- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horka1
tag
válasz
Gülümaci #11995 üzenetére
Easy CD/DA extraktor nagyon profi, mindenféle hangformátumot ismer. De az mp3 az egy igen durván tömörített formátum, ne csodálkozz a minőség romláson.
gondolj csak bele, hogy wav-hoz képest 1/10-e méretű. Mekkora veszteséggel tömörített akkor az mp3?
Egyébként vedd minél nagyobbra a bitrátát, akkor jobb lesz. 320-on már korrekt, bár nagyobb fájlmérettel kell számolni természetesen.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Crytek #11990 üzenetére
Registry bejegyzések, esetleg a windows mappába és a users/doc and settings mappába pakolt fájlok, ezért lenne sztem egyszerübb bele tenni az isoba, azt esetleg rarolod több darabba pendriveon vagy dvd rw -n átviszed kibontod telepited. Miért nehézkes a játék telpitése?
-
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11989 üzenetére
De pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes.
Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdés -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Crytek #11987 üzenetére
Power isoval beletudod tenni isoba az angol fájlok mellé vagy valamelyik nyelv helyére a magyart. Vagy csak simán belerakod az isoba a magyar csomagot és telepítés után magyarítod vele. Sok játék tesz szanaszét fájlokat amiket nehéz megtalálni ezért szerintem jobb a telpítő médiát variálni, mint a telpített játékból RIPet csinálni és azt pakolászni.
-
Gülümaci
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel AC3-ból mp3-at, vagy más használható formátumot tudok varázsolni. 5let? -
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11979 üzenetére
King Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is!
Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz.
Csak nem értek ilyenekhez sajnos -
ThaBoss
senior tag
Üdv!
Egy olyan programot keresek, amivel bootolható ISO fájlokat tudok kiírni USB lemezre. Találtam már 1-2-őt, de mind csak bizonyos oprendszerek telepítéséhez voltak kitalálva.
Ha tudtok valami ilyesmit, vagy bármi megoldást, azt megköszönném.
Amúgy XBMC Live-ot akarok íratni... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ticzi01 #11978 üzenetére
Webbuilder elég egyszerű weblap készítő program.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Crytek #11977 üzenetére
A telepítő filet kellene akkor darabolni 2 dvd-sre, nem a telepített fájlokat vinni máshova. Melyik játék lenne ez? Gugliba máskor találtam több játékhoz is splittert ami a 4,3 gigánál nagyobb isokat szét vágja hoyg 2 dvdre kiirható legyen és telepiteni is lehessen így.
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
ha tudnátok segíteni valami pofásabb weblapnak való dolgokat keresek.
Nem szeretnék drupalt, joomla azt majd késöbb.
Most valami egyszerő ugymond kész a gombokat szöveget átírom kis flash fotóalbum és ennyi.
Tudtok valami ilyesmit.
És googlét nem néztem meg mert most így egyszerűbb volt!Köszi előre is midnenkinek
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és mások gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s-re lehetne csinálni.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom mert nélküle nem sokat érne szerintem!Aki csinálta már ilyet valaha kérem írja le milyen programmal és hogyan kell lépésről lépésre!
-
Biriboyka
senior tag
válasz
Psychonaut #11974 üzenetére
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Olyan program kellene amivel angol nyelvű filmeket be tudok konvertálni PSP-re, de olyan amihez a feliratokat is be tudom tenni mellé!
-
czpitti
senior tag
hali valami progi kéne ami cseppet felturbózná a notebookom videoteljesitményét meeeeeee a 2mg vga nem kicsit kevés.minden megoldás érdekel
ez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget
-
donnano
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani ami megállapítja,hogy egy fájlt milyen milyen progi tud megnyitni?Mert ez a "webes szolgáltatással megkeresem"nekem nem igazán akar összejönni.Persze lehet csak én vagyok béta hozzá -
sfdrakex
nagyúr
-
leyo76
senior tag
válasz
ZCoyote #11953 üzenetére
Sajnos ezt tapasztaltam korábban a vga hűtőjével is xp alol szépen pörgött használatnak megfelelően, win7 alol meg folyamatosan max fordulattal ment. Majd adtak ki egy újabb drivert amivel egy picit jobb lett, de az sem volt az igazi, Szerintem erre még várnod kell egy picit...
Én nem csökkenteném a proci órajelét mert akkor a w7 sem lesz túl használható.
-
ZCoyote
őstag
Szeretném a HP 6710s laptopomon Win 7 64bit Ultimate-en a proci órajelét a minimálisra beállítani mert energiatakarékos üzemmódra állítva is hangos a hűtőventi. Van valami progi amivel ezt meg lehetne tenni?
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok.Nem tudnátok valamilyen progit ajánlani,amivel a környező routerokat tudnám be scannalni?
-
Vasinger!
nagyúr
Erről az oldalról, hogyan lehet letölteni a videót? Download helperrel nem megy.
Link
És valaki nem tudja miért rossz a hang? -
Horka1
tag
Kollégák!
Milyen progi tud olyat, hogy vele bizonyos weboldalakat le tudjak tiltani firefoxban, meg IE-ben is?
-
Traxx
őstag
válasz
kételkedem #11936 üzenetére
Ez a Cobian cucc jófajtás, köszönöm
Bár a frissebb változatát szedtem le, az is kb. hasonlóra képes, mint amit linkeltél és kipróbáltam itthon, ellenben szép gomba ikonja van
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy egyszerű megbizható programot, ami egy partició-ból elvesz valamennyi szabad helyet(de az adatok megmaradnak) és abból új particiót csinál + ezt visszafele is tudja? -
Csapi007
veterán
Hy
Egy alapvető feliratkezelő programot keresek MPC HC alá.
Csak előre-hátra akarom tologatni a feliratot, viszont fontos h ne akadjon össze semmivel.
Pl DVS összeakadt a DXVA lejátszással. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
McKane #11940 üzenetére
Csak a hengereken belül a lemezeket se ártana, mert hiába tudod hoyg az 5 ös hengerben van valami ha nem tudod melyik lemezen. Bár ha rá van irva a lemezre a tartalma akkor már az nem nehéz, nekem dvd filmek vannak így ami már nem fért ki a polcokra hengerben figyel. Excelben pedig be van irva a címe és a henger száma amiben van. Ami polcon van az egyszerü mert abc rendben vannak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
McKane #11938 üzenetére
Esetleg a whereisit nevü program ? Egyébként ki vannak irva a cuccok dvdre és cdre? mert akkor számozd be a lemezeket és excelben szépen a címek mellé odairod hoy ghanyas lemezen van az adott dolog. Egyszer nagy melo de muszáj lesz megcsinálni magától semmi nem csinálja meg neked.
-
McKane
senior tag
üdv!
kellene egy program, a következőre:
van nekem egy nagyobbacska CD és DVD Linux gyűjteményem.
namost, ha valamit meg akarok keresni hirtelen át kell bogarásznom az egészet. a számítógépen egy excel táblázatba megvan az összes cím.
ezeket kellene egy nagy adatbázisba rendezni,a könnyebb megtalálhatóság érdekében.
én olyanra gondoltam mint a google.hu-nál már a keresendő kifejezés beírása közben ad ki lehetséges találatokat.remélem érthető..
amennyiben tudtok,köszi a segítséget.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sislaciii #11934 üzenetére
Azt meg szerintem ha az tölti fel a youtubera aki csinálta, jobb lenne ha írnál neki hszekben, hoyg tolja át msnen, vagy tegye fel valahova netre és akkor jó minőségben tudnád élvezni, esetleg nem kizárt hogy pl myspace-en fent is van, sok kis házi dj, meg zenekar nyomja ott a zenéit jobb minőségben és onnan le is lehet tölteni pl.
-
kételkedem
addikt
Winrar.
Vagy próbáld ki a Cobian Backup v8.4.0.202-ot, emlékaim szerint az is tud növekményes backupot és a világon minden beállítható benne. -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel tudok biztonsági mentést készíteni egy mappáról, pontosabban úgy, hogy ha az adott mappában módosítok egy fájlon, vagy belekerül a mappába egy új fájl, akkor ne kerüljön elmentésre az egész mappa, hanem csak a megváltozott / új elemek. Macerás lenne naponta mentegetni gigákat, mert lehet, csak néhány dokumentum íródna felül. További igény a jogtisztaság volna, céges környezetbe kellene a jószág. Valamint az se hátrány, ha egy másik gép megosztott mappájába is képes elvégezni a mentést, de alapvetően külső vinyóra / pendrive-ra kéne neki.
Köszönöm a segítséget
-
törölt tag
-
F_Zolee
nagyúr
Valaki tud olyan programot ami lementi a 3D-s képet? Mert a Printscreen gombbal csak fekete képet kapok. Win7-re kellene(64bit).
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Psychonaut #11925 üzenetére
Nem driver gond, mert egy 320as zenét pl szépen hallgatok, de mivel youtube 96kb/s, ezért kicsit más..
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm régebben talált egy programot, amit ha elindít a kimeneti hangoknak javítja a minőségét. Ezt keresem én is, mert idegesítő, amikor nem lehet egy pontnál hangosabban hallgatni Youtuberól zenét, mert a rossz minőség miatt recseg-ropog.. -
BaziJoe00
tag
Tiszteletem!
a kérdésem az lenne hogy tudnátok mondani egy olyan programot amivel feliratokat lehet szerkeszteni?
(konkrét probléma az hogy a felírat csúszkál mint pingvin a jégen, időzítést be kéne lőnöm ahhoz kellene.)
Üdv BaziJoe00 -
válasz
Balázs1621 #11917 üzenetére
Akkor az mp3directcut a barátod.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Balázs1621 #11915 üzenetére
"Oszt az az órás zene az hol van? Fileban vagy rádióban, TV-műsorban, Filmben, CD-n, kazettán, és milyen formátumban?
(Órás zene: tik-tak-tik-tak)
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a legegyszerübben tudnék pl. egy egy órás zenéből kivágni részleteket.
Köszi!
-
scope2007
addikt
tudnátok ajánlani egy nagyon jó "duplicate remover" progit?
ha ingyenes, az lenne a legjobb -
sfdrakex
nagyúr
Nem használom nem tudom, kipróbáltam nekem nem vált be, én csak leírtam mit csinál, én mindig a klienseimet limitelem amivel töltök.
Próbálj ki másik változatot belőle, lehet akad valamivel, vagy újabb / régebbi kellene.
Amire neked kell arra a netlimiter gépenként beállítva lenne a megoldás vagy a dumeter supercontroller mait irtam, cfos csak 1-1 gépet optimalizál, de hálozatban nem müködik együtt a többi géppel ezért nem jó szerintem.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sfdrakex #11908 üzenetére
Azért itt a 2 dvd in one megoldása, hátha jól jön majd valakinek.
A minőségromlás dolga úgyis egyénfüggő. Akit zavar az nem fogja áttömöríteni az biztos.
-
sfdrakex
nagyúr
Már írta dvd film, de nem csak egybe rakni akarja hanem kettő 4,36 gigásból 1 db 4,36 gigást csinálni, a kereszt apa ttrilogia 6 dvd jéből akar 3 at késziteni, de ha jól emlékszem eredetin 7 giga körüliek, szóval már igy is tömöritve vannak hoyg 4,36 gigásak legyenek, ha azt még felére tömöriti nézze inkább aviban ugy elfér a 6 dvd egyen.
Ja és igen ahogy irod a copy -s megoldás csak a végére tenné. az elsőne ka másodikat de az használhatatlan. Video dvd nél a két dvdből egyhez készítéshez teljesen át kell alakitani mindent hogy egybe is játsza le.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Psychonaut #11900 üzenetére
Hát így darabra valóban egy lesz csak, de érzésem szerint használhatatlan, mivel ez csak az x.iso végéhez hozzáfűzi az y.iso-t.
Nem ártana tudni maguk az ISO-k mit tartalmaznak, mert ennek függvényében lehet megfelelő megoldást javasolni.
Mod: Jáj, látom van még pár hozzászólás a következő oldalon is. Arról lemaradtam
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kicsigeri #11905 üzenetére
60 Ft egy dvd, ne rontsd el a minőségét tömörítéssel. Nem véletlen van 2 dvd-n ha már 4,36 giga lett tömöritve 5-6-7-8 gigáról az is ront rajta még felére nyomni gáz lenne. Egyébként pedig szerkezetileg kellene átalakítani az egészet hoyg az úgy működjön is. Ha ennyire gáz hoyg 3 helyett 6 dvd szedd le aviban és convertxtodvdvel csinálj részenként 1 dvd-t belőle. Ha dvd minőségben akarod akkor pedig ird ki ahogy van. Ha kell adok neked ingyen 3 dvd-t ha eljösz érte.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Psychonaut #11900 üzenetére
Nem sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark (2013) eredmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest