Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!

-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem amivel az mp3 fájlok bitsebességét tudom változtatni!
Tudtok ajánlani egy ilyen ingyenes programot?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Köszönet!

-
D4rkm4n
őstag
Milyen programmal tudnék a scannelés eredményeként létrejövő jpg-ből pdf-et konvertálni?
Esetleg van lehetőség arra, hogy a több pdf-et ezután egybe lehet-e gyúrni?

-
D4rkm4n
őstag
A helyzet:
Cossacks II. kitömörít, telepít, mountol, duplaklikk az asztalon elhelyezett parancsikonra, a gép tölt és egyszercsak semmi.
Miért nem indítja el a játékot?

Sorry ha nem ide tartozna a kérdés, de jobb topikot nem találtam.

-
D4rkm4n
őstag
válasz
attyspocak
üzenetére
Az én régi pendrive-om nem.

-
D4rkm4n
őstag
Valaki tud ajánlani egy programot, amivel a pendrive hozzáférést le lehetne kódolni?
Tehát kérje a jelszót mielőtt megnyitná az adathordozót?

Fontos lenne.
Közben találtam egyet.

Ha esetleg valakit érdekel: [link]
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot amivel mp3-akból tudok részleteket ki- és összevágni?
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy programra, mivel tudom mérni egy pendrive írási sebességét! Tudnátok egyet ajánlani? (Esetleg egy oldal ahonnan le tudom szedni?) -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel egyes mappákat tudok kóddal lezárni. Ismertek ilyet? -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem, amelyikkel szám szerint tudnám beállítani az egyes portok nyitását ill.zárását. (speciel a 135-ös, 113-as és 5000-es portokat szeretném zárni.)
Fontos lenne! -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudnám egy kicsit megfejelni a notebook-om hűtését úgy, hogy a hardverekhez nem nyúlok? (Tudni illik még garanciális és nem akarom, hogy ez ugorjon.)
A processzorom (1.6-os pentium) szimpla netelés és zenehallgatás közben 46 fokos.
Tudnátok ajánlani valami programot amivel egy kicsit esetleg nagyobb teljesítményre tudnám ösztökélni a gépben lévő cooler-t?

-
D4rkm4n
őstag
Nos ismerősömnek a wigwam-os gyorsteszt nyitva találta a 135-ös, a 113-as és az 5000-es portot. Miután feltettem a Keiro-t, még a programot sem hagyta lefutni

-
D4rkm4n
őstag
Egy jó program, mely elárul pár dolgot procinkról:
http://origo.hu/szoftverbazis/seged/teszt/cpu-z.html -
D4rkm4n
őstag
Hali!
Elég összetett a problémám:
- Egyik ismerősöm minden nap csak 1-2 órát tud netelni otthonról, mert az említett idő után megjelenik egy ''Connection interrupted'' hibaablak. Magyarul a kapcsolat folyton megszakad és aznap már nem is engedi fel többet. Mitől lehet ez? Valami külső támadás érte a gépét? (Tudtommal csak modemje van... De nem 100%)
Milyen (ingyenesen a netről letölthető) progit ajánlotok ennek ellenőrzésére?
Előre is köszi!
(Bár még úgyis lesz majd kérdésem ;-) ) -
D4rkm4n
őstag
Hali mindenkinek!
Egy olyan programot keresek, ami Windows XP alól futtatva inormációkkal lát el a processzor hőmérsékletéről, hogy mennyin rezeg stb... Tudnátok ilyen progit ajánlani? Meg egy helyet ahonnan letölthetem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De van megoldás! Kavinton