- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Üdv mindenkinek
Milyen program, ami tud 2 db iso dvd-ből 1 darabot csinálni? -
Jazz
veterán
válasz
sfdrakex #11892 üzenetére
Netlimiter kb. olyan mint egy adobe pinaccle studio vs. sony vegas.
Netlimiterben volt beépített tűzfal, folyton azt akarta használni, és nagyon belemászott a rendszerbe, mind telepítéskor, mint futtatáskor...
Dumeter remélem "enyhébb" lesz.cfos meg nagyon jól fog jönni köszi. Sokszor 100% a proci terhelésem, és mellette valamiért a wifi megszakad, ami mindig a legrosszabkor történik. Lehet ez majd segít a dolgon
-
scope2007
addikt
válasz
sfdrakex #11892 üzenetére
sajnos nálam nem működött jól a cfos progi... kb 1hónapja van új tonline netem.. optikai.. pirelli t-home-s modemmel.. és pár óránként bontotta a netet... modem restarttal jött csak vissza... azt hittem először hogy szolgáltatás hiba.. de amint letöröltem a cfost ismét stabil, nem szakadozik a net... tehát sajna kuka a cfosnak
-
Márton
nagyúr
van egy Acer laptopom, benne intel 945gm vga, viszont elég fakó a kijelző,
szeretnék rá színtelítettséget adni, de a legfrisebb driverben sem találok ilyen
opciót, csak brightness, contrast, gamma...
A video overlay résznél van, de nekem sima desktop kellene színesebben.Hogyan tudnám felturbózni? Létezik valami utility erre?
thx
-
sfdrakex
nagyúr
A cfos speed 1 adott gépen lövi csak be az optimalizálást, a csomagokat optimalizálja, ezáltal miközben fullon töltesz fel le még tudsz netezni is.
Net limiter sztem nem lassítja a gépet, de mással nem fogod tudni összehozni a dolgot, ha nem akarsz minden gépen babrálni vegyél valami drága routert amiben lehet csatlakozott gépenként sebességet állítani. cfos ne mmegy hálózaton sajnos és nem is fog az se meni ha minden gépre felrakod akkor együtt dolgozzanak szal ha egyik torrentezi ka többinek attól még lassú lesz a nete, de azon jóül fog menn ia szörfölés is. Ha netlimiter nem tetszik hasonlo a Dumeter supercontroller is.
-
Jazz
veterán
válasz
Psychonaut #11884 üzenetére
Bíztató a neve a proginak!
Te használod ezt a progit? A háttérben fut, vagy ezzel kell felcsatlakozni a routerre? wifi-khez is ajánlott? köszi
(#11886) sfdrakex: NetLimitert használtam régebben (ezt elfelejtettem mondani, azért is ezt a nevet írtam), de sajnos nem volt a legmegfelelőbb. Sok lehetőség volt benne, de inkább lassította a hálózatot mint gyorsította.
-
leyo76
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #11887 üzenetére
Komolyabb (drága) helyeken megteszik ezt a szívességet, átlagban nem megoldható...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #11887 üzenetére
Total Commander megnyitni megtud kettőt másolni nem tud egyikről a másikra, szerintem ez nem is fog menni, bár lehet jön okosabb és tud rá megoldást.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Olyan FTP programot keresek, ami képes arra, hogy egyszerre 2 webtárhelyet nyisson meg, hogy közvetlen tudjak másolni közöttük. Nagy előny volna, ha portable lenne.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Valami tuti jó netlimiter programot keresek, amivel lehet szabályozni a hálózat egyes számítógépein a net sebességet. Lehetőleg egyszerű, ne telepítse szét a rendszert, ne is lassítsa a gépet, kicsi erőforrása legyen....stb. és a legjobb legyen.
Továbbá valamilyen net optimalizáló programot wifi-s és lan hálózathoz is, amivel esetleg nehezebben szakad meg a net, stabliabb lesz a hálózat, vagy gyorsabb... Program szempontok ugyan az mint fennt.
thx
-
Márton
nagyúr
válasz
Garffi #11880 üzenetére
iphone-ra van ilyen alkalmazás asszem
ja soundhound -
Márton
nagyúr
Sziasztok,
egy egyszerű slideshow programot keresek, ami egy mappában lévő képeket
jelenít meg megadott ideig, és szép átmenetekkel, trükkökel lapoz a következőre.
Ha még a képen is tud picit zoomolni, az hab lenne a tortán.
Amit találtam az nagyon gagyi trükköket tud, már 10 éve is vicces volt, ráadásul nem figyeli a függőleges szinkront, össze-vissza akadozva mozog a kép, nem szép folyamatosan. A mai 2magos procik és brutál vga-k korában olyan nagy kérés ez?
Nem kell fájlba renderelni, csak a képernyőn menjen realtime.kösz ha van tipp!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W7-hez keresek olyan progit amivel a a felhasználó képernyőt(mielőtt belépne a Windowsba) meg tudom változtatni.
-
Garffi
tag
Sziasztok!
PC-re szeretnék zenefelismerő progit.
Próbáltam már a Tunatic progit, de nem jött össze.
Valaki tud mást? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
IveyBaby #11868 üzenetére
Mondjuk kicsit többet tud és elsőre akár ijesztő is lehet, de rettentően sok leírás van hozzá magyarul is a neten. Ha kell majd küldök linket arról is.
-
IveyBaby
tag
Üdv.
Olyan képszerkesztő progit keresnék, amivel kereteket, illetve pillangókat (ilyesmi aranyos kis ábrákat) tudnék a képekre tenni.
Valami jól bevált, ismert, esetleg freeware progi kellene linkkel. -
sziasztok!
multi vágólap progit tudtok? tehát, hogy pl a ctrl shift F1-es van egy vágólap a ctrl shift F2-vel egy másik, és így tovább...
-
Hunyus
senior tag
-
scope2007
addikt
nem tudtok olyan programot, amivel vissza tudnám nézni hogy mikor lett lekapcsolva előzőleg a gép? teszem azt.. nem vagyok itthon.. valaki kikapcsolja a gépet, és vissza szeretném nézni mikor történt ez.... főleg kollégiumba lenne jó havernak
-
Hunyus
senior tag
A vistára valami jó téma stílus kinézet progit nem tudtok?
-
Gyúrma
tag
Háj!
Ismer vki olyan programot, ami ha egy honlapon történik változás pl.: 1 új cikk felkerül akkor jelez. És persze folyamatosan figyelné.
És ezen a honlapon több minden is frissül, de nekem úgy kéne, h csak akkor jelezzen, ha az a rész frissül ami engem érdekel.
Az oldalon nincs rss rendszer sajnaKösz előre is a helpet!
-
kacsyx
aktív tag
Egyik barátom, aki az orvosin tanul, szeretne csinálni egy tanulmányt a kézről, és kitalálta, hogy lehúz egy rakat ujjlenyomatot amit majd kielemez és felállít valami statisztikát. Valami ilyesmi célja van vele, pontosan én sem értem. A tintás megoldás azért nem jó neki, mert macerás még az ismerőseivel is.
-
Horka1
tag
Kollégák!
Tudtok olyan progiról, ami komplett partíció tartalmat képes átmásolni egy másikra hibátlanul, tehát rejtett meg system fájlokkal együt, vagy másik vinyóra, netalán kiírni dvd-re.
A Ghost-tól megijedtem kicsit annyi véle verziója van és sokféle probléma vele, úgyhogy arra gondoltam, hogy csak simán átmásolok egy telepített rendszert valahova tartaléknak, és ha kell akkor csak egy másolásnyi időbe telik újra "telepíteni."
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hunyus #11846 üzenetére
Én ezt az ingyenest használom évek óta. Teljesen jó.
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok.
Nekem olyan progi kéne amivel betudom állítani a gépet hogy x időbe kapcsoljon ki. -
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel ha lehúzom a laptop ujjlenyomat-olvasóján az ujjamat, megjeleníti az ujjlenyomatot és el is tudom menteni valamilyen képformátumban.
Csak azt ne tanácsoljátok, hogy kérdezzem meg az FBI-t, mit használnak
Köszi annak aki segít! -
sbazsi
veterán
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani olyan progit amivel könnyen lehet konvertálni HD wmvből mondjuk AVIba?
tesóm gépe nem igazán komálja a HD felbontású wmvket.. belepörgetésnél vagy kifagy a lejátszó [wmp, vlc, bsplayer] vagy szétesik a kép -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Prof01 #11838 üzenetére
Hát a sajátján és a Chris TV-n kívűl túl sok alternatíva nincs.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Milyen programot tudtok ajánlani Tv Tuner-hez?
Köszönöm előre is a választ!
-
localhost
Közösségépítő
-
steevo7
csendes tag
Hi!
Lenne egy kis gondom. Már vagy 3 napja próbálok programokat (firefox, messenger, adobe stb. telepíteni, de nem tudok, mert vagy az az üzenet fogad, hogy "extraction failed... file is corrupt" (Az angol tudásommal nincs gond. Csak nem értem miért van ez.) vagy az jelenik meg, hogy: " A windows problémát talált ebben a fájl-ban... Ismeretlen gyártó". A poén az, hogy van olyan amit hiába szedek le netről annál is ez fogad illetve az olyan programnál is aminek már régóta a gépen van a telepítője és már telepítettem is vele.
Az egyik nagybátyám gépén is ez a probléma.
Egy másik topikban azt írták, hogy lehet, hogy a winchesterrel van gond. Azt mondta valaki, attól hogy boot-olni tud a windows (meg lehet újra és újra telepíteni) még lehetséges, hogy hibás a winchester.
Valakinek van ötlete? Nem tudna valaki egy winchester ellenörző progit ajánlani?
Előre is köszönöm. -
Paulo81
aktív tag
válasz
Psychonaut #11813 üzenetére
Mindenki egyetért ezzel?
-
[sultan]
tag
Szisztok!
Olyan Nero CoverDesigner-hez hasonló programot keresek, ami az mp3 tag-eket is ki tudja olvasni.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
petrusz82 #11818 üzenetére
Ez nekem nem random, ha sorrendben vannak elrendezve. Egyszerűen a természetes számok 1-től 99.999.999-ig, avval a kis külömbséggel hogy ha a szám kevesebb mint 8 számjegyből áll, az első számjegyeket kitöltjük 0-val.
Ex1:
00000001
00000002
00000003
...
99999998
99999999Másik értelmezés:
Ex2:
01234567
12345678
23456789
34567890
45678901
56789012
67890123
78901234
89012345
90123456 -
Kloden
senior tag
Milyen provival lehetne azonos mpg videofileokat összefűzni, vágni, szerkeszteni, stb. újratömörítés nélkül? Nem baj ha fizetős, nem baj ha egyszerű!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
PDF-et mivel tudok képként (jpg) elmenteni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Windsurfer #11823 üzenetére
De van! persze!
De egy kérdés = 1 topic = eredményesebb megoldás
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan zene konvertáló programot mondani ahol a zenéknek nem csak a formátumát lehet átkonvertláni, hanem a hangerejét is. Halkabbra szeretnék konvertálni pár számot. És listán tud több zenét is egymás után konvertálni, nem pedig egyenként kézzel.
-
atesss
addikt
válasz
petrusz82 #11818 üzenetére
Programozd le magadnak.
C-ben maga a generálás elég egyszerű, viszont ha az eredményt tovább akarod használni, azaz fájlba írni, az már bonyolultabb, sajnos azt már én is elfelejtettem...
De lehet, ha megkérsz valakit az egyik programozós topicban, egy perc alatt összedob neked egy ilyet.
Kész programot pont erre szerintem nem lehet egyszerű találni. -
petrusz82
aktív tag
Olyan programra lenne szükségem,ami képes számkombinációk generálására legalább 8 szám hosszan. pl: 01234567,12345678,23456789 stb. Fontos,hogy a 8 szám összes lehetséges kombinációja generálva legyen, és mindezt sorrendbe.
-
joe2005
senior tag
válasz
Froclee #11815 üzenetére
Nem néz ki jól, FF beépülő, de én nagyon szeretem kb 30 rss-van bekapcsolva.
Feed Sidebar -
Froclee
őstag
válasz
Froclee #11815 üzenetére
Gugli reader mellett döntöttem.
(#11817) joe2005
Köszi -
Froclee
őstag
Sziasztok.
Tudom hogy van ezer millió RSS olvasó, de én mégis olyat keresnék, ami másnak is bevált, ingyenes, "jól néz ki" és testre szabható. Köszi.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Paulo81 #11810 üzenetére
Leginkább egyiket sem, mert vagy csak placebo-hatásuk van, vagy elb*sszák a rendszert. CCleaner az, amit tudok ajánlani, de számottevő gyorsulást ne várj.
Esetleg egy töredezettségmentesítést jó lenne ráengedni, Defraggler a barátod ilyen célra.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Keresnék olyan programot amivel el tudok forgatni 90 fokkal egy MOV kiterjesztésű videót.
Köszi előre is a segítséget!
-
Paulo81
aktív tag
...
-
Paulo81
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #11808 üzenetére
Értem.
És a jelenlegi helyzetre nem tudsz valamilyen programot?
Tudom, hogy ha felmegyek egy letöltős oldalra, egy csomó program van, de nem tudom melyiket érdemes használni.... -
cellpeti
nagyúr
válasz
Psychonaut #11804 üzenetére
EZ jó! Danke!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Paulo81 #11807 üzenetére
Én inkább a megelőzés híve vagyok és a programok uninstallálásához a portable Revo uninstaller -t használom.
Mellé még a szintén portable CCleaner -t szoktam használni, de az nem feltétlen a legjobb. De azért lehet azzal is takarítani.
Garffi: Azt hiszem ezt alapból megteszi a windows valamilyen sys log-ban. Windowsos topicban vannak guruk, akik tudják hol találsz meg ilyesmiket.
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan hatékony, legjobban bevált programot keresek, ami ténylegesen fel tudja "frissíteni" a windows-t.
Ami tényleg kitakarítja a registry-t, meg mindenfélét és érezhető gyorsulást hoz. De emellett biztonságos is.
Már elég öreg a rendszer, és le van lassulva meg minden, de amúgy nagyon hozzá vagyok már szokva, nem szívesen telepítem újra.
Szóval tudtok ajánlani valami ténylegesen jó, sokak által ajánlott progit? (Nem szeretek kisérletezni)
Előre is köszönöm! -
Garffi
tag
Sziasztok!
Keresek olyan progit ami "figyeli" a windowst és naplózza.
/pl mikor mit milyen progival nyitottak meg, töröltek FŐLEG a total commanderre
esetleg a böngészők előzményei naplózása/Köszi!!
-
Psychonaut
veterán
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan zenelejátszó programot amiven összetettebb playlisteket lehet készteni, lejátszani? pl függvényeket belrakni?
Arra gondolok, hogy pl a számoknak egyenként be lehessen állítani a hangerejét előre, vagy a randomokat lehet mappánként kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest