Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
Cigam, Visormail! Köszönöm a válaszaitokat, amiket írtatok, azokkal az ismeretekkel magam is rendelkezem, tovább keresem a megoldást...A Preview-et sokat használom...:-))

-
mimi_bacsi
tag
Mac-es gépen, Hóleopárd oprendszeren dolgozom
Egy segédanyagot állítok össze.
Több (20-30) dokumentumot kell .doc formátumból .pdf formátumúvá alakítanom. Tudtok-e nem sokba kerülő (konvergál a 0 felé..
megoldást, app-ot, amivel ez gyorsan elvégezhető?Továbbiakban az átalakított .pdf fájlokra kellene pecsétszerűen (összesen 5-6 féle) információkat elhelyeznem, azt hogy lehet megtenni egyszerűen? (Több száz oldal a dokumentumok mérete, a megjegyzésekből nem mind ugyanoda kerül minden oldalra) (“Ide aláírás és pecsét” “Ide szignó és pecsét” ilyen ismétlődő szövegek)
A rendszerben található Preview-ben nem találtam ilyen megoldást, egyesével kell beírnom a szöveget és azt tudom másolgatni…Az lenne a jó, ha listából kiválaszthatnám a max 5-6 féle állandó megjegyzést…
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Erre senkinek nincs javaslata..?
-
mimi_bacsi
tag
Elkészítettem egy pdf dokumentumot, amiben 100 db 2 oldalas körlevél van. Hogy lehet 100 db 2 oldalasra szétszedni egyszerűen és gyorsan (a 2 oldal változhat néza 3-4 oldalra is) és akár valamilyen módon elmenteni úgy a dokumentumokat, hogy azok a levelekben lévő személyhez, céghez kapcsolhatók legyenek? (ingyenes programnak örülnék elsősorban) Ki tud segíteni?
-
mimi_bacsi
tag
A munkám miatt mostanában elég sokat utazom olyan helyekre az országban, ahol még nem jártam. iPhone4 és a hozzá ingyenesen letölthető NAVIGON szoftver amit jelenleg navigációra használok.
A kérdésem az, hogy van-e olyan navigációs szoftver ami az iPhone4-re is jó, amibe akár útközben beírva a megkeresendő címeket azokból egy javaslatot tesz, melyik a legoptimálisabb, merre menjek ami a leggazdaságosabb lenne?
Azaz egy útoptimizáló megoldásra van szükségem!
-
mimi_bacsi
tag
Mac iCal-ban vannak az ismerősök születésnapjai .ics kiterjesztéssel. Mivel lehet .csv vagy .xls-be konvertálni?
-
mimi_bacsi
tag
Most jutottam oda, hogy feladóvevényt (napi 30-40 db) kellene egy listából kinyomtatni.
Adott a lista (odb vagy xls), letöltöttem a feladóvevényt, a körleveleket már el tudom készíteni. Eddig a borítékokat címkékkel láttam el, de most jött el az az idő, hogy postai feladóvevényt is ki kell állítani, ki kell nyomtatni!
Mivel sok darabról van szó naponta, így a körlevél (körfeladóvevény) lenne a gyors megoldás!Ennek megvalósításában ki tud segíteni konkrét lépésekkel, leírással?
Van-e erre elkészült, olcsó megoldás...?
-
mimi_bacsi
tag
Körlevelek készítésére keresek olcsó megoldást (Word szóba sem jöhet...) Az OO sajnos ebben a témában elég bonyolult...:-((
-
mimi_bacsi
tag
Ha van egy felvétel, amit egy az USA-ból hozott kamerával vettek fel (vélelmezem, hogy NTSC módban) és egy (szerintem PAL) Canon MD255E típusú kamera kockásan, szaggatottan, nem élvezhető minőségben játssza le, akkor mi a teendő, hogy élvezhető legyen a felvétel? Hogy lehet átkonvertálni? Milyen programmal?
-
mimi_bacsi
tag
MAC OSX-re (most még Leo) keresek CRM szoftvert:
Ha lehet, NE havi előfizetéses legyen
A mobilommal (Nokia E71) a teendőket szinkronizáljaTudtok-e ajánlani jó megoldást?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Igen, a Fraps szerintem jó lesz! Psychonaut, köszönöm a javaslatodat!

-
mimi_bacsi
tag
Képernyőlopó programra lenne szükségem, ami többek között videót is"lop".
Mit ajánlotok jó szívvel Win XP vagy Win 7-re?
A Camstudio néha szaggat...!
-
mimi_bacsi
tag
PC-vel “feldarabolt” (.crc kiterjesztésű) filmet mivel lehet összefűzni Mac OSX-ben, hogy ismét egyben legyen a teljes film?
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok olyan Mac OSX programot, amivel a környék országainak is a TV adásait (Horvát, szerb, szlovén) és rádió adásait lehet neten keresztül nézni? (és a magyarokat is ...)
-
mimi_bacsi
tag
Milyen program, ami a skype-vel együtt dolgozik, és táv prezentációra alkalmas?
-
mimi_bacsi
tag
Szeretnélek Benneteket megkérdezni, létezik-e CSAK lejátszó program, amivel a MAC-es KEYNOTE-val elkészített prezentációkat a webre feltéve a pc-s ismerősök megnézhetik, lejátszhatják?
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e olyan telefonálós programot (PC-n Win környezetben pl.: a FreeCall) amivel pár forint ellenében a MAC PB-ról interneten keresztül tudok vezetékes számokat hívni?
Sajnos a FreeCall nem működik MAC-es környezetben, ahogy olvastam....
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Jó lehet a gugli naptára is...

-
mimi_bacsi
tag
Olyan naptárprogram érdekelne, ami bizonyos felhasználók számára publikus lehet és abba ezek a felhasználók bejegyezhetnek közös találkozót, és amennyiben az nekem is jó, úgy azt jóvá lehetne hagyni, kinyomtatni a számomra. Ha abban az időpontban van valami elfoglaltság, azt jelezné a felhasználó számára....
-
mimi_bacsi
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Hogy lehet 3.0.5 FF kompatibilissá tenni?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszönöm a segítséget, erre gondoltam!
-
mimi_bacsi
tag
Melyik az a Firefox kiegészítő, amelyik az oldalakat 3D-ben forgatja, váltáskor?
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e olyan MAC OSX-es programról, amellyel a weben hallható webrádiók zenéit, riportjait rögzíthetni lehet? (PC-re a StationRipper az, de nekem kimondottan MAC-re kellene) Ja, és nem kerül sokba.....

-
mimi_bacsi
tag
Van-e ötletetek arra, hogy a PC-s Firefoxból hogy lehet a jelszavakat áttenni a MAC OX-es Firefoxba? Nem találtam rá eddig megoldást és kb 300 db jelszavam van, amit át kellene tennem....
-
mimi_bacsi
tag
Olyan programot keresek, amellyel a képernyőn lévő dolgokat fel lehet venni (screen recorder) és azt sokféle módban elmenteni, majd a videot (amivel hang is van akár) elküldeni azoknak, akik kevésbé ismernek valamilyen alkalmazást! screen cast-eknek hívják, ha jól tudom)
A Fraps talán tudja, de egyszerűbbet keresek, a ScreenFlow nagyszerű program, hasonlót keresek de PC-re! Ez sajnos Mac-en megy...! Ami tetszik az a gyoersasága, az egyszerű kezelése és az az utómunka lehetősége amit láttam...
Hasonlóról tudtok-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megoldást, app-ot, amivel ez gyorsan elvégezhető?