- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Ezt a cikket mintha éppen neked írták volna!
-
localhost
Közösségépítő
-
///M
tag
Valakinek megvan az a program ami a telefonszám elé teszi a +36 "előtagot",mert hallom létezik ilyen.Most hogy 11 számjegyűek lesznek a mobilszámok.És nem kellene átírogatni eggyessével a tel.számokat.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Garffi #11589 üzenetére
Itt található egy meglehetősen jó válogatás azokból.
-
-
gabor85
őstag
Üdv. Melyik az a program amelyik a szükséges folyamatokon, programokon kívül, bezár szinte mindent, hogy egy játék jobban fusson? Azt hiszem kezdetekben egy progamcsomag része volt, de önállósították. Köszi
-
Garffi
tag
Sziasztok
Egy nagyon egyszerű ingyenes készletnyilvántartó programot keresek.
Köszi!
-
menalcas
őstag
válasz
Winner_hun #11587 üzenetére
Jóóóó, más valaki ?? szted nem azzal kezdtem hogy guglizgatam, ki is próbáltam és fele sz*r fele triál meg hulladék, normális működő használható kell, de azért kössz
-
menalcas
őstag
Portable cd/dvd emulátort keresek, a legjobban linknek örülnék
-
Jazz
veterán
...na vajon itt a szuper topicban hátha megint kapok segítséget.
Symbian s60 v2 (7610) telóhoz kéne olyan diktafon progi ami csippanásmentes. (az összes eddig próbált felvétel közben állandóan csippan, mindegy hogy simán veszel fel, vagy telefonálás közben).
thx
-
Hunter2
addikt
Milyen szoftverrel tudok legkönnyebben bútort tervezni?
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amit ha telepítek a pda-ra vagy laptopra, ami képest bluetooth kapcsolatokat kezelni, és a közelében van egy bekapcsolt bluetooth-os telefon, a programmal a laptopról/pda-ról lehessen hívást kezdeményezni a telefonon.
Fontos lenne ilyen, vagy hasonló program.
Az sem baj ha fizetős.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.Üdv, yolan.
-
Horka1
tag
válasz
Robinhofan #11568 üzenetére
BB Flashback, Camtasia studio
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Robinhofan #11568 üzenetére
Milyen videót akarsz? Egyébként a hypercam tudja rögzíteni a képernyőt.
-
Robinhofan
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok milyen program segítségével lehet felvenni videot böngészőből amelyik esetleg hangot is tud felvenni? Vagy ha nem tud hangot felvenni, akkor azt megoldom én, csak a lényeg hogy videot legyen képes felvenni, tehát a képernyő tartalmát.
Nem tudom van-e ilyen program, de ha van és ismer valaki ilyet, akkor nagyon megköszönném ha segítenétek! -
törölt tag
Üdv!
Egy olyan stílusú programot keresek, mint a Windows Media Center vagy a Power Cinema.
Tehát egy jó kis médialejátszó, ami tv-n is jól mutat, PC-s távirányítóval is jól kezelhető. -
Horka1
tag
Kollégák! Valami jó kis start up manager progiról tud valaki? Meg köszönném.
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot mondani nekem ami képes arra,ha nem vagyok gépközelben,hogy tudjam be van -e kapcsolva vagy sem a számítógépem?Legjobb az volna,ha távolról ki is tudnám kapcsolni,ha esetleg szükséges.Talán fontos lehet,hogy nem fix ip-m van!
Azért lenne minderre szükségem,mert a gép időzített felvételeket készít és jó volna tudni rendben be illetve kikapcsolt -e.Köszönöm!
-
cirkus
aktív tag
Milyen progival tudom a merevlemezem állapotát meghatározni ?
Értem arra, hogy ha úgy érzem, hogy lassan be fog kakálni a vinyó, és tudni szeretném, hogy milyen közel áll hozzá ?? -
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #11547 üzenetére
nem nem
a gépbe kell tenni egy sima analóg modemet
ahhoz adnak cd-t amit nem találok ahhoz van progi ami tudja ezt.
legalábbis régen csinált ilyet.
se hangkártyára se sehova nem kell dugni semmit mivel a modemen keresztűl kapja a telefon a vonalat és ha átmegy rajta akkor a szoftver lekezeli azt és fel us tudja venni mind a fogadott mind a tárcsázott hívást csak normális progit nem találtam még eddig hozzá -
sfdrakex
nagyúr
válasz
ticzi01 #11545 üzenetére
Szeirntem ilyet akkor tudnál csinálni ha a gépet használnád telefonként tehát pl gépre dugott iccel és hangszorokkal teloznál mint skypon. Ha be van dugva a telefonkábel a gépbe akkor szerintem megoldható hogy a gép legyen a készülék terminallal. Bár nem tudom miért akarsz felvenni hívást, talán egyszerübb lenne mobillal az ujabbak már tudják rögziteni.
-
ticzi01
aktív tag
na mégegyszer
sziasztok
olyan teljessen ingyenes full egyszerű progit keresek amivel leeht telefonbeszélgetést felvenni modem segítségével.
van egy modem a gépben azon keresztűl egy asztali telefon.
ha jón egy hívás vagy indítok egy hívást akkor autómatikussan elindul a felvétel és elmenti a beszélgetést mp3-ba egy adott mappába.
sok vacakot találtam eddig csak meg bonyolult fizetős stb...
köszi -
törölt tag
Üdv!
Olyan progit keresek, amivel általam választott frekvenciákat tudok lejátszani.
Előre is köszönöm! -
netboy
senior tag
Valaki tudna olyanraktárprogramot amit használhatok korlátlan ideig és 5 dolgot kellene tudnia
beszerzési ár
eladási ár
mennyiség
eladó, vevő
és esetleg nyereségszámítást -
Gallac
senior tag
válasz
Winner_hun #11532 üzenetére
köszi
-
hfrankee
senior tag
válasz
[pod]Diablo #11535 üzenetére
Kosz,de ez is fizetos!
Ugy latszik nincs semmilyen ingyenes prog....
Szerk:Valaki segiteni tudna LotusNotes-ban? -
hfrankee
senior tag
Hali!
Szeretnek .nfs(lotus notes) fajlokat .pst(outlook) konvertalni.Tudtok vmilyen lehetoleg free progit?!
Thx -
Gallac
senior tag
Sziasztok! Van egy VIVO-s videokártyám ( leadtek winfast 6600 Gt) a vivo funkciót milyen progival tudom kihasználni, video-t kötnék rá, a bemenetet szeretném használni. áve Gall
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek olyan képnézegető progit, ami hasonlít a win live képnékzegetőjéhez, de több formátumot ismer pl.: GIF,TGA.
Csak nehogy az irfan wivet mondjátok .D
-
sfdrakex
nagyúr
Gigabyte oldalán van win7es driver, meg akkor szerintem ott program is, és valszeg frissebb mint ami a cd/dvdjén van. Beállításokkal is variálj egy kolegámnál ha csak nézett tv-t a tunerével volt kép is hang is ha felvett hang nem volt, de valahogy megoldotta de neki más tipusa van.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok win 7 hez keresek a gigabyte p8000 tv tuner progit amit adnak azon nincs kép...
-
ticzi01
aktív tag
sziasztok
olyan teljessen ingyenes full egyszerű progit keresek amivel leeht telefonbeszélgetést felvenni modem segítségével.
van egy modem a gépben azon keresztűl egy asztali telefon.
ha jón egy hívás vagy indítok egy hívást akkor autómatikussan elindul a felvétel és elmenti a beszélgetést mp3-ba egy adott mappába.
sok vacakot találtam eddig csak meg bonyolult fizetős stb...
köszi -
AtHoS
nagyúr
válasz
Májsztró #11515 üzenetére
A super, virtualdub pl. képes erre, de ugye tudni kellene a videofájlok össz. játékidejét, hogy ki lehessen számolni az átlagos bitrátát. Az átlagos bitráta pedig ahhoz szükséges, hogy konkrét méretre (esetedben DVD méretre) lehessen a fájlokat szorítani.
Mert ugye a bitráta az X kilobit/secundum ha ezt beszorzod a játékidővel Y secundum (másodperc méretben), akkor meglesz a végleges mérete a filmnek kilobit/8=kilobyte/1024=megabyte. Visszafelé pedig meg lehet tudni mekkora bitrátával kell tömöríteni ahhoz, hogy DVD méretet kapjunk: pl. 4483MB-ra (4483*1024*8)/Y = X
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Májsztró #11513 üzenetére
Akkor ebből: "És minőséget rontani sem szeretnék." lentebb kell adnod.
Átkonvertálás nélkül nem úszod meg, ha mindenképp egyetlen lemezre szeretnéd. Átkonvertáláshoz rengeteg program létezik.
A legismertebbek: avidemux, mediacoder, Super és nem utolsó sorban Virtualdub, de lehetne még sorolni.Amit szeretnél mindegyikkel meg lehet csinálni, de nem kimondottan ilyen célra készültek, tehát egy számológép nem árt, ha van a közelben.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Májsztró #11510 üzenetére
"És minőséget rontani sem szeretnék. Más ötlet ?"
"Nero Vision tudja ezt , de az meg nem indul el valamiért"
Ez a kettő üti egymást, azért érzed?
Tudni kellene milyen formátumú video anyagból akarsz milyen formátumot létrehozni. Enélkül a minimális minőségromláshoz nemigazán tudunk tippet adni sem.
A minőségromlás nélkülre más megoldás: duplarétegű DVD, Blue-Ray lemez alkalmazása.
-
hgg1
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan vmware portable változat kell ami normálisan müködik és nem kelenek hozzá
rendszergazdai jogok.
Az eddig kiprobált változat ezt a hibakodot irta:
The VMware Authorization Service is not running.. -
joe2005
senior tag
válasz
Májsztró #11508 üzenetére
virtualdub, vagy klónjai, pl. nandub. Vágni a stábot, vagy jobban tömöríteni.
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Van nekem egy komplett sorozatom , több évad. Ki írnám dvd-re , de egy évad több mint amennyi ráfér egy lemezre. Hogyan tudnám megoldani ,hogy egy évad menjen egy lemezre ? Nero Vision tudja ezt , de az meg nem indul el valamiért. Szóval milyen progival lehetne megoldani ? Előre is köszönöm
-
silencio
csendes tag
válasz
fatal` #11506 üzenetére
Gard, j0k3r!, Csakénvagyok köszönöm az ötelteket!
hunfatal: végül a RealVNC-t választottam, de nem akar működni. Feltoltam ugyanazt a verziót mindkét gépre, biztonság kedvéért Viewer + Server-t is mindkét gépre. Beállítom a 'Connections'-nél a "*.*.*.*"-t IP-tartománynak, 'Authentication" fülnél pedig a jelszót. Majd megpróbálok csatlakozni, de a Viewer a netbookon addig jut, hogy megadom neki a server nevét, próbálkozik, majd hiba: "unable to resolve host by name: A kért név érvényes és megtalálható az adatbázisban, de nincs meg a megfelelő hozzárendelt feloldandó adat. (11004)"Mi lehet a gondja?
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #11504 üzenetére
http://update.microsoft.com ?
-
Winner_hun
félisten
A 4-es NOD-ban volt olyan opció hogy kiírta, mely frissítések kellenek az oprendszerhez. Van esetleg külön program ami képes ezt megmondani mindenféle frissítés telepítése nélkül?
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami megadott betűkből kiírja a kirakható leghosszabb magyar szótári szót?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Csakénvagyok #11501 üzenetére
remek otlet, enis pont erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- VPN topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest