ilyesmi. VLAN, VPN ilyen dolgokra szerintem nem lesz szükség -
TeeJay
félisten
-
Sukta 95
aktív tag
ac66u b1 routerrel megoldhato, hogy mondjuk kozvetlenul arra torrentezek es le is tudjam jatszani chromecast segitsegevel, anelkul, hogy gepre kellene masolnom? vagy ez mar nas kategoria? (akar plexet telepiteni ra, ha lehetseges, vagy barmilyen mas megoldassal)
-
kelna91
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
És ez jobb, mint a Linksys WRT1200AC?
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Nem biztos, hogy egyetlen eszköz elég lesz ekkora terület lefedésére.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX